Arap Müslüman birligi olsa zor alir...Ama yokkkkk...Tek tek parçalara ayiriyor kansiz abd...Nato gibi anlasma lazim .Turkiyede olmalı...Akil olsaydi filistin bu duruma dusmezdi korunurdu...Sırayla yiyorlar Müslümanları...
Printable View
yavaştan short 7.999
:drunk:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, İsrail ve Avrupa'ya:
• Lafa gelince İnsan Hakları konusunda ahkam kesenler, Gazze'ye gelince susuyor.
• Yardım gemisi göndermek yerine savaş gemisi gönderenlerin asıl amacı nedir ben biliyorum. Siz iki yüzlüsünüz.
• Nerede İnsan Hakları? Siz susuyorsunuz neden çünkü akan kan Müslüman kanı.
• Ben 40 yıldır siyasetin içindeyim, ben sizin gibi zulme sessiz kalmadım.
bar boyu uzadı da uzadı. acelen ne anlamadım ki.
konyadaki gizli üsdeki konyalı bilim adamları bile çözemez bu işleri.
45 dk da ne degisti acep aldilar mal yokmuscasina:) dusmez bu borsaa diyoz. Dun dustugunu 2 gune alir
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dikkatli oynayın batarsınız
saçma sapan bir borsamız var
Bence mükemmel borsamız var :))))
İlk short deneme bölgem yaklaştı 8075-8100 arası dizdim.
dEMEDİ DEMEYİN BEYLER
BİZİM VOBCULARIN YARISI BATACAK BENCE BURAYA NOT ALALIM
8061...... şort
dünkü işlemler iptal edilsin dediniz. pala da tamam dedi. dünkü seviyeye getireyim de ödeşelim. bir nevi iptal edeyim dedi. :cool:
Bunlar harbi psikopat, ölmüş kediyi zıplattılar yaw, enteresan
Yoksa kedi ölmemişmiymiş :he:
dğn memed abi gazlayınca kapanışa yakın dibini sıyırdım longların.. yarın garanti artı olur didim :he:
ne zaman gelse long garanti.. sağolsun.
Yeni kardeşler is loading....
Bence haklı biz yeterince yapamadık. Eksik kısmı dışarıdan alalım..
Erdoğan: "Nüfusumuzun 85 milyon olması yeterli değil, daha fazla nüfusa ihtiyacımız var. Boşuna en az 3 çocuk demiyoruz."
gülben memed abi bile olabilir...
:drunk: neeeeee
sabah dedim nakitte olmayıp bazı kagıtları görüp almayan ben borsadayım demesin yahu 1 sene öncekinin fiyatları
Bank of almis 1.5 milyar:) yarin yada pazartesi bakalim verecek adam bulacakmi
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarkank abi benimkilerden tavan olan olmadı emamüke seninkilerden oldu mu, gerçi zaman daha çok
dün en çok info açmıştı short sanırım..
naaptı acaba.
Bilanço dönemini hiç ettiler,
hangi cengaver shorta gelicek... :)
Cumhurbaşkanlığı açıkladı: Dijital varlıklara vergi geliyor!
Cumhurbaşkanlığı Stratejik ve Bütçe Başkanlığı, dijital olarak alınıp satılabilen ve transfer edilebilen, dijital bir değeri temsil eden sanal varlıkları vergilendirmeye yönelik çalışma başlattı.
Bazı tahtalarda gördüğüm varlık fonu ve badem bofası devrede adayı terk eden grupda biraz yabancı mevcut
bu pilav çok su kaldırır kolay gelsin
bizim ülkedede sorsan insan hakları var. :he:
İçe -dışa önemli değil..Bu sözleri 5 devlet daha söylesin İSRAİL bu işi yapamazdı...ASİL VE CESUR HAREKETLERİ itibarsızlaştıran yorumlara gerek yok...
Reisin elinde silah yok(petrol-gaz-güç)..Olsaydı kullanırdı.YAPABİLECEĞİNİ EN ÜST PERDEDEN YAPIYOR..
SUUD İTİ,MISIR ŞEBELEĞİ bu 2 cümleyi kursa bu savaş biterdi..