Poz yeni değil. Stop olamadim. 95.000 lerde actiydim. Bugün için düşecek gibi durmuyor demek istedim
Printable View
margıncılerı avlıcak.....spotta her işlem puan uzerıne.....ana oyun vobda...
116 yı aşağı kırınca kapatacaktım short pozu ama dedim dur biraz daha kazanayım adam yukarı çekti. Şimdide tahtayı izliyorum ki maliyete gelsede kapatsam [emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Banka hissesi almadan önce tahvil faizi, CDS ve banka endeksi kontrol etmek lazım. Birini alıp diğerini alamayınca iki durum oluyor ya insanlar diğerleri geri kaldı diye alıyor, ya da bu iş fake deyip satışa geçiyorlar.
Herif borsayı THYAO ile götürecekti olmadı, sonra GARAN'a girdi masraflı olunca vaz geçti, telekomları denedi olmadı, yine başa döndü havacılık ile piyasayı götürüyor.
Bugün sanayi ve ulaştırma hisseleri endeksi sürüklüyor...
Aselsan 100 de 4 yukarıda... Buda garan ve akbank ın yüzde 2 çıkması demek...
Koc holding yüzde 3 yukarıda... Buda işc, halk, tskb, vakbn ve diğer bankaların yüzde 2 çıkması demek...
Diğer çıkan kağıtları saymasak, bankalar yerinde saysa bile endeks ben gidiyorum diyor...
RALLİYE DEVAM , kısalara selam [emoji23][emoji23][emoji23]
Avını timsahın öküzü beklediği gibi beklicen.
yerle yeksan olup bekleyen çita gibi beklicen ceylanı.
oyuna pala istediği zaman değil, sen istediğin zaman girecen.
Palanın kurgusunu çözüp, ona karşı uygulayacan.
ben endekse pek bulaşmıyorum, çünküm bazen düşüyor.
O yönde dolar daha iyi. :he:
Bayrak taşıyıcı ile para dağıtımına devam.
Nisan ayının tamamı için; Yukarıda 12.00 üzeri her fiyat, aşağıda 10,30/9,80/9,10 mayınladığımız rakamlar.
Sürecin özeti; Az işlem, az geriden ekrana bakabilme, on yılda bir gelebilecek fırsat ve mutlu son.
Esen kalın
Ben Merrill'İn işlemlerini beğeniyorum, dengeleyici ve akıl mantık ile işlem yapıyor, ama gün içi para kazandıran hareketleri olmuyor bir kaç güne yayıyor. Short ise Citi ve HSBC satınca katılmakta fayda var, adam karanlık oda da bile devam ediyor.
Takasbank'daki adamlar piyasa nasıl çalışıyor biliyordur.
acaba pegasus da mı daha büyük balon var yoksa endeks de mi ..
Bankalar tahvil faizleri ve bu virüs hikayesinden dolayı hikayesi şuanda yok gibi ,
geçen ımf hikayesi ile 1. gün cıtı 2. gün Avrupa tatilken gizli el aldı şimdi 2 gündür oradan çıkan thy,eregl,kozaa ,Aselsn geçiyor benim gördüğüm bunu credit üzerinden gizli elin prensi ile yapıyor:)
sercan arjantinvari bir hareket bekliyor musun ???kurda değer kaybı (7 üzeri hatta belki 8 ) tl bazlı yeni zirve?????
WELLS FARGO'NUN 1. CEYREK HB KARI 0.01 DOLAR (BEKLENTI: +0.38 DOLAR ONCEKI: +1.20 DOLAR)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir sistem çökmeden uzun süre hareketli kalıyor ise orada bir kontrol eden vardır diye bir tezim var.
BIST'de büyük el var, sanmıyorum çok işlem yapsın ama onun el verdiği birileri de var. Bir de bizde her türlü imkan var deyip işlem yapanlar olabilir, badem vs deniyor. En tepe neye izin veriyor ise onun dışına çıkması mümkün değil.
gunun kaderını bence 15 .20den sonra oyuna gırecek bır oyuncu belırleyecek dıye dusunuyorum
Başka kurumlarda farklı mı bilmiyorum. Ben teb ile çalışıyorum, margin call çağrısı gün sonunda teminat eksiye düşerse geliyor, Ertesi gün 15'e kadar tamamlaman gerekiyor. Dün shortlayan kapanışta eksiye düşemez diye dedim nasıl mc yiyecek diye. Tabi sabah açılışta 113500lerden shortladıysa yer.
reıs 117den sortlayan elınde para varsa 122 gorurse yıne sortlarsa para kazanır yeter kı planı saglam olsun parası olsun
Bazen şirketler açıklama yapıyor kayıplarımız aktifler ile karşılaştırınca çok önemsiz seviyededir vs.
Yani küçük görmek isteyince bir bahane buluyorlar, büyük görmek isteyince de bir bahane buluyorlar.
314 milyar dolardan Türkiye'de pay alabilir. %1 olsa 3,14 milyar dolar eder.
>>>>>>>>>
İATA: GLOBAL HAVAYOLLARININ KORONAVİRÜS NEDENİYLE 314 MYR DOLAR GELİR KAYBI YAŞAMASI BEKLENİYOR
bugün benim 117.000 üstünde bekleyen 5/10 cortumu versin isterse 121.000 e kadar alabilir...bu poza çok istekliyim. 1 hafta uzak kalmam hatırına palacan yap bir kıyak...
Bu havacılık firmalarının yükselmesinin hikayesi, bizim firmalar sağlam2-3 ay uçulmasa da batmaz. Ama batan firmaların pazarda doğuracağı boşluğu bizim firmalar doldurur gibi bir şey olmalı. Aksi açıklaması yok. Özellikle thy.
Hangi hisseye girişiyor herif thyo mu