https://tr.sputniknews.com/abd/20200...tespit-edildi/
Printable View
İş raydan çıkıyor resmen, tüm ülkeler sos veriyor.
https://tr.sputniknews.com/avrupa/20...tespit-edildi/
Haber yanlış verilmiş, muhtemelen çeviri kaynaklı bir hata. Yeni bulunan bir vaka yok sadece şu ana kadar ki durumla ilgili detaylandırma yapmış sağlık yetkilisi. Hatta çeviri o kadar kötü ki denmiş ki "vakalardan 5'inin eyalete dışarıdan geldiğini belirtirken" halbuki haber de diyorki" 5 hasta eyalet dışına gönderildi"Orjinali şu şekilde:
10:58 a.m. Health officials offer breakdown on total CA cases: In total, 33 people in the state have tested positive for the coronavirus, said Dr. Sonia Y. Angell, director of the California Department of Public Health. Of this total, five have been moved out of state; twenty-four were on flights from affected regions; another seven were travel-related; one person came into contact with someone who was infected; and one case in Solano County, a woman, came from an unknown origin.
QUOTE=MAHARAJ;4184310]https://tr.sputniknews.com/abd/20200...tespit-edildi/[/QUOTE]
İstanbul hava limanları ne kadar sıkı havası verilirse verilsin bana göre yol geçen hanı gibi...
20 küsur gün kuluçka dönemi olan bir virüsün termal kameralarla arayan bir teknoloji ...
Bugün İtalya'dan gelenler, İstanbul'da ellerini kollarını sallaya sallaya geçtiklerini söylüyorlarmış.
İtalya'da Fransa'da olacak bizde olmayacak. Mümkün değil diye düşünüyorum.
Hafta başında 8 hafta sürecek bir briç turnuvamız var.
Tırsıyorum.
Amerikada her milletten adam var bu protein meselesi islemez burada
Benim msjda silinmiş.. Neyse..
Allahın Brezilyalısı Italyaya gidiyor, virüs kapıp dönüyor turistte değil bu.
Çine gitse anlayacağım, Italyada vaka azkene nasıl virüs kaptın be adam?
Sanırım ruslarla iş sakata geliyor.
Resmî açıklama olmadan hassas konularda paylaşımlarımıza dikkat edelim .. Ortalıkta acayip şeyler dolaşıyor ve hassas bir konu resmî açıklamayı bekleyelim ..
Dolar/TL 6.1955
Valla sağlık ocagindaki aile hekiminiz mesaide sürekli maske takıyor, arka arkaya 2 defa gittim hep maskeli, tırsmamak elde değil.
Ekşi sözlükte 27 şubat 2020 ruslara saldırmamız ve 27 şubat 2020 türk askerlerine saldırı iddiası diye iki ayrı topik açılmış.Onlarca girdi var.
Koskoca stadyumlarda maçlar seyircisiz oynanıyor...
100-150 metrekare salonlarda 25-30 masa, masa başına 4 oyuncu asgari 15-20 kişi hizmetlisi, hakemi, yöneticisi, seyircisini de kat...
Asgari 3 saat...
Yani bırak coronayı, zaten sağlıksız bir ortam...
Yok. Yarın vazgeçtiğimi ileteceğim.
Yiğitliğe gerek yok.
Akla bir şey gelmesin bence de resmi açıklama beklenmeli ama hukuki sistem demek ki farklı forumlarda farklı etki edebiliyor.Gerçi resmi açıklama işi hala bizde corona yok denmesi düşünülürse ne bileyim biraz sıkıntılı o açıklamalar.Tahrandan uçak acil ankaraya indi biz aslında tahliye uçağı yollamıştık irana mealinde bir açıklama geldi.
Sozluk patladi....kilit...girilmiyorSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla Allah yardımcımız olsun. Çok zorlu ve çetin bir döneme girdik, inşallah bu kabus gibi dönem bir an evvel sona erer. Para düşüneceğimiz en son şey olacağa doğru gidiyor işler.
Ekşi'den de anlaşılıyor...
Herkes çok hassas...
Paylaşımlarımızda dikkatli olalım arkadaşlar.
Son haberler aşağıda.. virüs resmen bu gece patladı gidiyor..
https://tr.sputniknews.com/dunya/
Bir haber dolaşıyor doğru mu? Umarım değildir çünkü şok içindeyim.
Dolar başlığına uygun bir konu da ben yazayım.
Ankara şehir hastanesinde mesai dışı muayene uygulaması varmış. 3 gün önce randevu alarak bu akşam 18:30 da muayene olmak için doktorun kapısındaydım. 10 dk, 15 dk.....40 dk. dr. yok. Sekreterlere soruyoruz '' Dr. yok mu, gelecek mi, nerede vb.'' adamlar birbirini tanımıyor. Soracak yer ( sorumlu ) bulamıyorlar derken ortalık karışacak gibi olunca bir bayan görevli '' Dr. arkadaşımız nöbetçi olduğunu unutmuş, evine gitmiş. Aradık şimdi gelecek '' dedi. 8 dk. sonra genç bir Dr. geldi. Yorgun, bezgin ve isteksiz. Yakasında yazan isim bizim randevu aldığımız isim değildi. Neyse muayene olduk. Ultrason, kan- idrar istedi. Ultrason için 1,5 litre su içerek sıkışmam istendi. Suyu içtik 2 saat sonra sıkıştığımı söyledim . Görevli '' şu an randevulu hastalara bakılıyor, gelmeyen olursa sizi alacağım '' demez mi .
Yahu sıkışmışım , şimdi tuvalete gider rahatlarsam, siz çağırınca tekrar sıkışmayı mı bekleyeceğim. Benim elimdeki bu barkod randevu değilmi, gece vakti zevkimden mi bekliyorum dedim. Kavga çıktı. Mesele başkaymış. O meseleyi buraya yazarsam olayın özünü değilde , benim yazdığımı tartışmaya başlarlar ve günümüz şartlarında zararlı çıkarız. Hasta olmamak gerek !! Saygılar.
Hani daha da kötüsü şu:
Bazan bir konunun yarattığı toplumsal panik, gerçekleşse dahi vereceği zarardan bile fazla olabiliyor.
Dolar kuru da bir şeyleri doğruluyor gibi...
6,20 yi geçtik.
Hürriyetin haberi:
Son dakika haberi: Esed'e ağır darbe! "Bin 709 rejim unsuru etkisiz hale getirildi"
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...rildi-41457218
17 günde olanları rezüme etmiş ama ben bu yaklaşımdan tırstım.
Korkarım toplumu bir kötü habere hazırlıyorlar gibi...
İçim kıpır kıpır.
Cumhurbaşkanı başkanlığında Ankara’da güvenlik zirvesi yapılıyor / CnnTürk
Bir kaç amerikalı haber kaynağı durumla ilgili tweet atmış. İnşallah kötü bir haber almayız.
Joyce Karam
@Joyce_Karam
BREAKING: #Turkey - #Russia Escalation in Syria
• Reports of High Turkey casualties from an Assad/Russia border strike (
@ejbeals
)
• Erdogan calls Emergency meeting (
@ZeinakhodrAljaz
)
• Esper Telephone receiver Akar
• Heavy clashes today in Idlib towns
kötü şeyler olmuş sanırım.yandaş medya gaz almaya çalışıyor. inş doğru değildir.
Zaten putinin 5 martda buluşmayı reddetmesinden belliydi.Cidden çok sıkıntılı zamanlar başladı.Allah cümlemize kolaylık versin.Olaylar artık yorum yapma işini geçti.Nasıl kurtulacağız bu beladan bunu acilen düşünüp bulabilmek lazım.