Ölmeden önce mezar yeri almak istiyorsan bu fiyatlar var.
Öldükten sonra değil SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ölmeden önce mezar yeri almak istiyorsan bu fiyatlar var.
Öldükten sonra değil SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
FED VE ECB Faiz artırma konusunda isteksiz davranacaklar.
Ülke borçları çok yüksek.
Bunu pek konuşmak istemiyorlar
Enflasyon isr Sn Deniz hocamın yazdığı gibi yükselmeye devam edecek.
Şahsı kanaatim
2022 yılı ons Altın yılı olacak.
Düzeltme bitmek üzere bence
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buğdayı zararına, lgp, gaz, elektrik, benzin, mazot da ya ÖTV yok ya zarar. İthal edilen gıdalarda vergi yok. Asgarî ücret ten vergiyi kaldır. Köprü , otoyol hastane, havaalanı garantili ve yp cinsinden zararına, bunların tamamına yakını gelir kaybı. Hazine faizi %5-8 arttı tüm bunların kaynağı nedir. Sonucu ne olur.
Birşey olumladığım yok, "kardeş".
Doğrusunu söylüyorum.
Devletten alınan düşük faizli paraların hesabının sorulmasına "sermaye kontrolü" diyen arkadaşlara karşılık kendi düşüncemi yazdım.
Olumlamıyorum, olması gereken bu diyorum.
Sen devletten kendine ait olmayan, ucuz kredili avanta bir parayı alacan sonrada bu parayı ne yapacaksın diye sorulduğunda, "auvvv, wouvvvv sermaye kontrolü" diyecen.
Para senin değil ki? Kendi paranla ne yapıyorsan yap. Düşük faizli avanta paranın hesabını vermen gerekir.
Bugün kontrol yapacaklarsa %100 doğru. Ama ben bunların doğru düzgün kontrol yapacaklarına inanmam ve asıl hata geçmişte kontrol yapmamaları zaten.
O verilen paralar yine coine, dolara, yata, arabaya gider. Bu kadar net.
böyle dönemlerde ekran takip etmek çok sıkıntılı.
karar vermek için 2 ihtimal var:
1-gidecek,
2-gitmeyecek.
karar verip ya alacaksın ya da almayacaksın. öbür türlü sürekli ekran takip edip eldekini kaptırma ya da çok uçuk fiyatlardan mal sahibi olma durumları oluyor.
-way benim kağıt gitmedi. halbuki öbür kağıtlardan çok iyiydi.
sorun yok. piyasa da biliyor çok iyi olduğunu. önümüzdeki hafta, ay neyse o daha çok gidecek belki.
-way benim kağıt çok düştü. halbuki tam gidecek gibiydi.
kağıt iyiyse hiç sorun yok. illa ara düzeltme olur. birileri silkelenecek ki tahta sahibi yürütecek kağıdı. o senden daha çok istiyor hedefe varıp malı kitlemeyi.
vs vs psikoloji çok önemli.
bugün gideyim de angaraları turlayayım.
Günaydin arkadaşlar
Makas 10 bin gibi kabaca
bakalım
akşam kapanış da eksi makas olacak mı
akşam abd son saat satış yedi
asyada satıcılı
dün bizim spot sert yükselid
Fakat spotta alanlar
fazlası ile vadeli de long kapadı
birde bir yöne hareket varken aps genelde artıyor idi
dün istisna diyelim ama
3 gündür aps de azalıyor
sanırım ucağın motorları stop etmek üzere
efsane mi kestane mi köşesinde bu gün.
önümüzdeki hafta yataya sarıyor. ocak ilk hafta tepeyi işaretliyor. şubat içinde en az bir şelale akabinde haziran temmuz arası
...
bir dakika bekle.
...
1.200 rakamını görürüz.
Benjamin sabah sporuna başlamış
Gerçekten salak bunlar... Borsa nin yukselmesi insanları buraya yönlendirir. Döviz fiyatı üç ayaklıdir. Borsa doviz faiz. Faizin ağzına ettiler. Kaldı sana borsa. Onu da güdük yaptılar. Sonra da piyasa koşullarına aykırı hareketten dövize müdahale.. mal bunlar mal. Yiğit te mi birşey demiyor.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
16 lira nedir ya?
Erken seçim havası iyice oluştu..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dünden pahalı pazartesiden ucuz...
bugün spot artı vadeli eksi bir gün olablilir.. makas abartı durumda faiz algısı nedeniyle.. normalleşme olmasını umuyorum.
269.900 gördü ya şaka gibi...tahta bomboştu açılışta 269.900 e kadar satıcı yoktu tahtada...
Yılanoğlu bey diyceksiniz
dolar 16.10 ama enter'a bastığımda artmıştır muhtemelen.. hahaa..
venezuela style..kur borsa yukarı..para birimin leş..
Bilerek isteyerek yapilan bu isler secimin degil secimsizligin isareti bence . Gecmis olsun
Asgari ücret son iki günde %10 yakın eridi. Sadace 2 günde.
eeeee olacağı buydu . mıçtılar şimdi mum dikecekler sonra sıvayacaklar milletin üstüne.
ağlanası ,içler acısı bir durumdayız.
kimse elimde dolar var diye sevinmesin.
bundan sonra yapacağın alış verişlerin tümünde daha fazlasını kaybedeceksin . üstelik maaşlıysan bile zaten çoktaaan kaybettin çoktan. ocakta zam alsan ne olacak. 2022 yılında en az yarısı maaşının gidecek , göreceksin.alımgücün en az yüzde 50 kaybolacak 2022 de.
Benzine bugünle beraber iki günde toplam 1,30 TL zam. Dün 66 kuruş geldi bugünde 64 kuruş gelecekmiş.
Mazota da 1,14 TL zam geliyor.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
Bende sarıldım yılan beye,hisselerde beleş gibim bisi oiuyo dolar bazli,gida bazlj hisseleri almak mantiklimidir!!yada önerebileceğiniz sektör !!!
Memedabi makinaya SonKurusunu atıyor olmalı, tavana kitleyemedi
onu bunu bilmem; ereğli hisse gibi hisseymiş... her gün doları yeniyor...
devamlı yazarım bunu artık...
yılanoğlunda kısa vade hedefim 16,50 bugün gelıcek galiba...işallah ordan döneriz yksa durum kötü, ülkecek batıoz....
Yılanoğlunu kimse yenemez, o da yakında pes eder
vob gece 4 yaptı açılışla 5 yapıyor.
eksik bu olabilirdi bunu bile uydurdular.
269,900 vob.
bistte fışkırma açıldı. kanal manal kalmadı inanılır gibi değil...
Ek 28021