Ceo'su dün konuşuyordu kimse iplememiş belli ,,BU YÖNETİM NE ZAMAN UYANACAK ACABA ,,birisi anlatsın bunlara Lafla peynir gemisi yürümez,, spek sizi böyle 5-10 lotlarla rezil eder durur ,,
Printable View
Ceo'su dün konuşuyordu kimse iplememiş belli ,,BU YÖNETİM NE ZAMAN UYANACAK ACABA ,,birisi anlatsın bunlara Lafla peynir gemisi yürümez,, spek sizi böyle 5-10 lotlarla rezil eder durur ,,
Citi ve deutch devamli mal çıkıyor..bişi var ama kestiremedim 37 lerden 34 lere..
Global bir havayolu şirketi olma vizyonuyla büyümesini hızla sürdüren Atlasglobal, yurtdışındaki büyümesine hız kesmeden devam ediyor. 2017 yılında Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkerinde elde ettiği başarı nedeniyle 2018 yılı için 3 katına çıkan talebi karşılamak amacıyla 22 farklı şehirden toplam 31 hat ile rekor sayılabilecek bir kapasite arttırma kararı alan Atlasglobal bu kapasite artışına rağmen yoğun talebi karşılamakta halen güçlük çekmekte
Atlasa celebi hizmet veriyor..alıp unutmak gerek portföyün yüzde 25 ini
yıllardır unutuyoruz.
20-40 arası nedir yahu
bir aşırı hız yap
Kısa vadede birşey beklemiyorum artık dediğim gibi vadeli hesap açtım o kadar portföyun yüzde 75 ile oynuyorum.. nasılsa Birgün gider...acelem yok
neden hala bu tahtadayım hic aklım almıyor...
EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
afrin haberiyle beraber devre kesici calisan tek hisse.guzide (!) hissede bir senedir bizler beklerken tek seansta kazanmak varmiş.ekmeginize yag oldu dimi celebi kardesler tebrikler size
çelebioğulları'nı kutlayalım hep beraber yönetimide kutlayalım hisse %10 bir anda düşer akşam %5 düşüşle kapatır aylardır havacılık sektöründeki iyi haberlere bir nebze bile tepki vermez iken afrin'e giren 3-5 çapulcu suriye militanı için sert düş,,bravo çelebioğulları bravo size :(
AFRİNE GİRENLER KAMUFLAJ GİYMİŞ REJİM YANLISI MİLİTANLAR İMİŞ SURİYR ORDUSU DEĞİLMİŞ REUTERS AÇIKLADI ASKERİMİZİN TOPÇU ATIŞLARIYLA GERİ KAÇMIŞLAR ,,,şimdi tırmala dur ÇELEBİ Verdiklerini geri almak içiin...6 ayda çıkar bir günde verir çelebi