Hala baskı şaka gibi sonrada boşluk bıraktı oluyor ben pozitifim şuan için ytd .
Printable View
Hala baskı şaka gibi sonrada boşluk bıraktı oluyor ben pozitifim şuan için ytd .
Zorlama düşüş yaşıyoruz mantıksız baskı var.
20 günlük hareketli ortalama 20,67
50 günlük hareketli ortalama 19,95
Daha önce yazmıştım 21 civarlarında dengelenme sağlayacaktır dahası yarında seansı kırmızı kapatırsa ayı tuzağı olacağıdır hissede sıkıntı yok iç pazarda sıkıntı yok avrupa pazarında daralma olması önemli değil iç pazar dengeliyor zaten avrupa pazarında daralma olmasa vesbe hissesi daha farklı olurdu sonuçta ihracatı yüksek hisse.dengesizin biri yorum yazmış karda olanlar satsın diye merak etmesin kimse karda değil yüksek enflasyonda hisse ralli büyük hareket filan yapmamış durumda %10 primi görünce boşluk bıraktı diyorlar lakin baskı olursa normal durumdur.ytd.
Öküzün biri gelir hisse pazarlıyorsun der ağız burun dalar duvara yapıştırırım.
Neyse o şuanda pozitifim Vesbe de ytd.
En azından düşüş yaşamadık önemli cuma günü xu100 den az prim yapması önemli değil ilerde arayı kapatır geçer ytd.
Düşüş yaşamasın yeterli bugünde düşüş yaşamadı önemli ayrıca 1,çeyrek karı iyi gelme ihtimali var yurt içi pazarından dolayı pozitif taraftayım vesbe de hala temettü oranı açıklanmadı.hissede olumsuz taraf XU100 üstü prim yapamadı teknikte bozulma yok trade yapmaya izin vermemesi çok iyi sabırla beklemeye devam ytd.
Bugün yabancı kurumlar hissede alım tarafındaydı.Kaynak iş cep.
Son olarak hacim çok düşük güçlü yükseliş için hacim gerekir yükseldiği yerde kalsın geri düşüş yaşamasın ytd.
20 civarlarında boşluk varmış yok bitti artık. ytd.Bugün iyiydi trade edenlere fırsat vermedi vesbenin böyle olması gerekir.
EURO/DOLAR paritesi 1,07 canlı veri bunun artışı Vesbe için önemli nokta çok detaylı bakmadım grafik diğer forumlara avrupa merkez bankası haziran ayında faiz indirimlerine başlayacağını yazıyorlar lakin kesinlik yok mantıklı olan ast olan paritenin artışıdır ytd.
Temel olarak bizim ekonominin düzelmesi çok zor lakin avrupa ekonomisinin düzelme ihtimali bizden daha fazla zaten ihracat oranı yüksek hisse vesbe aracı kurumların raporlarında avrupa da daralmanın devam edeceğini düşünüyorlar onların düşündüğünün tam tersini düşünüyorum ayrıca bizde ekonomi daha kırılgan lakin satışlar yurt dışından daha iyi durumda aracı kurum raporlarında yazıyor neyse sonuç olarak yüksek sermaye artırımından sonra düşüş yaşayan yıllarca ralli yapmamış bir hisse kısmette varsa büyük hareketi yaşarız vagona doğru yerden bindiğimi düşünüyorum ytd.
Baktım euro /dolar paritesine grafik kötü vesbe hissesinin grafiğine benziyor TL grafik olarak vesbe daha iyi durumda tabi vesbe de dolar grafik zayıf durumda lakin vesbe de euro grafik bakmak gerekir dolar grafik yanıltıcı olur ytd.
Yükseliş yaşadığı yerde kalıcılık sağlamalı trade edenlere fırsat vermemeli ytd.Yillarca önce borsada soda hissesi vardı aynı ona benziyor Vesbe.
Hacim dünden daha iyi fakat yetersiz daha iyi olmalı neyse düşüş yaşamasın yeterlidir ytd.
Bugün iyiydi vesbe son anda düşükten kapadı seansı önemli değil sıkıntı yok vesbede sabır diyelim ytd.
Yarın 1 mayıs borsa kapalı.
Çok ağır hisse yapısı karakteri öyle eski soda ya benziyor düşüş yaşamasın yeterlidir.İyi durumda Vesbe ytd.
Son zirvesi 23,26 düzeltmesi bitmiş olabilir yarın belli olur düşüş yaşamasın trade edenlere fırsat vermesin yeterlidir.iyi durumda Vesbe ytd.
Yabancı bu kadar malı boşuna toplamaz bugünde yabancı alım tarafında Vesbe de kaynak iş cep ytd.
Yeni zirvesi 24 TL yükseliş trendi arada düzeltmeler yapsa da yoluna devam ediyor vesbe ytd.
Düşüş yaşayıp trade fırsatı vermesin yeterlidir ytd.
Temettü tarihi 25 temmuz net 0,6533 lot başı Vesbe kötü değil 1 TL net bekliyordum 0,65 kuruşta kötü değildir ytd.
Kaynak iş cep.
Temettü begenmeyenler olacaktır beğenmesinler daha iyi önemli olan prim yapmasıdır önemli olanda bu zaten %100
primi görsem bana yeterde artar ytd.
Düşüş yaşamasın 23 civarları seans kapanış yeterlidir ytd.
Euro dolardan fazla değerlenirse Vesbe lehine ayrıca avrupa ekonomisi düzelirse ileride iyi seviyelerde olabilir vesbe dolar grafikte hisse para kazandırmamış durumda önemli değil geçmiş.önemli olan bundan sonra ne olacak aracı kurum raporlarında avrupa pazarında daralmanın devam edeceğini yazıyorlar benim tahminim avrupa ekonomisi bizim ekonomiden daha önce düzelecek buda Vesbe için yeterli olacaktır ihracatı yüksek olduğu için ytd.Adamlar boşuna kapasite artışı yapmazlar mantıklı olan beklentileri yüksek ki kapasite artışı yaptılar ytd.
Trade fırsatı vermemesi gerekir düşüş yaşamasın yeterlidir ytd.
Trade fırsatı verdi vermese iyiydi sağlık olsun ytd.
Kar satışı yaptım farklı hisse aldım delikanlı adam farklı hisseye gider aynı hissede trade yapmaz..
O da Vesbe gibi temel analiz 10 numara 5 yıldız teknik analiz biraz geride vesbeye göre Vesbe de sıkıntı yok lakin belli bant içinde gidip geliyor tahminim başlamadı büyük hareketine ytd.Bant aralığı 21,, 23 arası 21 altı yok bitti ytd.
12 aylık yeni zirvesi 24 TL Vesbe ytd.
Neyse Vesbe 23 üstünde iyi sayılır ytd.
Hayırlı olsun hocam
Teşekkürler.şans diyelim temeli ve teknik iyi olan her hisse yükseliş yaşamayabilir her hissenin karakteri farklıdır şansımız yaver giderse Vesbe de büyük hareketi yaşarız ytd.Vestel de haklı çıktınız size önerim temettüye fazla takılmayın önemli olan hissede orta vade de x2 x3 yapabilmesi işte o zaman para kazanılır ytd.
Hadi gözüm aydın yeni zirveyi gördük ytd.
Bugün iyi kapanış oldu Vesbe de yarın seansı kırmızı kapatsa bile en kötüde dip seviyesi yükselmiş oldu yarında seansı primli kapatırsa şaşırmamak gerekir ytd.En büyük beklentisi Avrupa merkez bankasının faiz indirimine başlaması ytd.
24 üzerinde haftalık kapanış olsaydı iyi olurdu olmadı sağlık olsun yapı olarak ağır hisse Vesbe son yükselişte dip seviyesi yükseldi yükseliş trendine ağırda olsa devam ediyor yeni zirvemiz 24,44 hissede sıkıntı yok çarpanları uygun hisse ytd.
Çok kötü kapanış olmasına rağmen yükseliş trendinde vesbe %7 prim kaybı trade fırsatı veriyor kötü durum başladığı yere dönüş yaptı neyse sağlık olsun diyelim umarım yarın düşüşe devam etmez ytd.
22 altı yok bence netleşti Vesbe de bugün %3 prim yaptı dün %7 düşüş yaşamıştı en azından düşüşün durması olumlu bugünkü yükseliş boğa tuzağı değilse yarında yükselişin devam etmesi mantıklı olandır ytd.
İyi toparladı Vesbe yatay kırmızı kapanış.
Yatayda sıkıştı vesbe mecburen ağırlık azalttım şimdilik kalanlarla yola devam giderse yolu açık olsun derim ytd.
Bende Vesbe yok çok sıkıştı 24 civarlarında kalıcılık sağlasa beklerdim lakin devamlı 22 civarlarında patinaj çekiyor teknik analizde sıkıntı yok temel durumu iyi gözüm üzerinde ytd.
Ülkede marka sıralaması yapılır bana göre 1,sırada olan şirket Vestel markasıdır.