Ekşi Sözlük erişim engeli kaldırıldı.
Printable View
Ekşi Sözlük erişim engeli kaldırıldı.
CBlığını reisin kazandığı, parlamentoyu da muhalefetin kazandığı bir olasılık var.
Yukarıdaki olasılık gerçekleşirse, Meral Abacık resmen ''maymuncuk'' olur. Tayyip Ağam ''topal ördek'' olmaz.Alıntı:
1- Meral anahtar parti mi?
Dövizde bir düzeltme olmalı, böyle sürdürülemez. Politika faizi de ayarlanmalı.
Borsada mağma da olmaz, feza da olmaz. Ani hayvani hareketler beklenmemeli düzeltme olur.
Batı Medeniyeti'nin tarihin hiç bir döneminde olmadığı kadar, güçlü bir Tsk'ya ihtiyacı var.
Mantıken güçlü ordu, güçlü devlet gerektirir. Ama bundan da çok korkuyorlar.
Hulusi Akar CB yardımcısı olursa hiç şaşırmam. Tayyip Ağam bırakmak zorunda kalırsa da CB olur.
Savunma Bakanlığı'nın altında bir görev almamalı.
ne güçlü bir Devletimiz var... onlar dışarıdan biz içerinden yıkamadık gitti... ama sanırım yakında bu İBAN ve acziyet meseleleri ki yanlış tarafta acziyet gösteriliyor asıl acziyette kibirler fora, köküne kiğbrit suyu ekecek. Bir ülke asker sayımız yetersiz depremde biz sınırları korumaktaydık der ise koruyamayacağı ortaya çıkmıştır der ve saldıranlara güç verir... sanırım alaca öküz ya da sarı öküz Süleyman Şah türbesi idi...
Süleyman Şah Türbesi; Uğruna Suriye iç savaşı çıkartılan proje devletin Akdeniz bağlantısı vs.
22.Şubat.2015 türbe taşındı
15.Temmuz.2016 darbe girişimi
24.Ağustos.2016 Fırat kalkanı
9.Ekim.2019 Barış pınarı (akabinde Volkswagen Manisa yatırımını iptal etti)
Israrla "asker deprem bölgesine sevk edilsin" söylemi...
"Allah devletimizi korusun"
Meral Abacik masayi dağitti.
Seçimden sonra bekliyordum.
Hdp ile bakanlik pazarliklari bile yapilmiş.
Hdp Kilicdaroglu'nu destekliyor.
Taşlar yerine oturdu.
Meral Abacik aday olursa, Tayyip Agam kazaniyor.
:))))))))))))))))
Konuşulan isimler önemli değil.
Hulusi Akar'i hic kimse denklemin disina koyamaz.
Memleketimiz icin en hayirlisi budur.
Umit Ozdag eş zamanli olarak halki, Ankara Belediyesinin önüne cagirdi. Hdp meselesi, Mansur Yavas uzerinde baski yaratacak, Imamoglu uzerinde de yaratir.
Tanju Ozcan ne olduydu?
Chp icinde bir karisiklik cikabilir.
Taşların nasil yerine oturdugunu gorursun yakinda.
Olmaz....Daha 6'li masa bitmistir demedi. Kilicdaroglu hicbirsey soylemedi.Alıntı:
Büyük Birlik Partisi, Meral Akşener’i Cumhur İttifakı'na davet etti:
Gelirse büyük memnuniyet duyarız.
Mansur Yavaş'ın telefonları kapalı.
Chp genel başkan yardimcisi Bulent Kuşoglu, Ankara belediyesine gitmis.
Skandal.
Kilicdaroglu muthiş uzlasmasi tarafini gosterdi.
En guclu yanı bu. Muthis olgun vr muthis uzlasmaci.
Bravo...Yumuşama var.
"Erdogan dili" dese de Aksener'in soylediginin onda birini soylemedi.
Tebrikler Kilicdaroglu.
Nagehan Alçı:
“Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’na destek mesajı yayınlamayı reddetti. Mansur Yavaş ise talebi yanıtlamadı.”
maral abacık borsa açıkken değil akşam 18.30 dan sonra ne konuşursa konuşsun.....
devleti yönetmeye tâlip ama piyasadan bîhaber.....:vk:
Hadi kendisi üniversitede inkılap tarihi öğretmenliğinden geliyor, ekonomiyi bilmeyebilir etrafında bir tane psikolojiyi bilen adam da mı yok?
Bir genç atmış bu tweeti.Alıntı:
24 yaşımdayım ve koalisyon kavramını tam anlayamamıştım, şimdi anladım... Eğer böyle kaos olacaksa batsın sizin koalisyonunuz! Ben kararımı verdim, sanırım Erdoğan'a oy vereceğim.
Prof.Elvan Aktaş atmış.Alıntı:
Sahi, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun devlet tarafından neden öldürüldüğünü hala anlamayan var mı?
"Turkey’s opposition alliance fractures in boost to Erdoğan"
— Financial Times
Ali TürkşenAlıntı:
Maalesef hiç şaşırmadım. 2018 seçimlerinde Millet ittifakında olmasa meclise giremeyecek eski partim bugün kendi eliyle RTE’ye CB’liğini hediye etmiş oldu. Neresinden baksanız üzücü ve yazık.
Libya'da bizim askeri konvoyu vurdu bunlar. Galiba 2 albay sehit olmustu. Siyaset boyle bir sey işte.Alıntı:
"Türkiye ve BAE serbest ticaret anlaşması imzaladı."
— Reuters
Erkan TrüktenAlıntı:
ABD'nin Montana eyaleti mRNA aşısı olanların kan vermesini yasaklayacak yasa tasarısı hazırlıyor. Durum bu kadar ciddi.
CHP Büyükşehir Belediye Başkanları;
📌Mansur Yavaş,
📌Ekrem İmamoğlu,
📌Tunç Soyer,
📌Zeydan Karalar ve Vahap Seçer,
Ankara’da şu an toplantı’da görüşme yapıyorlar. #SONDAKİKA
ERKEN SEÇİMİ KABUL EDEN SATILMIŞTIR. ERDOĞAN ADAY OLAMAZ. ADAYLIĞINA GOZ YUMAN SATILMIŞTIR.
Cem Uzan
Yahu senelerdir defalarca yazdim. Akpliler Dolmabahçe'de Hdplilerle görüşüyorlardi,çözüm süreci vardi.
Mecliste Erdogan ve Bahceli'yi kendi odasinda bir araya getiren ve Cumhur ittifakinin kurulmasini saglayan, o donemin Mhp grup baskanvekili Meral Aksener'di.
Oy verecekler ve secim kazanacaklar saniyorlar.
Chp icinde milliyetciler de var. Kabullenecekler mi?Alıntı:
CHP içerisindeki HDP lobisi savaşı kazandı. Masaya HDP oturuyor. Ümit Karaca
İsmail Saymaz: “Ekrem İmamoğlu'nun bugün CHP ve İYİ Parti arasında arabuluculuk girişimleri oldu.”
Doğu Perinçek:
"Altılı Masa dağılmıştır. ABD'nin seçim planı çıkmazdadır. Artık Biden tayfası, Erdoğan'la yarışı bırakmıştır."
Tekrar soruyorum .. Erdoğan ile Akşener bir anlaşma mı yaptı? Şirin Payzın
Dış dinamik dizayn etmiştir.Alıntı:
İktidar tarafından dizayn edilmiş muhalefet.
Cem Uzan
Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyasi ortaklarına ve etrafına bakıyorum. Atatürk düşmanları, PKK’lılar, Özerkçiler, Suriye bölücüleri, mezhepçiler herkes toplanmış. Geçmişte Yüce Divan’a yollayacam diye tehdit ettiklerine bakanlık, vekillik dağıtıyor. Mideniz nasıl kaldırıyor?
Mansur Yavaş birax once atti.Alıntı:
Bugüne kadar yaptığımız açıklamalarda Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun iradesi dışında hareket etmeyeceğimizi belirtmiştik. Aynı çizgideyiz.
Temennimiz, Millet İttifakı’nın tüm paydaşlarıyla yoluna devam etmesidir.
@ekrem_imamoglu
Kılıçdaroğlu seçilirse, Akşener silinir.
Ama Kılıçdaroğlu seçilemezse, işte o zaman Akşener geleceği görebilen, vizyoner bir lider olur.
Şöyle olacak: 14 mayısta seçim yapılacak. Erdoğan kazanacak. Fakat parlamentoda İyi Parti dahil edilince muhalefet çoğunluğu sağlayacak.
Kılıçdaroğlu ve Chp'ye yerleştirdiği 1200 delege, onların ne olduğunu yazmaya luzum yok, defolup gidecekler.
Ve 14 mayıstan sonra en kısa zamanda erken seçim yapılacak.
Meral Abacığın bu hamlesi bir sonraki seçim için.
Maral abacık sarı öküz idi.
Masa falan yok.
KK ve daha sonra yiyeceği yemekler var.
Maral abacık heyecan uyandıracak bir aday bulabilir mi?
borsa gerçek değil sanal olmaya başladı... 180 milyona tamamı alınan şirket tam 1 yıl sonra % 20 si 600 milyona halka arzediliyor, satılıyor yani tamamı 3 milyara çıkıyorsa borsada da 3 misli tavanlanıyorsa ne oluyor da şirket 100 misline çıkabiliyor diye ne yatırımcı ne SPK uyanmıyorsa bence borsada çooookkkk sanallık vardır :) :) :) . keşke dediğiniz gibi olabilse
sizlerin aksine ülkemizin bir uzlaşma kültürüne girmesi gerektiğini bunun da en iyi biçimde partisi değil ama kendisi olarak KK kanalıyla yapılabileceğini düşünüyorum