Spot açılıştan beri 9 tane 5 dakikalık bar oluştu, hepsi yeşil.
Hisse satmak palanın aklının ucundan geçmiyor.
Printable View
Spot açılıştan beri 9 tane 5 dakikalık bar oluştu, hepsi yeşil.
Hisse satmak palanın aklının ucundan geçmiyor.
117,900 - 119,500 bandında hareket bekliyorum. hangi yöne kırarsa o yönde hareketin devamı beklenir.
%50 üstünde tekrar yabancı takası... belki farketmeyen vardır...
tcell nereye gider kısa vadede fikri olan var mı?
Spota göre -150 makas var
Yani bu iki yorumunuz arasında bir tutarlılık görmedim...
Eğer beni suçluyor ya da ötesinde karalıyor iseniz bunun altını doldurmanız lazım...
Bir insana kopyacı demeden önce 50 kere düşünmek lazım...
Kaldı ki analizlerimin beğenilip/beğenilmemesi zerre kadar umrumda değil önemli olan analizlerin tutarlılığıdır...
Ha biri beni kopyalıyordur, orasını bilemem, sonuçta burası herkese açık bir platform...
akşener ayasofya açılışına katılmayacak
S&P'nin not değişiminde bulunmayacağı bekleniyor.
Yok dostum sen yanlış anladın o zaten yazının sana ait olduğunu bilmiyordu ayhan başkandan istedi yazının kime ait olduğunu bulmak için o hırsızın sen olmadığın gün gibi aşikar iki kelimeyi bir araya getiremeyen hırsız bizim yazıları kopyalayıp yapıştırmış bu şimdi grupta kurar buraya gelir senden benden hisse endeks yorumlarını alır oraya taşır neyse bu ibine yüzünden piyada konsantre olamadım işimize bakalım kolay gelsin bol kazançlar esen kal.
Bizim çöpçü uyanmadı galiba daha ...
Tahmin ettigim gibi 135 ile 136 arasini cabuk geciyor. Cunku burayi hatmettik gunlerce:)
Neyse, biz analize devam...
Aselsan 34.50 üzeri şortçular için çok çok sakat...
Çünkü 34.50 üzeri yerçekimsiz bölge...
PALA tehditkar bir biçimde ısrarla oranın üzerinde tutmaya çalışıyor...
Sabah bu seviyeden her türlü şort açarım demiştim, ama her türlü demek biraz iddialı olmuş...
Ben pozisyon açmadım şahsen...
şöyle anlatayım o zaman son kez
sabahtan beri en çok yazan benim
alıntıladığım yazınız bana agresif geldi çıkartacak parayı koyacak masaya vs. kopyacıda diğer yazıları çaylak acemice olduğu için en yakın tarihte aklımda kalan yazıda sizinkine denk geldiği için aynı kişidir diye tahmin ettim.
ama sizinle zaten yakından uzaktan alakası yok.
sizin paylaşımlarınız zaten belli bir kalıpta tahminim yaşınızda bayağı vardır diye düşünüyorum.
şöyle yapalım konuyu kapatalım.
ben yanlış tahmin yaptım sizi kırdım.
kusura bakmayınız.
Koronayı sırf milleti soymak için uydurduklarını düşünmeye başlayacağım.
Böyle bir global yükselişin başka açıklaması olmaz.
Bugün arçelik bilançosu gelecek muhtemelen iyi gelecek hedef fiyatım 22.50 e az kaldı bilginize esen kalın.
Arkadaslar bu gbpusd cok saglam pariteymis. Tum teknik sinyalleri yapiyor. Asagi ve yukari yonde. Hic atlamiyor. Cok sevdim :yes: Endekste islem acmayi uzun uzun bekledigim zamanlarda bana nefes olacak :)
sanki 118,800 e kadar gevşeyip tekrar 119,500 ü deneyecekler.
brent'e dikkat :)
levlüm xauusd :)
Macron: AB'nin Doğu Akdeniz'in güvenliğini diğer ülkelerin, özellikle Türkiye'nin ellerine bırakması ciddi bir hata olur
- Macron, Güney Kıbrıs Devlet Başkanı Anastasiades ile bir araya geldi
- Macron: Doğu Akdeniz'de denizcilik alanını ihlal edenlere yaptırım uygulanmalı
Tutmayın güccük enisteyi.
Aselsan temmuz vadeli, spot fiyatın 10, teorik fiyatın da 5 kademe üstünden fiyatlıyor...
Adam resmen al 5 kademe yukarıdan şort aç diyor...
Ama malesef burası şort açılacak yer değil...
34.50' yi ilk kırdığında güzel bir tuzak yaptı zaten...
Ordan içeri giren şortçunun haddi hesabı yoktur...
Burdan long açmak için ise kahvaltıda yürek yemiş olmak lazım...