Giresun söndürdü bu neden söndürmesin hamsiler.
Printable View
"Bed asla necabet mi verir hiç üniforma,
Zerd-uz palan vursan, eşek yine eşektir!"
Ziya Paşa
Sanırım bu hafta "hisse ortaklarının memnuniyet haftası" olacak!
Sabır zor ve acı, meyvesi tatlıdır!
Endeksi taşıyan hisse TS!
Endeks düşünce bu da düşüyor!
Taraftar olmasam çok şey derim ama...
ortada yazan eden neden yok acaba
GS 9'u zorluyor,BJK bir ara 5,50,FB malum 73-Buda geriden nal topluyor, zar,zor 5 yaptı:(
Gözü yine asalarda,buna 5 yaramıyor,digerleri 7-9-71:plc:
GS birara 9,20 üstüne attı,bunun eski zirvesi:plc:
Açılıs 5.48,peşi 5.30:seyt:...ulen tahtacı biti ne mok iş çeviriyorsun,FB casususun galiba,ulen FB bile toparladı düştüğü yerden,GS 10 cıvarına doğru gidiyor,BJK 6 altına inmemiş,ulen bit ne ayaksın,malsızmı kaldın yoksa mal:seyt:
Ayni terane,FB pirimli bu satıcılı,anlaşıldı 5 yaramıyor buna 4 çöplüğü yaraşır,tahtacısı yok,olanda maşak geçiyor,en acı olanıda tavan çek zar zor,önce 5.53-peşi 5.35:notr:...tat vermiyor,ne zaman verir biz kızıp sattıktan sonra:seyt:
Ula,ula niyazi ne yaptın,yine milleti yaptın niyazi...5.53 tavan peşi 5 taban:plc:
Aklım şunu almıyor,2 fenere çak,gel moktan takımdan 4 ye,bu haftada maç giresunlan,bu takım ters takım ne yapacağı belli olmaz,oda çakarsa hoca doğru aya,hissede yaya:plc:
Taraftar olarak devam!
Hissedar olarak bir süre uzak duracağım!
Edin visca da yok
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha ne kadar düşecek
arkadaşlar niye böyle düşüyor
sebebini bilen yada bir fikri olan
var mı ?
Tahtacısı öyle istiyor,önceden çok düşmüştü,bugün borsanın sert şekilde %7 küsür düşmesiylen tekrar başa sardı 4.30'a,resmen terbiyesizlik,tamam 5 üstüne attı derken 5 cıvarı uğursuzluk getirdi buna,yani 5 yaramıyor buna,bugün Giresun karşısında rahat galibiyet aldılar,sanırım hemşehrisini kolladılar,ilk gölü giresun kendi kalesine attıktan sonra giresunda moraller bozuldu,yoksa giresun bunlarıda sallardı,giresun benim şehrimin takımı olsa bile TS tarafından gelibiyetine sevindim,bir ara bugün hisse 4.58'de umut aşılasa bile 4.30 neki diye insan oha dedirtiyor,inadına 4.35 cıvarına kadar bayağı topladık,öncekileri 5.25-50 arası okutmuştuk,4.70 altındanda tekrar toplamaya başlamıştık,derken 4.60 görüldü,peşi malum 4.30,neyse yarın temiz 4.60 üstünü görür bu galibiyetlen,görmezse bile her alt kademelerde alıcıyım...ytd.
" refaba " söylediklerine katılıyorum , olanlardan sonra hisse için şanslı bir gün ,
İnşallah 4,60 tahminin de gerçelkeşir.
FB tavan çekmiş,GS zirvede,onda hala bir hareket yok,7 bile olamamış,buda 4.52 kapattı,adam tavan çeker mahsustan:notr:
FB GS İLE BAŞAKŞEHİR ADANA DEMİR SPOR İLE BERABERE KALIRSA BJK YENİLİRSE VE TS MAÇI EN AZ 3 FARKLI ALIRSA PAZARTESİ GÜNÜ TS TAVAN DENER BENCE YTD
alanyayı yenersek tavan olur mu ?
Bu kadat aptal bir takım görmedim, alanyasporu yenip haftayada başakşehiri yense 3. Lüğe oturacak ama nerde... 6 ları konuşacakken 3 leri konuşuyor olacağıź.
Daha öncede salak salak 9 puan kaybetti.
bu nasıl bir maç , bu nasıl bir sonuç diyecek bir şey bulamıyorum
yarın tabanları görürüz artık
Tabana 10 puan yaklaştı,tabanı 4.06-4.16 göstermişti,oradan destek gördü şimdilik 4.20 üstünde,5 yiyen bir takımdan birsey beklenmez,belki hoca değişirse birşeyler olabilir,zaten hiç sevmediğim bir hocaydı,nasıl hoca olmuş tartışılır,guya şampiyon yapmış,demekki herşey şampiyon olana kadarmış,guya bizde devamlı destek olduk hisseye,resmen değmezmiş,GS iki tavan çekti 8 üstünde,zamanında bunun fiatında sürünüyordu,neyse ufak desteklen attık bir kenara dursun bakalım.
" refaba " üstad , kağıt 5 leri tekrar ne zaman görür ?
" refaba " üstad , teşekkürler
HOŞ geldin 3 ler inşaAllah şubata kadar 3 lü seviyelerde kalırsın.
Ulen lazoli 3.99 yaptırsana,ne o 4.03,zaten sporda başarı yerlerde sürünüyor,5 yemek neyin nesi,5 yemiş o apo hala hocalık yapıyor,hiçmi tepki yok camiadan,öyleye 42 senede şampiyon olduk size yeteri galiba.
Evet 3.99 yaptı,bundan sonra ya herru,ya merru:bravo:...ytd.
buradan döner mi yani?
Başak kabusu var şimdide,alanya 5 çekmişti,bu takım formda takım alanyadan iyi bir 5'de oda çekmese iyi,vatandaşın biri bunun yeri 3.80 demişti kızmıştık zamanında,temkinli olmakta fayda var,sen 5.50 yap gel 4 altına sal,BJK bile bundan 150 puan yukarıda,GS hep 400 puan takmış,bu beleşin beleşi olduğu halde tahtacısı yanına uğramıyor,zaten bundaki tahtacı FB casusuydu,yiki 5.50 olduğu zaman çoğunu postalamışız,yoksa şimdi saç,baş yoldururdu bana,maliyetim bile hala 4.50,oda ilavelerlen 4 altından,şimdi kara,kara düşünüyoruz 4.50 olurmu diye:notr:
" refaba " üstad aynen , Başakşehir ardından İstanbulu yenersek 4,50 lere atar diye düşünüyorum
Bu hafta başakşehir ts ye çakar ondan sonra istanbulsporlada bu zihniyetle beraberlik olur 3.5 lara iner. Ytd
8500-4000=4500,bu GS için,adamlar bizden bu kadar fazla rakamsal olarak,zamanında TS kadar bile değildi fiatı 4 lere göre:seyt: