Halaya az kaldı biraz sabır
Printable View
Halaya az kaldı biraz sabır
bize "şifahen" kap lazım
Belediyeye ulasan yok mu sonnl durum nedir yil sonuna kalmaz demislerri yil sonu 31 aralik mi ki :)
acaba 11bin lot 1 milyon dolar edermi.. yada ne kadar eder
5 kat diyorsun çok iddialı
Bu adamların borsa kodundan çıkıp arsayı satacaklarını düşünüyorum nedense .eğer biz bunlara yüzde doksansekizini toplatmazsak belkide çok daha fazla bile edebilir......bilemiyorum............
Gazmanbaba dahil herkes satip gitti galiba, kimseler ne yaziyor ne soruyor…
Sayın tarlacı, bu kadar sona yaklaşmışken finali görmek için sabırla bekliyoruz. Fiyat hareketlerine takılmadık hiçbir zaman. Belediye s-6 bölgesini askıya çıkarmış. Diğerleri de peyderpey gelir heralde.
ASKIYA ÇIKAN PARSELASYON PLANLARI
Planları incelemek isteyen vatandaşlar Kartal Belediyesi ana hizmet binası 2. Katında bulunan Plan Proje Müdürlüğü ilan panosunda yer alan olan parselasyon paftası ve dağıtım cetvellerini inceleyebilirler. Ayrıca askıya çıkarılan planlar ve söz konusu alanlar ile ilgili soruları bulunan vatandaşlar da yine aynı katta bulunan Plan Proje Müdürlüğü Harita Şefliğinden ayrıntılı bilgi alabilirler.
Kartal Merkez S6 Alt Planlama Bölgesi Parselasyon Planları Askıya Çıkarılmıştır
741 Ada 30-37-38-39-40-41 Parseller 18.Madde Uygulaması Askıya Çıkarılmıştır
https://www.kartal.bel.tr/KulturSanat/detay
Dolaşımda biraktiklari 250- 300bin lot var. O lotu taşıyanlar speklik oynuyor. Asıl 1.5 milyonu tutanlar hala sabırla beklemede takastan anladığımız. İmar çıktıktan sonra babaları artık sahnede görürüz diye temenni ediyorum. Şuan için son düzlükte yiz. Yeni imarlı arsa tapusunu aldik mi göreceğiz bakalım anyayi konyayi. Bu zamana kadar çivi cakilamayan atil bir bölge olarak kaldik. Bir de imarlı arsa varken görelim ne olacak.
Sabahtan yoktu az önce baktım "Kartal Merkez S7 Alt Planlama Bölgesi Parselasyon Planları Askıya Çıkarılmıştır" yazıyor belediyenin sitesinde. ZAMAN DARALIYOR.....SON DÖNEMEÇ......
S 7 den sonra ne geliyor ya sonra?
Sayılı zaman kaldı. İmar eli kulağında. Son düzlükteyiz.. biraz daha sabır sadece...
hocam biz de sabır çok. dün tavan olan hisse bugün -4-5-6 neyse artık. tahtacı çıkmak için uğraşıyor gib. bir izlenim edindim. belki kredili mal taşıyor bilemem. bildiğim şey şu ben imarı görmeden bırakmam. bugünde düştü ama ek yapamadım, iş güç görmedim. ptesi ekleriz.
S-7 eczacıların oldugu ada olmasi lazim. Onlar pazartesi kapa bir açıklama gönderir muhtemelen. Belki bizdeki ne alıp sattigini bilmeyenler aklını başına devşirir.
10 Kasım 2022 de eczacıların attığı kap haberi:
5 Şubat 2021 tarihinde yaptığımız açıklamada özetle; Kartal Belediyesi Meclisi'nce 04.02.2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda İstanbul İli Kartal ilçesindeki Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin (*) de maliki olduğu taşınmazın yer aldığı arazinin alt bölgelerine ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planlarının kabul edildiği ve söz konusu karar kapsamında imar planlarının onaylanarak kesinleşmesi için İstanbul Büyükşehir ve Kartal Belediyelerince yürütülecek gerekli prosedürlerin tamamlanması gerektiği;17 Mart 2022 tarihinde yaptığımız açıklamada; İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi'nin toplantısında İBB İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunun kabul edildiği; 7 Temmuz 2022 tarihinde yaptığımız açıklamada ise 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının Kartal Belediyesi tarafından 30 gün süreyle askıya çıkarıldığı, askı süresi sonunda olası itirazların değerlendirilerek sonuca bağlanması durumunda kamuya ayrıca açıklama yapılacağı, duyurulmuştu.
İmar planları 5 Ağustos 2022 tarihinde askıdan inmiş, Kartal Belediyesi Kasım ayı Meclisi’nin 10.11.2022 tarihli toplantısında Uygulama İmar Planı’na yapılan itirazlara ilişkin imar komisyonu raporu görüşülerek, itirazlara ilişkin ret kararı verilmiştir.
Bundan sonraki süreçte Kartal Belediyesi (“Belediye”)’nin 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 18. madde İmar Uygulaması çalışmasının başlatılması beklenecektir. İmar Kanunu'nun 18. maddesi uyarınca yapılacak arsa ve arazi düzenleme çalışmaları neticesinde oluşacak parselasyon planına göre yukarıda sözü edilen taşınmazın bulunduğu parsellerin yapılaşmaya uygun hale gelmesi (parselasyon planının kesinleşmesi) sürecinin tamamlanabilmesi için; Belediye'nin hazırlayacağı parselasyon planının 1 ay süre ile askıya çıkartılması, olası itirazların karara bağlanması, gerekmektedir. Parselasyon planının kesinleşmesi, kadastro müdürlüğünce onaylanması ve tapu müdürlüğünce tescili sonrasında nihai tapu senetleri alınabilecektir.
Parselasyon Planı kesinleştiğinde kamuya ayrıca açıklama yapılacaktır.
(*) İstanbul İli Kartal ilçesindeki arazinin mülkiyeti Şirketimize ait olmayıp, ana ortaklığımız Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin mülkiyetindedir. Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin sermayesinde Şirketimiz %37,28; Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. %11,54 oranında pay sahibidir.
Ben inşaat iznine ve bölgeye bağlı olarak 450 milyon dolar değer biçiyorum arsaya eğer şirket projeyi kendisi yapmazsa… kendisi yapmak isterse karıyla fiyatlanma değişir… tabi ben bu işin uzmanı değilim.. herkes kendi araştırmasını hesabını kendisi yapsın. YTD
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://shbd.io/s/0jATLW15
https://shbd.io/s/Zh69XM2n
https://shbd.io/s/9rnwCODl
Bölgedeki fiyatlar ortada…. Hele bi imar gelsin 3 mahallelik viranelik alanda adalar manzaralı lüks konutlar AVM’ler yapılsın bölge canlansın.. yabancılar esenyurtta değil Kartalda ev almaya başlasın.. o zaman az söylemişsin sen dersiniz bana….
Sent from my iPhone using Tapatalk
hemen karsimizdaki Istmarina'nin 11 yil evvel kactan satildigini hatirlayan var mi? Dolarin 1.79 oldugu zamanda 1 milyar 355 milyona satildi yani 745 milyon dolara. Artik hesabi siz yapin. Bir katakulle yapmazlarsa pasta buyuk, insallah bize de guzel bir pay dusecek.
Bunlar kadar şirket haberlerini ky den öğrenen hazırcı ve yatırımcısını savsaklayan bir şirket borsa da yoktur iddaa ediyorum.
Şifaen ky den ögrendiklerini kapa haber olarak atıyorlar.Buradan paylaşılan haber kapa gidiyor,çok çalışkan ,girişken bir şirkete ortağız ,tebrik ediyorum sizi.Yakın da Kartal belediyesinden bi gelişme olur,arkadaşlar buradan paylaşır,buradan copy paste edersiniz kapa.
ağır abiler neredesiniz? nedir son durumumuz, süreç hangi aşamada, daha ne kadar bekleriz sizce?
Arsada temel kazılana kadar bekleyecek gibiyiz sanki...
ne a.k spek bu ya...şimdi 700 den satmayanlar burdan satıyorlar öylemi...senin taaa ...........anladın sen...patron seninde
Benim anlamadığım bu askilar yine askıya alındı. Nasıl bir el varsa fren çekildi. İki haftadır alt bölgelerden askıya çıkan yeni bir yer yok. Ne rantmis arkadaş. Acaba diyorum bizim tahtayı yapanlar belediyeciler mi
Bistin açık ara en lanet hissesi. Speklerin hepsini hizaya soktu. Gizli bir el bizle uğraşıyor. Sadist adamlar o kesin. Biz de mazoşist olarak devam ediyoruz yatırımcı olmaya. Ya sabır diyelim. Baska bir sey elden gelmiyor ne yazık ki...