60.000 beleşçi x 10 TL x 30 gün = 18.000.000 TL/Ay ............
Printable View
60.000 beleşçi x 10 TL x 30 gün = 18.000.000 TL/Ay ............
Atkadaslar ben konut kredisi çekmeyi düşünüyorum ama acelem yok sizce yılbaşından sonra daha da duser mi yoksa tam tersi mi olur.dusunceleriniz nelerdir
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alenichev dostum;
lastik 2.80 e gider mi.?
:)
İkinci el araçlarda yeni dönem eylül ayından itibaren başlıyor. İkinci el araç alacaklar daha önce 15 gün satıcının sigortasını kullanabilirken, değişiklikle yeni alıcının aracı aldığı gün sigortasını yaptırması gerekiyor.
Daha ne kadar dusecek ki. Zaten duserse yapilandirma yoluna gidersin.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İBB'deki işten çıkarmalarla ilgili sarf ettiği "Bu olaylar karşısında bizim de yapacaklarımız var" sözlerine yanıt veren İmamoğlu, "Ben tabii Cumhurbaşkanının hangi imada bulunduğunu anlayamam, çünkü ima uzmanı değilim. Ne yapacak bilemem. İşe alacaksa buyursun alsın, mutlu olurum. Çıkarılanları alsın bir kuruma ben de mutlu olurum. Ülke işsizlikte en acı günlerini yaşıyor. Bunun en acı faturası da İstanbul'da yaşanıyor. İmayı yorumluyorum sadece, keşke 200 değil 200 bin kişiyi işe alsa Sayın Cumhurbaşkanı" ifadelerini kullandı.
Dolar endeksi 99+
Maşallah..
daha düşmez 0.99 kamu bankalarında faiz.
külliyen zarar yazıyorlar
o nedenle dün halkb ve vakıfbank tüketici kredilerinde 1.59 olan oranı 1.79 a çektiler
böylelikle konut kredisinde ki zararı azaltmayı amaçlıyorlar
3 kamu bankasıda mevduat faizini aşağı çektiler.
konutta ki 0.99 da uzun sürmez.
dolara (ya da dovize) endeksli ama arjantin'deki gibi sermaye kontrolu ya da daha kotusu olursa etkilenmeyecek (az etkilenecek?) bir yatirim alternatifi var mi tr'de? yastik alti yapma disinda...
fakat benjamine iyi bastılar amma bastılar çok bastılar basa basa bi hal olduk
Borsanin yuzde 2 yukselmesinde ki gerekce nedir amk.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BİST100 2018 başındaki büyük düşüş öncesi yaptığı hazırlığın benzerini şimdilerde yapmaktadır, dolar grafiğide tam tersi yükseliş öncesi hazırlıklarını yapıyor https://i.hizliresim.com/WXpovE.png
cevap veriyorum pala ..kunda boncuk bulmuştur ama pahalı boncuk ondan %2 alası gelmiştir
Kamuda ihtiyaç kredisi 1,59, 1,49(maaş hesabı olanlara)
Ozellerde 1,65 bandına çekmiş kredileri.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
basit bir fizik kurami ile anlatayim bunu..
balonu yukseltmek istiyorsan icindeki gazin yogunlugunu isitarak azaltirsin yani sicakligi arttirirsin..borsanin da atesi para ile artar ve parayi goren kagitlar sicagi goren gaz gibi yukselmeye baslar..
yabanci cikacagi zaman balonu isitmaya baslar, eylul ayi borsada cikis ayidir bu bir..
belkide bi carry tradeci gelmistir, yuklu dolar bozup banka almis , istedigi kari gorunce banka satip dolarini alip cikip gidecektir..
ky nerde cogunlukta ise orasi beklemeye mecburdur, keyfini bekleyeceksiniz yani agalarin..
3.96 ya igne attigi bir gece vardi , onun donusune bakarsan kac gun surecegini gorursun dolarda igne barina tekrar ulasma suresini..ytd
ayrica;
dinamik adamin ne isi var dolarda..! hadi viop desen anlarim bi heyecani var, burdakiler emekli kahvesinde okey oynayan dayi gibiler..
almis dolarini lak lak icin yer ariyor; pala kilitlemis 6 kusurdan melim melim meletiyor..
yuklu alim yapma , gidiyorum sinyalini verdiginde yapisabilirsen yapis..
Borsa fiyat guncellemesi yapiyor. Yapmayada devam edecek.
Ucuz olan sey para kazandirir.
Su anda
Altin/TL: pahali
Doviz: Degerinde
Borsa: ucuz.
Ozellikle altin/tl nin bir duzeltme yapmasi sart.
Yatirim Tavsiyesi Degildir.
Başkanım yine kamu mu satıcı dolarda kim satıyor bunu ne parası bu
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kamu ihtiyaç kredilerini 1,70 in üzerine cekecekse ozelin üstüne çıkacaktır demek.
İlginç.
Ev içinde 0.99 iken Özelde min 1.35 var şu anda
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün yeni zam yok mu beyler , bünye alıştı yüzde 14.90 girmedimi insan kendini bir garip hissediyor.
Açıkçası ben cesaret edemedim 0,99 dan kredi çekmeye ev almak için.
İyi ki de cekmemisim. İki ayda yüzde 32 doğalgaza zam geldi. Çay ,şeker , elektrik vs hep zamlandi.
Bugun ABD de Labor Day bizim 1 Mayis gibi bir tatil vardi. Borsa onun ekmegini yedi. Arjantin ve ABD vadelilerinin eksi olmasi borsanin umurunda olmadi. Yarin bakmak lazim. YTD
Altın/TL kendi başına nasıl düzeltme yapacak? Ons değişken usdtry değişken? Altin/TL bu değişkenlere bağlı bir formül...
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yandaş medya yalanlarını niye bu başlığa taşıyorsunuz? Adam açıklama yaptı, yok öyle bir şey. 60.000 beleşçi yandaş otopark ücreti ödemiyormuş, makbuz verilmeden toplanan, iç edilen paralar da işin cabası. Adam bu kaçakları ortadan kaldırmak için uğraşıyor, ama sizin kanınız yine de kaynamasın, sıkıntı yok.