3.83 taban yaptı birara topladınmı ?,ben bodoslama daldım:)
Printable View
Çok zayıf görüntü veriyor. Direnç göstermiyor. Elbette hareketli olması bol fırsat yaratıyor değerlendirmesini bilene. Ben onlardan değilim. Benim yol uzun .Son durağı bekliyorum.ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilanço bir gelsin...
Bakalım nasıl bir sürpriz olacak..
Londra swap piyasalarında gecelik TL faizi yüzde 1050'ye kadar yükseldi. Swap faizi yarın gece için de yüzde 100'ün üzerinde seyrediyor. TL swap faizi son tam günlük işlemin yapıldığı 29 Temmuz'da yüzde 6,8 seviyesindeydi.
Fazla ayrı kalamadım, 4,00 maliyetle yine afyon landık.
3.90 altına inmemek için direniyor,bakalım bugün işin rengi nasıl olacak.
Tabana doğru gidiyor,piyasa deli tavuk gibi ne yapacağını bilmiyor,zaten merkez dövizi kasada tüketmişti,ihtiyacı olan serbest piyasaya yöneldi:notr:
Altın ve dövizin yönünü değiştirmesi gerekiyor. Ordan kazanan borsaya kelepir diye dalar. Yabancılarda öyle.ytd
Afyon doğru dürüst tavan serisi yapmadı.
Genel olarak maliyetler 3,5-4,5tl
Şimdi gelecek yüklü yatırımcılarla yükselmesi gerekiyor.
Bakalım yön ne olacak oradan alttan almak gerekir
Maliyeti yüksek olanlarda alttan alarak maliyetİ düşürmeli...
Tüm hisseler taban.
Borsa çöktü
Altında satış durumunu iyi takip etmek lazım. Sanki yolun sonuna yaklaşıldı.Ytd
Blanco nezaman arkadaşlar?
Yatırım Önerisi Değildir...
Oyak çimento Konya çimento ve çimsa çimento tavana doğru gidince bizim Afyon çimento onları takip ettiğinden tavana doğru harekete çekti. Neyse diğer çimentolar düşünce satarız arttığında Afyona gireriz. En azından hareket yönü belli oluyor.
Ne haftaydı, film gibi yani. Umarım haftaya toparlanma devam edecek gibi haberler.
Bilanço nasıl ?
Finansal rapor saat 24:00 de kap a düştü..
Elimde Afyon hissesi yok.
Bilançosunu inceledim ve kendi adıma beğendim..
Allah hepimize hayırlı bol kazançlar versin..
Umarım bilanço fiyatlaması iyi olur...
Bedelli ile mali tablo düzelmiş ve 300 m.boc ödenerek 150 m.kalmis.Buda eski arsa ile rahat ödenir.Favok artmış,ozkaynaklar X3 olmuş.uretim ve satışlar X2 olmuş.İhracat artmis.20"3Ç te 8m kar,6 aylık 2 m.kar oluşmuş.Brklenenden çok iyi diyebiliriz..
Yatırım Önerisi Değildir...
Önce 3.65,peşi 3.95,son vurduğu yer 4.03,tavan 4.22,galiba bizimlen maşak geçiyor emiceler.
4.22 tavan yetmez,4.50 belki...ytd.
Hisse 4.22 ile tavandan kapattı,ortada kimsecikler yok :notr:
Yarınki tavan 4.64...3 milyona yakın lot alışı ile kapattı tavanı.
https://invst.ly/rrbr5 tek korkum obo yapma zinsallah gerci hersey olumluyekn yapmaz diye dusunuyom
4.51 gösterdikten sonra birden 4.14 gösterdiler,zaten bizde 4.40-50 arası boşaltmıştık çoğunu,14'dü göremedim,görseydim tradelik alırdım,sanırım olay anlık oldu,neden aşağı bastılar,bunun adı kar realizesi,başka izahı yok.
Piyasaların kötü günlerinde düşüşü çok hızlı oluyor. Kredili alım satım yapan kişilerin fazla olması etken herhalde.
4.14 geçende alamadık,ama bugün 4-07 arası alım fırsatı verdi,pazartesi bu düşüşün devamı gelmezse tekrar 4.40 denemesi yapabilir,tersi olursa 3.60-80 arası beklemedeyim...ytd.
http://www.haberalanya.com.tr/afyonk...asladi-h182993
bildiğim kadarıyla hala arsaların bir kısmı duruyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Libya’da tam destek verdiği Trablus merkezli Feyiz el Sarrac başkanlığındaki Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Deniz Sınırları ve Askeri İşbirliği anlaşmalarından sonra, Libya pazarını ardına kadar Türk müteahhitlerine açan anlaşmaya da Ankara’da imza attı.
Afyon un Libya ihracatı var mı...bu haber pazartesi çimento hisselerini etkiler mi...
Gidecek gidecekte unutturup yıldırıp bıktırıp o zaman gidecek yoksa endex falan umurunda olmaz
Adamın ülkede %6 gücü var,arkasındada siyasal islam var,yani süslüman kardeşler,şu Musici yanlısı,işin doğrusu tehlikeli sularda yüzüyoruz,zaten hiç doğru işimiz yokki,Kıbrısın garantörlüğü bize ait,oraylan hiç bağlantımız yok,neyse asabım bozuluyor,temennim yine senin dediğin olması.
4 üstüne atmada zorlanıyor şu sıralar,spekçiklerim yapı viseniz tekrar 4.40:)
3.90 altına bile çektiler bugün 92 kapattı,biz 4.30 üstü beklerken bugün bizi şaşırttı,endex bugün hafif artıdaydı üstelik,demekki sert düşseydi tekrar 3.70 altına inebilirdi.