Kozalaklardan biri BIST30'dan çıkabilir, haka açık değeri geride kaldı.
Seçimlerden önce şirket de satılabilir gibime geliyor, ama emin değilim.
Printable View
Kozalaklardan biri BIST30'dan çıkabilir, haka açık değeri geride kaldı.
Seçimlerden önce şirket de satılabilir gibime geliyor, ama emin değilim.
akçay,kamuya yaklaşmayın dedın.. abi hepsi rallide..
Twitter borsacilarinda bile olabilir 500 trilyon hisse acayip zengin ettiler herkesi
Tamam haklısın YK gittiği zamanlar da olmuş ama şu an başka bir durum rallinin en dik açısındayız. Hiç tavan yapmamış YK bu rallide hatta uzun süredir yapmamış. Ayrıca rasyoları da iyi. Yeter artık dönecekse bugün dönmeliydi ya da en azından diğerleri kadar düşseydi bugün. 3 tavan yaptı diğer bankalar Ak Isc, kamuları saymıyorum zaten. 3 tavan ne demek. Döngüyse dönsün artık. Gayet güzel bir gündü bugün. Aksine tam tersi oldu. Bu kadarı fazla bence ayarını kaçırdılar. Ben vadeli pozisyonumu kapattım zaten hem de zararla inanabiliyor musun banka rallisinde zarar ettim ha ha ha Akbnk artıya geçti bile isc de geçmek üzeri emeği geçenleri kutluyorum
Sevilmeyen hisseyi almak lazım. Sevilenleri satıp sevilmeyenleri alıyorlar. Borsa o şekilde çalışıyor.
Reis bu grafiği sakla supercycle bir dip yapmış yapıyor
Hayalin almayacak rakamla
https://i.hizliresim.com/40xq22a.jpg
Katılıyorum. Hatta zarar edeni bile alırım artık. Kaç kere yaşadım zaten bunu iyi olanı aldığım grup hisselerinden kötü olan ralli yapıyordu ama diğeri de biraz gidiyordu yani. Burada böyle olacağını hiç düşünmedim YK Isc Ak büyük bankalar nasıl bu kadar ayrışabilir biri tavansa hadi YK da %5 yapsın yani yine kabul.
Kozalaklar arttığında borsa düşüyor, alacak senet olmayınca orada para kendini güvende hissediyor bence.
KLGYO yazınca qnb 5 milyon lot verdi. Kağıt 1,6 dan 1,55 e düştü.
:)
U100 tamam geçemedi.
Viop tarafında dolaplar dönüyor. Adams piyasa kapanınca yukarı alabilir. Akşam 6 dan sonra sığ piyasa oluyor. Şort yapmak için ve yarın yukardan açmak için....
Sonra bugünkü gibi sal al al sal..şeklinde devam edebilir. 2 gündür böyle hareket ediyoruz. Yarın 3. gün olacak.
Kendime notlar.
Dolar bazlı grafik baktığımda TL değerlenecek diyorum karşımda ise kredi çeken herkes TL çökecek diyor hayat çok zor zindan oldu çılgınlar gibi kredi çekiyor ahali
vıop-spot hisse arbitraj olayında pozisyonu kapatmak kolay olmayabilir mecburi vade sonu beklenir bence.
Hepsini doğrayarak 1 dolar 5 TL saplayip geçeceksin emme oy alamazsın. Putin gibi lider olsa saplayip geçer oy neymiş. TL çökmez cokertmeyiz diyip
YKBNK 7,84 en düşük seviye
GARAN 24.10 en düşük seviyeden kapandı.
SPOT kapanış, Garanti Yatırım aldığı 600 mlyn tl lık malı yedirdi gene,
https://i.hizliresim.com/uhtqorj.PNG
Memedabi normalden daha aktifsin... Accayip geriliyorum..:he:
Yarın YEŞİLVADİ için savaş devam eder.
TKC Türkcell hacimli yükseldi.
Normalde hantal bir hisse gün içi alım satıma uygun değil. Trend yapabilir bence.
https://i.hizliresim.com/nae809v.jpg
Çok değişik oyun mevcut bademcuklerde ,
herkesin gördüğünü yine uygulamamak için elinden geleni yapıyor zalim badem:)
sıkıntı yok graf önümüzde bakalım ne tarafa kıracak.
kolay gelsin
Herkese iyi akşamlar, bende ki TA bu.
Bu değer bugün biraz daha yükselmiştir. Grafik eğiminden dolayı. (3462,8 falan) TA böyle...
Temel ise borsa 5000 olmalı diyor. 3 dolar endeks iyidir diyor.
Nereye kırarsa stoplu mal taşıyacağız. Yapacak bir şey yok en fazla 5 adet.
Zaten parayı da bağladık %100 ile biraz önce elde para da kalmadı.
Gittik ev aldık ayrıca o parayı %100 ile buraya bağlasam ayda 50-80k kazanırsın. Şimdi adam 5-6k para verecek diye gözetle...
Aynısını bende yaptım..
Yedirirler mi acep.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
orta uzun vade için
erdemir 60
kardemir 35
gayet olası makul hedefler. 10 milyar tl'ye kardemir mi olur abi. 500 milyon dolardan biraz fazla. sadece üretim sahalarının arsa değeri ne kadardır şimdi yazarken merak ettim.
eyvah piyasa kaçtı gitti muhabbetleri 50 bin iken de vardı 100 bin iken de vardı. şimdi de var. kaçan göçen hiçbir şey yok, çalışan araştıran gerçek anlamda yatırım yapan adama hala çok ekmek var.
şimdi sıfır atılmış haliyle 5 bin olunca da olacak. ha o zaman satın alma gücü nasıl olur? dolar bazında nasıl olur? o başka bir tartışma konusu.
sadece bu iki şirketin endeks ağırlığı hiç az değil.
Burada insanlarla yanlış Bilgi verip manipüle eden ve başlığın ağası geçinen tiplere dikkat edin bazı tatlı su kurnazlarından bol bol var .
Kendi çıkarları uğruna size biliyordur yada bilmiyordur yönlendirici yanlış Bilgi verenler mevcut bugün dediği tütmüş olabilir ama bu o insanların mayasını değiştirmez huylu huyundan vazgeçmez hiçbir zaman bu alışkanlık onların doğasında var
vobusu yabmıyom 2 aydir dünyadayım.🤣
Anatrend topicte çok yazılarını gördüm sanki memedabi..
Elliotta sarmıştın, oradan birsey çıkmayacağını anlamışsın en azından..