Güzel kardeşim, az öz yaz da ilkinde hallet bilirim idealist ve yuksek standartlarin var lakin enerjini harcama , sevgiler saygilar:kahkah: hele deyiver o vakit bugün pala konsorsiyumu ne yapacak.:oleyo:
Printable View
Güzel kardeşim, az öz yaz da ilkinde hallet bilirim idealist ve yuksek standartlarin var lakin enerjini harcama , sevgiler saygilar:kahkah: hele deyiver o vakit bugün pala konsorsiyumu ne yapacak.:oleyo:
Taktik 1. tl Altına indirdiler
Borsa sert düştü, Özgür Demirtaş'ın paylaşımı yine gündem oldu: Küçük yatırımcıya vallahi yazık!ÖZGÜR DEMİRTAŞ'TAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM
Öte yandan Ekonomist Özgür Demirtaş'ın Borsa İstanbul'da yaşanan düşüşler sonrası yaptığı yorumlar dikkat çekmeye devam ederken, son paylaşımı da yine gündem oldu.
"KÜÇÜK YATIRIMCIYA YAZIK"
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Demirtaş, "Borsa İstanbul'daki küçük yatırımcıya yazık. Vallahi yazık" ifadelerine yer verdi.Evet Borsa bundan sonra Yükselebilir de. Ama kardeşim adı üstünde Küçük Yatırımcı, panik yapan yatırımcı. borsa böyle düşünce satan yatırımcı...
8 Milyon tane ufacık yatırımcıyı borsaya çektiniz. Aldırdınız sonra panikle aşağıdan sattırdınız. Zarar etti insanlar. Yazık değil mi? Günah değil mi? Haksız mıyım? Allah aşkına haksız mıyım?" diyor .. çakılıp kaldı bu nasıl bir zalimliktirki Devleti yönetenler bu haksızlık zulüm karşısında susabiliyor bu soyguncu şahısa (Mücahit Ören)'e dur yeter artık demiyor..Allah bildiği gibi yapsın,yazıklar olsun..ytd.
Kul olur kalbimdeki zamanla yana yana :whistling:
Spekcan , kanımca pala baskabirsey ediyir, sen hala vitesi boşta tutuyon :kahkah:
Sayın CEFAKS ve diğer güzel dostlar, ilginiz,alakanız,düşünceleriniz,değerlendirmelerin iz,iyi niyetleriniz,duyarlılığınız,takdiriniz için çok teşekkür ederim..Sağ olasınız..
Demirtas neden böyle bir yorum yapmiski, benim bildiğim ky öyle korkup satmaz, donup kalır, kolay kolay kol bacak kesemez, simdi onumuzdeki gunler gösterecek ne olacağını, misal yarın bakali nolcek. :oleyo:
Şimdi tekrar okudumda sanki adamın hesabını ele geçirmişler böyle yorum mu olur hiç mutabık olamadım, keşke bende her düşüşte satıp yükselişte alabilsem :bravo: hay allahim sanki bugün borsa düştü bak macd ye bak rsi ya bak ortalamalara bak bir sürü şey var işte yorumla. Neyse bugün palalar fena yaptı. Umarım düşüş yakin zamanda biterde içeride olan rahatlar.
https://i.ibb.co/zZQnNKK/Endex-G-nl-k.png
endex günlük çalışmam:oleyo:
Pehh kimsecikler yok. Ama vakti gelince dolar taşar benim bildiğim kabile reisi gelir muhabbete.
Hadi daa kaça cikarcanida ben mi soylicem:evil:
Dostlar sizce endex 6800 lere çekilir mi ? Yoksa burdan bir üst banda doğru bir hareket mi yapar?
Bu gün boyalı basın haberlerine göre borsanın düşmesini 'NOEL' tatiline bağlıyorlar yok efendim borsanın zararı şu kadar bu kadar diye avaz avaz bağırıp çağırıyorlar..Müslüman pazarında 'NOEL' pazarlanıp satılıyor yani bizi ilgilendirmeyen bir gelenek,inanış yüzünden ve bunu bahane eden yerli İblis Mücait ve Sipekleri-Köpekleri bizim alın teri helal paracıklarımızı ceplerine indirdiler salyalı kudurmuş tek dişi kalmış canavarlar..Spk ve Bist yöneticileri siz kime martaval okuyorsunuz bizi resmen Mücahit Ören adındaki Borsa ve finans bank soygun sabıkaları ,soygunları,vurgunları,hırsızlıkları,semalara ulaşmış kötü niyetli zalim ve sözde bir iş insanı hala onu koruyup kolluyorsunuz yaptığı kirli,şaibeli vurgunları görmezden geliyorsunuz bende bu duyarsızlığınızdan dolayı esefle sizi kınıyorum.Ytd..
L.H kardeşim şimdi arkadaşla konuşuyorum ky korktu sattı gitti diyor:kahkah: yahu sen de ky sin bende ky yim biz neettik diyorum? Yok beni korkutamazlar diyor:kahkah: ky yi de yeni arzlara 5 binle girenler saniyo:whistling: siz nediyorsunuz ?
Defter değeri halihazırda 1.75 tl ama hisse fiyato 0.90 kuruş biraz üstü gösterilen 25-30 yıldır hep kuruşlu rakamlarda tutulan iştirak şirketleriyle beraber Türkiye'nin en çok kazanan devasa şirketi İhlas holding ama bu kazançları kitabına uydurup hileli,kirli yollarla önce borsada işlem gören şirketlerin içlerini boşaltıp işlem görmeyen alt küçük masa sandalye şirketlerine kanalize edip oradanda yurt dışı bankalara kaçıran yıllardır ala yatırımcısına beş kuruş temettü dahi koklatmadığı ,bedelsiz hisse senedi vermediği gibi sürekli milyarlarca bedelli sermaye açıklayıp hep ortaklarından para kasalarını dolduran o paralarıda şirketlerine yatırım değilde dolar,euro ve diğer döviz araçlarına yatırıp çeşitli gayri resmi yollarla yurt dışı yabancı bankalara kaçıran,aktaran bir şirketten (İhlas holding) ve ahlaksız vatan haini Patronundan (Enver oğlu Mücahit Ören) dan bahsediyoruz ..Evet ben uzun vadeli düşünüp bu sözkonusu şirket olan İhlas holding ve iştiraklerine yatırım yapıp hisselerini yıllara vurduğum zaman hep yüksek maliyetten umut edip taşıdım durdum ve sürekli kaybettim (benim gibi on,yüz binlercesi)ama ne Ülkeyi yöneten Cumhurbaşkanı nede Devlet kurumu SPK bu soyguncu,vurguncu,hırsız,iyi niyetleri istismar eden vatan hainine sözde iş insanına hiç ama hiç müdahale etmediler,onu yaptığı kirli soygunlarından dolayı sorgulamadılar,caydırıcı ağır para cezaları vermediler yada şirketlerin kayyum ataması yapmadılar çünkü bunu haketmişti fazlasıyla onu durduramadıkları içinde o daima bildiğini yaptı ve bizleri soyup soğana çevirdi ,ocağımıza resmen incir ağacı dikti,alın terlerimiz gasp etti,ağır mağduriyetler yaşattı , yüklü maddi ve manevi kayıplarım oldu tıpkı ihlas finans yatırımcılarına yaptığı,reva gördüğü gibi bizleride batırdı ve hala aynı oyunları oynayıp soyguna devaaaammm diyor ama gerek Spk,Bist ve Cumhurbaşkanı bu şahsı korumaya devam ediyorlar ama neden işte bunu anlayamıyorum..Borsa(Bist) işlem gören 550 adet şirket içinde varmı bunu gibi ahlaksız,hayasız,itibarsız iş insanı ve patronu elbetteki yok hepsi onurlu,ahlaklı,itibarlı,dürüst insanlar o güzel iş insanlarına selam olsun ...ytd.
Hâl var sözü lâl eder. Söylesem dönüşü yok bunun.
Napiysen spek can ?:kahkah:
Dostlar siz hiç hissede olduğunuz için hissenin gitmediğini düşündünüz mü? :kahkah: koskoca hisseyi ky nim kitlemesi:kahkah: :yahoo: değişik düşünceler değişik kafalar.
Endexin durumuna bakmakta fayda gördüm hep napiyir acep diye
Siren,sahi merak ettim sen kaç yaşındasın..Ya çok yaşlısın 80-90 gibi bunamışsın yada çok gençsin ama 1-2-3-4-5 tahtan eksik ..Her iki durumda çok zor bir durum Allah yar ve yardımcın olsun başka kimselere yaşatmasın.. Buradaki canı yanan mağdur yatırımcılar sıkıntı içinde kıvranırken sen nasıl dalga geçiyor,kafa buluyor ve gülebiliyorsun.. Belliki sende kişilik,karakter sorunu,problemi var..Yazık.Ytd.
''Şirketimiz bünyesinde faaliyetlerine devam eden Türkiye Hastanesi, American Accreditation Commission International (AACI) akreditasyonu almaya hak kazanmış bulunmaktadır.
Bu akreditasyon ile hasta güvenliği, tedavi kalitesi, personel eğitimi ve sağlık hizmetlerinin sürekli iyileştirilmesi gibi alanlarda uluslararası kabul görmüş kriterlere uygun faaliyet gösteren Hastanemizin başarısı tescillenmiş oldu.'' diye .. Demek ki çaldığın paraları Amerikaya aktarıyorsun yıllardır kimlere çalıştığın belli oldu conilerin biricik evladı..ytd.
.................................................. .................................................. .................................................. .................................Borsada işlem gören 6 şirketi hisselerinde şaibeli,hileli,kirli işlemlerle borsa Soygunu,vurgunu,hırsızızlığı yapan Enveroğlu Mücahit ÖREN yukarıdaki açıklamasında Amerikalıların takdirlerine,övgülerine,tebriklerine mazhar olduğunu ballandıra ballandıra anlatıyor adeta iyi bir Amerikalı Coni evladı olduğunu ,kabul gördüğünü sevinç çığlıklarıyla ifade ediyor Vatan haini Türkiye düşmanı kanı,mayası bozuklar yıllardır maddi ve manevi Amerikaya çalışıyorsun tüm biz Türk vatandaşlarından çaldıklarını Amaricana bankalarına kaçırıyorsun niye sana yada şirketlerine göz boyamak için methiyeler düzmesinlerki ama unutma ahlaksız insan aynı Amerika senin düşmanlarını,Pkk,Ypk,...vb. eğiterek ellerine en gelişmiş silahları verip Türkiye Cumhuriyeti Askerlerini kalleşçe sırtlarından vurduruyor bu çelişkiyi nasıl anlayamadın yoksa işine öylemi geliyor Kaos ortamından daha kolay çalıp,soyup Amerikaya kaçırmak için..Allah seni ve aileni bildiği gibi yapsında bizlerden çaldıklarını,gasp ettiğin alın teri helal paralarımıı yiyemeyesin..ytd.
Gençken çok enerjik olduğunuzdan demekki bahçenizdeki darılara talep çok fazlaymış kolonya masraflarını çıkarırsan iyi birikim afiyet olsun.. ytd..
Enerjik ne kelime :kahkah:. Ben sadece pecete verirdim kolanya isteyen hiç olmadı :kahkah:
Endexi yakın takibe devam...
Afferin sana bende öyle düşünmüştüm..:hah:
Yalan söyleme, hakkı adaleti hiçe sayma, doğayı kirletme, trafik kurallarına uymama gibi olumsuz davranışları olmayan herkesin sabahından, akşamına, cumasından, pazarına velhasıl gelecek yılın tüm zamanlarını gönülden kutlarım.
Bu kapsam dışındakilerin ise ettiğini bulacakları son yılın bu olmasını dilerim.
SPK ve BİST Başkanları, 1 milyara yakın borcu olan gözaltı pazarda işlem gören 'KERVAN HOLDİNG' hisse fiyatı 1.00 tl yani kuruşlu rakamda hadi bu şirketin fiyatını anlarımda 30 yıldır resmen vatandaşların kanlarını emen soyguncu hırsıza MÜCAHİT ÖREN'e ait devasa gelirlere sahip borsada 6 şirket olarak işlem gören 'İHLAS HOLDİNG' hisse fiyatıda 1.00 tl yani kuruşlu rakamlarda bu ahlaksızları neden görmüyor önünüze gelene ceza yazarken bu haysiyet,şeref,namu,itibar yoksunlarına cezai müeyyide uygulamıyor ve aklını başına devşirmesi için gerekli sert uyarıları yapmıyorsunuz..Borsada işlem gören en rezil ve itibarsız içleri sahipleri tarafından sürekli boşaltılan şirketler bunlar bizim gördüğümüz şaibeli,kirli işleri sizler neden görmüyor yada görmek istemiyorsunuz ve müdahale etmiyorsunuz,sizede yazıklar olsun..Allah ,size adalet,insaf,vicdan,merhamet,hakkaniyet ,iman,acıma duygusu nasip etsinki mücahit Ören tarafından soyulup soğana çevirilip mağdur edilen biz küçük yatırımcıları anlayabilesiniz...Mücahit Ören'i koruyup kolladığınız ve yakasına yapışmadığınız hatta şirketlerine kayyum atamadığınız için sizleri esefle kınıyorum...Allah'ın adaletini harfiyen uygulayan Hz.Ömer (ra) bu gün başımızda olsaydı Mücahit Ören ve onun gibi din taciri ,ahlaksız,soyguncu,kul hakkı yiyen sözde iş insanlarının kesinlikle cezası neyse gecikmesiz,zamanında, anında affetmeksizin uygulardı..Allah,aynı fikir ve düşüncede olan cümlenizi ıslah etsin..ytd..
Spekcan bak memur zam oranı da açıklandı sen daha tutturmussun 1 tl 🤠 rüyamda gördüm hisseyi tam düşmeden sanıyordum tam rakamı hatırlamıyorum ama.
Eveleyip,geveleyip ,karnından konuşan kaypak insanları oldum olası asla sevmem elimden geldiğince hep uzak dururum çünkü böyle karakter taşıyan insanlardan daima zarar gelir ve benim içinde sözlerinin hiçbir değeri,güvenirliği,ehemmiyeti yoktur.. Allah (cc) bu tip omurgasızlardan bizleri muhafaza eylesin..Amin..ytd..
Sevgili l.h tam senin istediğin gibi konusan bir abi var :kahkah: umarım denk gelirde muhabbet edersiniz.
https://www.instagram.com/reel/C1CHJ...NjaXBxMm92em50
Sana zam ile ilgili cevap verdim ama silmişler sirencan. Demem o ki sen hangi zamdan bahsediyorsun, buna zam değil zamcık derler. Yıllardır memur zam oranı açıklanıyor ama hiçbiri zam değil hepsi zamcık ve ihlasa pek faydası olmuyor. Hatta yıllardır memur zamcıklarını toplasan ve baksan ihlasın bu zamcıklardan hiç nasibini almadığını görürsün.:kahkah:
Spekcan nettin ekranı kapatıp gittin mi yoksa?:kahkah: bu ne hacım böyle? Bizim algoritmayi 0 a bölüp incitmisler mi yoksa? :evil:
Oksijenim şimdi prensip olarak zam yada zamcık veren olursa hayır demem kabul ederim, daha fazlasıni da istemeye devam edermiyim edebilirim tabikide :kahkah: demem ok kafanı çok böyle şeylere takma 3 5 günlük ömür tadını çıkar, sonra ilerde zam falan veren olmazsa anlatırsın ben gençken diye :evil: şimdi ihlas hissesi %50 daha ucuz diyebilir miyiz sen onu de?
sirencan ben değil sen zamcığa kafanı takmışsın. :oleyo:
Hem ne yüzde ellisi, tam 75 kuruş zamcık vaaamışş. :kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=dKCBAe3-h9s
Ovakit ilk zamlı maaşımdan ihlas mi alsam bilemedim ki şimdi :kahkah:
Mide kabarması neden olur?
Mideyi rahatlatmak için ne yapmak gerekir?
Sıcak su torbası veya sıcak banyo ile ağrıyan yere sıcak kompres, bolca su ve berrak sıvı tüketmek, kraker, pirinç, elma püresi, muz ve yoğurt gibi hafif yiyecekler yemek, yatıştırıcı etkisi olan papatya ya da nane çayı içmek mideye iyi gelerek, mide ağrısını durdurmaya yardım eder. :yes:
Kepekli Ezine peynirli tost da iyi geliyor sanki :oleyo:
Ah ben spek olacaktim ki, 12 ye kadar kaldırırım, herkes bir şaşkın bir birine bakar, ne oluyor falan derken
....:oleyo: