Birleşme tarihine kadar şişe ile dönüşüm oranına göre olması gereken fiyatı bulması gerekir, ya soda bu değişim oranına yükselecek yada şişe aşağı gelecek. Bu marj ile birleşme tarihine kadar devam etmesi soda için bir fiyat avantajı yaratıyor.
Printable View
Birleşme tarihine kadar şişe ile dönüşüm oranına göre olması gereken fiyatı bulması gerekir, ya soda bu değişim oranına yükselecek yada şişe aşağı gelecek. Bu marj ile birleşme tarihine kadar devam etmesi soda için bir fiyat avantajı yaratıyor.
gül gibi hisseyi grup birleşim diye mahfettiler.çok yazık oldu....
İhracatını döviz bazında arttırmadığı sürece bu hisseden bir cacık olmaz demiştik zamanında.
İş Yatırım'ın SODA satıp SISE almasının arkasındaki strateji nedir, bilen var mı?
Yıllarca elde tuttuk. Aldık sattık. Genelde güldük. Son bir yılda sağlam bekletmiş olsan da finali seninle yapalım dedik. Ek alımı şişecam yerine yine sodadan yaptım. Elim yine sodaya gitti :) Özleyeceğiz seni be külcü. Olmasaydı sonumuz böyle...
Citi iki gün de 1.750m lot alım yaptı satmadan. Şuan marj olarak en avantajlısı soda. Çimentolarda da yaşadık bu durumu. Birleşmeye soda ile giren şu durumda %2 karda. Ayrıca şişenin birleşmeye kadar yükselmeside ballı kaymak :)
Teknik destek ve direnç verebilecek arkadaş var mı?
.
BIST 30 ENDEKSİ
ALINACAK PAYLAR: GUBRF
ÇIKARILACAK PAYLAR: SODA
YEDEK PAYLAR: SOKM
30'dan da attilar en sonunda.
https://i.resimyukle.xyz/x70JxT.jpg
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm soda yatırımcılarına hayırlı olsun. Yönetim üzmedi, teşekkürler..
e o zaman hocam neyin teşekkürü? ironiyi geçtim benim göremediğim neyi görüyorsun? Yardımcı olur musun bana? teşekkürün ve memnuniyetin sebebi ney?
Bu birleşme saçmalığı olmasa bu kağıt 12- 13 tl arasında bir yerlerde olurdu. Bize ne faydası oldu bu işin SISE nin MSCI ye alınması....
Umarim ay sonu soda kapanisi en yuksekten yapar..
Sent from my iPhone using hisse.net
Tamam da dizinin en heyecanlı yerinde reklama giren yahut bölümü bitiren yönetmenler gibi en heyecanlı yerine soru işareti koymuşsun :)
Dün şişe de demiştim. Olması gereken yere yeni yeni geliyor, kazandırırsa bundan sonraki hareketleri kazandıracak. Umarım tarih tekerrür eder sizin grafiğe göre.
sise soda arasında %4 marj devam ediyor, birleşme 1 ekim yani 2 gün sonra değil mi? niye bu algolar ters yapıyor SODA'ya sürekli..
845 sayısını önemsiyorum
Soda hisse tarihinden bu kadar iğrenç şekilde mi cikacaktin. İki gündür leş
Cam elyaf fabrikası vardı? Havadan fotoğrafların çekip koymuştu Yucin. Bitti mi o fabrika, ne oldu?
Cok geriden geliyorsun ya Nik!
Guzel insanlarla tanistik, safkan okuzlerle ugrastik.
Mekanin cennet olsun Kulcu.
https://i.imgyukle.com/2020/09/30/5LihVy.jpg
Elveda soda
Elveda ...
Adios............
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
güzel ama nazlı mı nazlı bir kadın gibiydin.iyi günlerimiz de oldu kötü günlerimiz de.her şeye rağmen pişman değilim.
Yakışmadı bu sümsük hareketlerin. İyi bir veda olmadı.
SODA'yı dün almış olsak bile birleşme için herhangi bir işlem yapmamıza gerek yok değil mi?