Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinde 11 kuruş, motorinde 10 kuruş, LPG'de ise 32 kuruş zam yapılması bekleniyor / YeniŞafak
Printable View
Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinde 11 kuruş, motorinde 10 kuruş, LPG'de ise 32 kuruş zam yapılması bekleniyor / YeniŞafak
günaydın arkadaşlar
güzeel ve güneşli bir ankara sabahından selamlar
AÇIĞA SATIŞ UYGULAMASI 01.07.2020 ÇARŞAMBA GÜNÜ İTİBARİYLE BAŞLAYACAKTIR.
bist in gerçek yüzü şimdi açığa çıkacak..bu yasaklar nedeni ile iyi yükseltip milleti mala soktular..göreceğiz..
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "(Van Gölü'nde batan tekne) Teknenin içinde 55-60 kaçak göçmenin bulunduğuna yönelik bir değerlendirmeye ulaşıldı"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van Gölü'nde teknenin batması sonucu yaşamını yitirenlerin sayısının 6'ya yükseldiğini açıkladı.
İçişleri Bakanı Soylu: "(Van Gölü'nde teknenin batması) Medeni Akbaş dahil olmak üzere 11 kişi gözaltında, ilgili köyün muhtarı açığa alındı"
Günaydın ATATÜRKÇÜ ve CUMHURİYETÇİ
Ne MUTLU TÜRKÜM DİYENLERE.
:byr::byr::byr:
Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'mız kutlu olsun
https://pbs.twimg.com/media/EbyeiPsW...jpg&name=small
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), haziran ayı enflasyon verilerini 3 Temmuz'da saat 10.00'da duyuracak. TÜİK'in açıkladığı enflasyon verilerine göre, memur maaşlarına baz teşkil eden Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) mayısta yüzde 1,36 yükselirken, ocak-mayıs döneminde tüketici fiyatlarında yüzde 4,57 artış meydana geldi. Böylece 5 aylık dönemde, maaşlara yapılan yüzde 4'lük zam oranı aşılırken enflasyon farkı verilmesi durumu ortaya çıktı.
Toplu sözleşmeden kaynaklı olarak yılın ilk yarısında yüzde 4'lük zam alan devlet memurları, haziran ayında TÜFE'nin sabit kalması veya aylık enflasyonun yüzde 0,57'den fazla düşmemesi halinde enflasyon farkı alacak.
İyi günler.
Vw türkiye'de fabrika planından vazgeçti: Automobılwoche
VOLKSWAGEN TÜRKİYE'DE FABRİKA KURMAMAYA KARAR VERDİ- AUTOMOBİLWOCHE
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...55977268154370
Borsadakiler açığa satışı özlemişler ..
Bende şaşıyorum teknolojiye
Geldiğimiz noktada dumula uğruyorum.
64 kbt comodor dan buralara geldik.
Yanarım yanarımda 1250 mark verdiğim vhs video ya yanarım.Necatibey cd. almıştım ne cihazlar vardı.
Devrelerle oyunlar oynayıp yayın şifreleri kırılıyordu.
Şimdi bir bilgisayarda dilemediğin kadar video ve müzik seti var.
Bir iki kalem yazı şifreyi kırıyor.
Ben bunu algılıyorum.Akranlarımdan bazıları algılıyamuyor.
Öyle kala kalmışlar.
Yaşasın Demokrasimiz var.
Yaşa var ol bir kez daha ispatladınız Muz Cumhuriyeti olmadığımızı.
Helal.
Sosyal mosyal medyaymış oda neki kahrolsun.
Kapat gitsin demi ya.
2002 ye bakıyorumda ne kadar çok ilerlemişiz demokraside.
Her kesin her isteyenin televizyon kanalı oluyor.
Varmı böyle bir dünya.
Hep bana hep bana.
Özgürlüklerden taviz vermeden bu elin gavur kanallarını medyalarını toprağa gömeceğiz.
Bunlara ihtiyacımız yok.
Biz bize yeteriz.
10TL.:Sad::bravo::halay::bravo:
Almanlar salgın olmayaydıda gelmezlerdi.
Olan bu bahane ile gaz verilen hisseleri alan küçük yatırımcılara olabilir.
YTD.
Bunun yüzünden !
https://counts.live/youtube-view-count/nhXz8783eOU
Fransa dışişleri bakanı, ab dışişleri bakanlarına türkiye'yi
görüşmek üzere 13 temmuz'da toplanma çağrısı yaptı //
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo Türk hükümetini, Aya Sofya'nın müze statüsünü sürdürme çağırdı. Pompeo yazılı açıklamasında, ''ABD Aya Sofya'nın statüsünün değiştirilmesini, olağanüstü bir yapının geçmiş mirasının hafifletilmesi olarak görüyor'' dedi. / Amerika’nın sesi
5604 sayılı Malî Tatil İhdas Edilmesi Hakkında Kanunun 1 inci maddesinde “Her yıl temmuz ayının birinden yirmisine kadar (yirmisi dahil) malî tatil uygulanır. Haziran ayının son gününün tatil günü olması halinde, malî tatil, temmuz ayının ilk iş gününü takip eden günden başlar.” hükmü yer almaktadır. Bu kapsamda Mali Tatil uygulaması bu yıl 1 Temmuz 2020 Çarşamba günü başlayıp, 20 Temmuz 2020 Pazartesi günü sona erecektir.
Birisinin sosyal medya yasağı getirmesini desteklemek için, sosyal medya platformunda bu başlıkla kampanya yapmak
#SosyalMedyaYasasıCıksın nasıl bir akıl tutulması ise artık:Sad:
#SosyalMedyamaDOKUNMA
karşıtıda var:)
Bahçeli: "Sosyal medya terörü insan ve toplum huzuruna kastetmektedir."
Bahçeli : sosyal medyanın temiz kullanımı sağlanasıya, konuyla ilgili kanuni düzenleme TBMM’de yapılasıya kadar şahsen sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyor; duruşumu, düşüncemi, tarafımı, tavrımı, tercihimi ve tepkimi alenen ilan ediyorum.
Bahçeli : Sosyal medyada yaşanan dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım. Bu konuda TBMM’de gündeme gelecek her muhterem ve müstesna kanun teklifine de sonuna kadar destek vereceğim.
:
Eyvah;
Siyasi partilerin, Özellikle Ak partisi'nin Trolleri işsiz mi kalacak şimdi..??
Hakaretleri kimse savunmaz,ama Atamıza ve onun ilkelerine TC saldırı serbest...Sanırım Z kuşağının gümbür,gümbür gelişi gözlerini korkutmuş,bu çocuklar çaresiz,iş yok,işyeri yok çalışacak,çoğu okuldan yeni mezun olmuş düşmüşler karamsarlığa,çoğu herşeyi kavrıyor,bunları yazarken aklıma atamızın GENÇLİK HİTABESİ geldi.
Bakan Koca koronavirüs bilim kurulu sonrası açıklama yapıyor ;
Bakan : Hastalığın gündemden düşmesi pek mümkün görünmüyor
Bakan Koca : Virüsün yayılma hızının azaldığı düşüncesi yanıltıcıdır
Bakan Koca : Kurallara uymamak başkalarının hayatını riske sormaktır
Bakan Koca : Maskeler günlük kullanılmalıdır , tekrar tekrar kullanılmamalıdır .
Bakan Koca : Mart ayından düne kadar vakaların %53.74 İstanbul’dadir , son 1 haftaki vakaların %51,16 İstanbul ‘da çıkmıştır
Ankara , Gaziantep , Bursa , Konya , Diyarbakır son 2 haftada belirgin artis olan illerimizdir.
Tedbirli ve kurallara uyan illerimiz ise ;
1- Tekirdağ 2 haftada vakalarını %31,35 azalttı
2- Balıkesir 2 haftada vakalarını %21,72 azalttı
3- Samsun 2 haftada vakalarını %20,42 azalttı
4 - Kırşehir 2 haftada vakalarını %20,27 azalttı
5- Düzce 2 haftada vakalarını %19,91 azalttı
Gümüşhane 2 haftadır hiç vaka görülmedi ,
Diğer illerle ilgili açıklamalara yarından itibaren web sitemizden ulaşılabilecektir .