Anayasa mahkemesi kararı bozarsa peşinden gereğini yapıp geçiyorlar ne anlıyoruz biz bu işten ...
Sürekli Yaz Saati Uygulaması Torba Yasa'ya eklendi- NTV
Printable View
Anayasa mahkemesi kararı bozarsa peşinden gereğini yapıp geçiyorlar ne anlıyoruz biz bu işten ...
Sürekli Yaz Saati Uygulaması Torba Yasa'ya eklendi- NTV
Bu Işık Ökte paralı traderları kızdırdı. Küçük yatırımcı THYAO da kademe kaldırıyor gülüyorum diyordu.
Ona ithafen söylüyorum.
TAVHL de mesela ortaklar sattı çıktı gelen para ile alıyorlardır belki bilmiyoruz.
DOCO ile 3.Havalimanında çalışmayacaklarmış daha karlı bir ortak bulmuşlar.
ABD nin demirbaşı olan telefon iade edildi mi acaba adamlar ona kafayı takmıştı.
ARCLK kıvama geliyor tepki için.
Açığa satan satmıştır artık, alan da pişman oldu gibi.
Akşama kadar takip edeceğim bir sonraki düşüş son düşüş olabilir.
-%6,59 oldu.
Toplu konut projelerinde Arçelik ankestre lafına çok rastlıyorum.
Normalde 13.30'a kadar teklifler veriliyor ve teklif tutarının %1'i kadar teminat yatırılıyor 1 saat civarında 14.30 gibi de sonuçları açıklanıyordu,yaklaşık 1 saat gecikti.İşsizlik fonu ,BES ve Kamu bankaları tarafından düzenli alınan bir tutar var,önemli olan diğerlerinden özellikle yabancılardan ne teklif gelmiş.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin bugün istifa edeceği öne sürüldü.
AK Parti’de istifası istenen belediye başkanları ile ilgili her dakika yeni gelişmeler yaşanıyor.
Son olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’ye konuşan AK Partili önemli bir kaynak Recep Altepe’nin bugün saat 16:00’da istifa edeceğini bildirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in bugün Beştepe'de bir araya geleceği öğrenildi
Ekim ayı başından beri istifa edeceği konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifa tarihi belirsizliğini koruyor. Melih Gökçek'in istifa etmeden önce son bir kez daha Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek istediği iddia ediliyordu. Bu son görüşmenin bugün olması bekleniyordu.
Ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gökçek'e randevu verdi. Erdoğan, bugün Beştepe'de Gökçek'i kabul edecek. Görüşmenin saatinin 16:00 - 16:30 arası olduğu belirtiliyor.
Kara parada rakam farketmez ki. 1 milyar 'ı olsun, 3 milyonluk eve 10 milyon versin, sonra o evi gidip 2 milyona satsın yine karda.
Zira bir yatırımcı vardı Mardan palace diye en sükse oteli açtı. toplam maliyet 1,5 milyar dolar dı otelin.
Ancak gel gör ki, otel battı gözüktü ve Halk bankası 250 milyon'a devir aldı.
Bariz kara para aklandı.
1,5 milyar dolarının 500 milyonunu resmileştirirse o adamdan kralı yoktur.
İnşaatçıların kara para akladığı yok. Onlar sadece 100bin e mal ettiğini bu kara para aklayıcılara 1-2 milyondan satıyorlar.
RSI nin bir kez daha gerilemesini bekleseydin keşke.
Ama endeski toparlamak için alması lazım.
Ortakları arasında yahudi sermayesi de var sadece KOÇ değil çifte su verilmiş çelik gibi olması lazım.
ABD Samsung ve LG ile uğraşıyor, Arçelik ve Beko'ya kapıyı aralayabilirler.
Tabi trader olarak tepkiye oynarız o başka.
abd ile gelinen bu süreçte bize krizinin daha da derinleşme ihtimalini fiyatlamalı bence piyasa. ancak thy ye bakıyorum da pek de keyifli
Ne sanayi endeksiy miş arkadaş,açıkca gerçeklikten uzaklaşıyor,şimdi suç kim de,açıkçı da mı,bu endeks le top gibi oynayanlar da mı.
3 saatte merill satmaya devam etmiş...
https://i.hizliresim.com/LOnaRz.jpg
kaldır o zaman borsayı 120.000'e bizde itibar etmeyelim.
23/10/2017 15:39:25 Karadağ: TVF'nin acil borçlanmaya gittiği haberlerine itibar edilmemeli
Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Borsa İstanbul
Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, Türkiye Varlık Fonunun acil
borçlanmaya gittiği bankalardan kredi aradığı yönündeki haberlerin
gerçeği yansıtmadığını belirterek, bu haberlere itibar edilmemesini
söyledi.
Twitter üzerinden açıklama yapan Karadağ, "Hal böyle iken bir de
bu asılsız haberler üzerine sayfalarca köşe yazan araştırmacı
gazetecilerimizi kamuoyunun takdirine bırakıyorum."
Bankaların özkaynakları enflasyon ile eriyor, sanayi şirketlerinde sabit yatırım var, onun üzerien kar elde ediyorlar.
Amortismanlar nakit çıkışı olmayan giderler onu da dikkate almak lazım.
Marka değeri de var.
Bankalarda mevduat garantisi büyüklere negatif dönüyor. Mevduat garantisi 50 bin olsa yeterli aslında.
thy'de gömü'mü buldular :) geçen demiştim. 10.33'ten 2.5 milyon lot alındı özel emir ile bunun anlamı 12-13 tl yada birinin borcu vardı buna karşılık malına el konuldu. ( takasa gitti )
garan hlkbnk takıl peşine 110.000 yap bak dalga geçiyorlar seninle bist100 2 sıfır atılması rafa kalktı diye. canlan artık. ytd.
Hocam ben İŞ YATIRIMIN yabancıya işlem yaptığını çoğu kez duydum resimde görülüyor ki bir cepten diğerine aktarılma olayı bize gösterilmiş olamaz mı ?
http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=54306
ABD liler panik satışı yapmaz ise toparlayacak gibi.
Sonuçda olayı en detaylı onlar biliyor yerlilerden sonra.
ABD nin resmi cep telefonu markası söylenmedi reklam olmasın diye. Samsung veya Huwai olsa amma skandal olur.
13 iş günün de TCELL de düşüş ÖNGÖRÜLERİ de gerçekleşmedi henüz ....
http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=54307
bankaları satıp sanayilere mi giriyor yatırımcı acep
En çok düşen 7 hissenin 6 sı banka BIST30 da.
Al haberi bekliyorlar.
Sonuçda yabancının kümelendiği yer orası.
Cumbaba banka karları normal bu iş de bir ticarettir dese tavan olurlar, az kazanıyoruz ayağı yapıyorlar. %2 vergiyi genele yaydılar , var baya bankacı lobisi demek.
23/10/2017 16:02:54 AB yetkilileri Alman otomobil üreticilerinin genel merkezlerine baskın düzenledi
AB Komisyonu'nun anti-tekel uzmanları, illegal kartel oluşturduklarına
dair iddiaları araştırmak için Alman otomobil üreticilerinin genel
merkezlerine baskın düzenlediler.
AB yetkilileri yaptıkları açıklamada, baskınların geçtiğimiz
hafta BMW genel merkezinde yapılan ile aynı soruşturma kapsamında
gerçekleştiğini ifade ettiler.
Daimler, AB anti-tekel uzmanlarının genel merkezinde arama, inceleme
yaptığını doğruladı ve AB yetkilileri ile tam bir işbirliği içinde
olduğunu ifade etti. AB yetkililerinin incelemelerinin devam ettiğini ve
resmi bir anti-tekel soruşturmasının acılıp açılmayacağının belirsiz
olduğunu ifade eden Daimler, AB yetkililerinin yaptıkları inceleme ve
sorgulamalar sonusunda detay vermedi.
Kaynaklar, AB Komisyonu yetkililerinin Volkswagen genel merkezi
ile Audi'de de inceleme yaptıklarını ifade ediyorlar.
Aktif para girişi başladı, belki sıkıştırma hareketi gelir belki.
İnsanlar doğum günü uğurlu sayısı filan girip alıyor sanki.
Bu arada geçen bir spotçuya gittim ikinci el için. Adam burada hep Arcelik var, başka markayı alıp satmıyorum sorun çıkıyor dedi.
Fonksiyonellik bilemem ama kalitesi nispeten iyi olmalı.
https://www.federalreserve.gov/monetarypolicy/fomc.htm
Gelecek yıl Fed'in nasıl bir üye yapısı olacak,hangi bölgesel Fed başkanları rotasyona girecek.
halkbank %3'e yakın düşmüş abd %5 yaparmı yoksa ucuz diye tekrar 12 tl üstüne atarmı?
Sağlam mal yapıyolar 110 bin yıkılması yakındır
Tam komedı sırf haber cıktı dıye satmak ıcın usulden satıyorlar yan hıselerde dusus yok
Gazate okumaktan ıcım sımdı hareket yok bugun cok umutluydum asansor olur dıye bos cıktı
X030 içinde sene başından beri ve 52 haftalık en az artanlar EKGYO, OTKAR, ARCLK
Arada Hindistan ve galiba Vietnam yatırımı oldu, ÖTV den yararlandı.
Evdeki eşyalar bir yıl eskidi.
Çok cezalandırılmış gibi.
BOŞ bir şirket değil.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Pazarlar
Arçelik A.Ş.
'* Türkiye'de beyaz eşya, ankastre ve klimada %50'nin üzerinde pazar payı ile sektöründe lider ve TV'de %28'in üzerinde pazar payı ile en fazla büyüyen şirket,
'* Toplam satışlarda Avrupa'nın en büyük üçüncü beyaz eşya şirketi,
'* Romanya'da Arctic ve Güney Afrika'da Defy markaları ile pazar lideri,
'* Bünyesine kattığı Pakistan'ın lider beyaz eşya şirketi Dawlance ile pazarın lideridir.
Global markası Beko:
'* Avrupa'nın toplam beyaz eşya pazarında 2'nci, solo beyaz eşya pazarında lider marka
'* İngiltere beyaz eşya pazarında 1'nci
'* Polonya beyaz eşya pazarında 1'nci
'* Fransa solo beyaz eşya pazarında 1'nci konumdadır.
Dünya TV pazarı %2,5 büyüyerek 233,9 milyon adete ulaşmış, ciro bazında ise %0,2 büyüyerek toplamda 109,4 milyar USD'ye ulaşmıştır.
Arçelik A.Ş.'nin global markası ve ev elektroniğinin tüm kategorilerinde ürün sunan tek Avrupalı üreticisi Grundig, Almanya, İskandinavya ve İngiltere'de beyaz eşya pazarında büyümesini sürdürmüştür. Ayrıca, beyaz eşya gamını İspanya, İtalya, Belçika, Hırvatistan, Fransa, Avusturya ve Güney Afrika pazarlarında tüketicilerin beğenisine sunmuştur.
Vıze gunu gbı olsa ne olrukı sankı gıdım gıdım duşuyor
23/10/2017 16:24:50 *chp izmir milletvekili aytun çıray partisinden istifa etti-ntv
krd az önce 2.58'den 6.5 milyon lot sattı. yine devir var demek ki. ytd.