Printable View
Alıntı: Originally Posted by cefaks dün basede gran şlemi 2 fazla yaptım, sanırım onuda kaçırdın:yes: vuyografta Türkiye kadınlar şampiyonası var,BAK ONU KAÇIRMADIM :)
Alıntı: Originally Posted by cefaks şlemi yaptı helal olsun kadına. iyimisin abi:whistling:
Alıntı: Originally Posted by MR&MRS iyimisin abi:whistling: Fena halde briçe kaptırmışş :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Koray Briç seyrediyor :kahkah: :yes: ege 50, istanbullu bayanlar 8 istanbul perişan oldu.
Alıntı: Originally Posted by Koray Briç seyrediyor :kahkah: bu saatten sonra piliç seyredecek değil ya yazacağım amma oradada kadına bakıyor anlaşılan abi :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by cefaks :yes: ege 50, istanbullu bayanlar 8 istanbul perişan oldu. Ege alsın beyaw :evil:
Alıntı: Originally Posted by cefaks https://ceotudent.com/psikologlara-g...zeka-belirtisi eh şöyle böyle:evil: kendi kendime konuşuyorum. iyi bir şey miş devamet usta:halay:
Alıntı: Originally Posted by cefaks :yes: ege 50, istanbullu bayanlar 8 istanbul perişan oldu. ege de dilek yavaş bbo dan tanırım. Favorim.