yarın için güzel kırılım olmuş 4 tl altına gelmedikce yön hep yukarı bu maraşall adayı sancısız çocuk olmaz tabanlar tavanlar olacak ama bir gercek varki oda sabırlılar kazanacak ytd
Printable View
hoş geldiniz hocam iyi akşamlar
Ozkgy devam mı hocam?
16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarın mndrs.gsdho.ıhlgm.trcas.trgyo.usak takip edicem yarın hareketli bir gün bizi bekliyor YTD
rheag devam dimi hocam müsait olunca beyaz filoyada bakabilirmisiniz hocam iyi akşamlar
çok tesekkürler hocam
Hakannn senin gedik uyandı tek bir yer kaldı geçmesi gereken yer hadi bil bakalım neresi ?
SORUNUN CEVABINI KİMSE SALLAMADI 30 DAKİKADIR DEMEKKİ ÖĞRENME GAYRETİ KİMSEDE YOK SORU SADECE HAKANA DEĞİLDİ ASLINDA :d:)
Cümleten iyi geceler hayırlı cumalar olsun bizede dua edin
Üstad yeni gördüm kusura bakma GEDİK te geçilmesi gereken yeri bulamadım :)
Bugün takip listem
SKTAŞ
AKSEN
MEPET
MSGYO
ATLAS Zaten Çelik hoca söyledi. YTD
GEDİK 10.85 önemli nokta
çelik hocam merhaba
aylık takip listenizi özelden paylaşabilir mümkünse...
hayırlı işler bereketli kazançlar
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İntema devam eder mi Mebes
Arkadaşlarıma nacizane tavsiyem ne olur kağıt alımı yaparken;
Bist 100 grafiğini kontrol etmeden,
Sektörel endeksi kontrol etmeden,
Hisseye ait dolar grafiklerini kontrol etmeden,
Dolar- TL parite grafiğini kontrol etmeden alım yapmasınlar...
Çok karışık olur bu şekilde deniyor ise en azından alımı düşünülen hissenin dolar bazlı grafiği olmazsa olmaz... En azından onun kontrolünü yapsınlar.
Sonrasında ''her şey vaktinin esiridir!'' diyerek sabır ve ilgiyle devam etsinler.
Başta Celik Comak olmak üzere emeğini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum. Mevlam utandırmasın...
Birde hissenin büyüme, sektörel gelişmesi ve hikayesi olmalı...
Çelik hocam Banvit 36 lira olmuş . Sen o arkadaş inşallah sana satmıştır. Her zaman senin dediğin gibi sabır yine sabır. Allah’a emanet ol.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hakan hocam ADEL için düşüncen nasıl. Bugün iyi duruyor ...
Sabır konusuna gerçekten katılıyorum arkadaşlar.Arkadaslarinda ve çelik hocamın dediği gibi alıp sabretmek lazım hemen olmuyor diye çıkmamak gerek at yarışı değil borsa lakin ben kendimde bu hataya düştüm ismimin gereği acemi olarak .RYGYO almıstim yazın bir ay önce çıktım gitmiyor diye hatta biraz da zararına sattim kağıt benim çıkmami bekliyormuş mübarek dursam çıkmadan zarari bırak kara da geçmiştim nasibimizde yokmuş demek ki.Ama sabrın sonu selamettir diyoruz ya gerçekten öyle .
Indes bilançosu çok iyi , karlılık ve büyüme mükemmel. Daha önce incelemiş alıp satmistim şu anda takibimde olmayan hisse , pandemiden artan teknoloji hisselerine göre bence biraz yavaş kaldı. Tekrar akşam ve hafta sonu inceleyip ona gore yazayim . Kolay gelsin ...
Mebes bey Adel 23.10 geçilmeli devamının gelmesi için tepki midir kalıcı mıdır bence o nokta önemli
Mebes Klgyo kfein takibe devam ediyorum. Duruma göre hareket edeceğim. Şimdilik yaklaştırmıyorlar aşağıya basıyorlar
Intema 20.58 üzerinde kapatır ise bence olumlu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam krtek ile ilgili yorumunuzu alabilirmiyim
Atlas %100
MTRYO ise %150 bedelli kararı aldı.
Bende bir miktar MTRYO var ama ne hikmet ise Atlas daha fazla prim yapıyor.
Oysaki MTRYO nun poransiyeli daha fazla bana göre.
Gördüğü zirveyi bile geçecek kadar hemde.
Siz ne dersiniz sayın üstadlar?SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
selamunaleykum cümleten iyi tatiller ....