Bir yere para aktarma gerekmiyor.Bedelli parasının hesabında olması yeter ama sen yinede işlem yaptığın banka yada aracı kurumu arayıp bilgi al garanti olsun
SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bir yere para aktarma gerekmiyor.Bedelli parasının hesabında olması yeter ama sen yinede işlem yaptığın banka yada aracı kurumu arayıp bilgi al garanti olsun
SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle bir haber düştü Kap'a
Fiyatı 9.63 olur demiştim, 0,04 kuruş prim yapmış hemen :))
Bedelli*Sermaye Artırımı
BOYP.E %346,62045 Bedelli, Bölünme sonrası Teorik Fiyat: 9,679 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır.)
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10.74 den devre kesiciye girdi yüzde 10.95 yukarda iken..
Aylarca düşerken devre kesici neredeydi. Bundan sonra devre mevre dinlemez. Uçuşa hazır olun.. ytd.
İyi günler. Benim 50 lot boyp var.şimdi cep telefonuma mesaj geldi.Bedelli sermaye arttırımına katılmak istemiyorsanız rüçhan kuponlarınızı 05.09 2017 ye kadarsatabilirsiniz.Bedelli sermaye arttırımı kullandırımı 11.09.2017de yapılacaktır.Ben rüçhanları nasıl satıcam.hesapta görünmüyor.Satmalımıyım.rüçhanın fiyatı ile hisse fiyatı toplamı şuanki değerimi veriyor.Bilgi verirseniz sevinirim.
10.50,- 10.60 fiyat aralığına sıkıştı. Israrla birisi satış yapıyor. Kim bu mübarek insan acaba 😎
Bu kadarmış 1130 fiss