https://pbs.twimg.com/media/DwEeogJX0AA13pN.jpg
PATRONA VE YEDİ SÜLALESİNE SELAM
Printable View
https://pbs.twimg.com/media/DwEeogJX0AA13pN.jpg
PATRONA VE YEDİ SÜLALESİNE SELAM
Nacizane düşüncem bu saaten sonra almak akıl karı değil. Borsa da dip yoktur. Hele bu kağıtta hiç yoktur. Fiyat uygun diye aldıkça aşağı geliyor. Karar sizin tabi. 38 den alırsın 33 olur. 33 ten alırsın 32 olur. Fiyat kuruş seviyesinde olduğundan 1 kuruş bile yüzde olarak çok fark ettirir. Memsa gibi. 3 kuruş fark yüzde 20 yapıyor orada.
Kot dışı doğru dürüst mal varlığı olmayan memsa 2 tavanda 24 kuruş oldu. Memsa'nın sahipleri bile bunlardan daha şerefliymiş demekki. Şu an tek rakibimiz bmeks kaldı, yakında o da kervanı geçerse hiç şaşırmayacağım.
Kactan alalim mesela hocam?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim kendime göre kurduğum bir mantık var. Bazen çalışır bazen çalışmaz. Kervn de hem çalışır hem çalışmaz.
Sagol hocam... Bence yazdiginiz yazi biraz iddiali yatirimcilara zarar verebilir...
Bence al veya sat gibi yorumlardan kacinmamiz gerek diye dusunuyorum
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha evvel dediğim gibi koyduğum bir zaman var. Yılbaşı+2-3 ay. Ben şahsen yatırım tavsiye değil bakın, bu zaman zarfında bir şeyler olacağına inanıyorum.
Kabaca 1 nisan dersek davamı açarım. Beni yanıltan spk ya karşı. Neden yanıttı. Hepimizin malumu çağrı var dedi mahkeme dediki çağrı yok.
Bu arada bende iyiyim Allaha şükür. İstanbulda grip salgını var. Bana bulaşmadı henüz.:))
Kervan ne ilk ne de son. Örnek alyağ.
2 ayda 85-90 kuruşlardan 40 kuruşlara. Gözaltı pazarına giriş, yüzde 45 bedelli açıklama.
Küçük yatırımcının derdi bitmez.
Volbordan ses seda yok. Yada varda benimmi haberim yok.
Bu fiyatlardan almayalım da nerden alalım. 0,32 0,33 alım noktaları bence maliyet düşürüp elini güçlendireceksin. Poşet fiyatına düşünce mi alalım yani :)
Güzel fiyat da para yok:( aksine buralardan azar azar satmak zorunda kaldım :(
Hayda, alın arkadaşlar o zaman. Ben kimseye al yada sat demem. Demek istediğim şu andaki fiyatlarda 1 kuruş oynama yüzde 3 fark ediyor. 15000 tl var. 33 ten aldın. Hop 34 ten verdin. Kazancın 450 tl. Terside geçerli. Sadece bunu dedim.
Hazır volbor da yanılmış ki kendisi milpa da galiba, alın yav o zaman. Yada satın. Yatırım tavsiyesi asla vermiyorum. Zaten o kadar aklım olsa kervn da olmam. 1 kuruşluk fark yüzde 3. Dediğim bu.
Poşet espiriside güzel olmuş. Tebrikler. Marketler düşünsün. Ben poşete 25 kuruş vermiyorum. Elim kolum taşıdığı kadar alıyorum. Fazlasını almıyorum. Almadığım her şey marketin karını etkiliyor. Önce elzem gıdalar süt, ekmek v.s elim boşsa ne bileyim kuruyemiş falan. Elim doluysa ikincil şeyleri almıyorum.
Erken rezervasyondan yararlanıp tatil planı yapalım dedik ama bütün otel fiyatları uçmuş.
Geçen sene aynı tarihlerde gittiğim otel %100 den fazla zam yapmış.
TAtil acente yetkilisi 2019 da bütün otellerin asgari %150 zam yaptığını söyledi.
Bana göre 2019 da borsada turizm şirketlerinin shovuna şahit olacağız.
Kervanda paralar cep to cep olmazsa 2-3 yılda borç falan kalmaz yeni otel bile alırlar.
Yeterki niyet iyi olsun ama bunlarda da o yok
Eeee daha ne diyelim 😃😃😃
https://i.hizliresim.com/LlAJJz.png
Ben de milpa topiğine yazdım volbora dikkat edin diye:))
Napolyon sen de dayan. Direnç gösteriyoruz hepimiz. Ama ordan ama buradan kısarak...
Öyle bir dünya ki kimin gücü kime yeterse.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük.
Bir başka bahar için sadece yaprak döktük.
(Mevlana)
Ufak bir Uludağ eylemi bile şirketi rahatsız etti ama az kaldı şurda büyük eyleme bakalım nasıl bir ses getirecek Hem Şirkette, Hem SPK da hem de devletin diğer kurumlarında filmi bakalım kim yazacak biz ky her zaman adalet yana olduk kim haklı ise İnşallah o kazanır.....
ya KEZBN kanamalısı ky ler
üstteki yazımdan sonra daha ne istiyorsunuz
daha ne istiyorsunuz
kırmızı bold bölümü okuyun anlayın
fikrim aynı eninde sonunda KODDIŞI
tamam
TARİH de yanıldım gerçek anlamda saygılı mesafeli ky lerden özür dilerim
DİĞERLERİ İÇİN DÜŞÜNCEM değişmez
KEZBN koddışı olduğunda o paraları ile beraber KENEFE
hiç de umurumda değil
bu arada MİPAZ da yazan kanamalı KEZBN cılar içinde gerekli cevap orada yazmakta
ben maksimum 4 aylık yatırımlar yaparım
beklediğim olursa olur olmazsa çeker giderim
mal gibi 5 6 yıl salak sulak GÖZALTI hisselerinde gittikçe kötüleşen bir durumu beklemem
STOPLOSS öğrenin KANAMALILAR
bir daha da buraya yazan VOLBOR en salak adamdır
O kadar kesin tarih verdi ki kim bilir kaç kişinin ahını alıyor bilerek veya biimeyerek.Şimdi satayım 6 ocak bir geçsin sonra tekrar alayım diyenler bile olmuştur. Yarın tavan açmazsa şaşırmam valla.
Neyse bunlar önemli değil burada gerceğe yakın bilgiler paylaşalım, böyle kişilere itimat etmeyelim.
@spkgovtr hangi memlekette. 6 yıldır #kervn kervana çağrı yaptıramadı. Cezalar kesti tahsil edilemedi. Mahkûmiyet verdi adamlar aylak aylak dolanıyor. Spk yı ipleyen yok. Bize mahkemeye verin diyor 250milyon çalındı diyor dediğiyle kalıyor...
@borsazamanicom adlı kullanıcıya yanıt olarak
#kervn şirketten alıpta geri ödemediğiniz paraları ödeyerek aradığınız fon’a katkıda bulunabilirsiniz mesela.
#kervn
Bundan sonraki eylem yeri ANKARA MECLİS ÖNÜ eylemle ile ilgili gün ve saat bildirilecek.
Tüm Kervan mağdurları davetli
Artık borsada patronlar değil hak arayanların sözü geçsin diyen her arkadaş davetlidir.
örneklemenize göre #kervn balina durumunda. Sadece otellerin değeri 3 milyar lira üzeri......Hikaye çok 2012 den beri spk ve biz ky lar ile cebelleşiyor. Alman Aarell banka 75mln € borç takmış. Şirketin 250 mln lirasını iç ettiği #Spk yayınlamış olduğu bültenlerde sabit olan ..
Umarım bu yıl bizler için bereketli olur arkadaşlar. Şirkette bazı yeniden yapılanmalar seziyorum inşallah doğru adımlar atarlar.
Hee şirket iyi adımlar atıyor z.t 25+5 mlyn u 1 tl den borsa dışı sattı büyük başarı. Borsa da 0.33 tl. üç katı değere 1 tl ye satma başarısı müthiş.
Ha bu arada nol du 30 mlyn a borsada satılabilir durum da mı?
1000 tl ile yüzde 3 düştü..kutluyoruz sayılganları...5000 tl ile herhalde yüzde 15 yukarı çıkardı...