Bir yanlis anlama oldu, adam, anasi babasi ve ben bir tek torunu okutamiyoruz diyor.
Muhtemelen, torunun yasam masraflarini karsilamaya, butun aile gucumuz yetmiyor diyor.
Printable View
Bir yanlis anlama oldu, adam, anasi babasi ve ben bir tek torunu okutamiyoruz diyor.
Muhtemelen, torunun yasam masraflarini karsilamaya, butun aile gucumuz yetmiyor diyor.
Öyle bir durumda da torunun saray masrafları mı var derler adama. Burda çocuk yaptıktan sonra 6yaşından sonra sabahtan akşam namazına kadar sokağa salıyorlar. Büyüyor gidiyor
Kiracılar evden çıkmak için 7 haneli miktarda tl istiyor minimum 10-12 sene kira ücretine tekabül ediyor bu tutarlar .
Biraz önce yine şahit oldum yazayım dedim kiracılı ev alınmaz alınırsa %20 side kiracıya alınıyor durumda
Hatta burda farklı çocuk yetiştirme yöntemi var. Öyle bir yavruluyorlar ki, nüfus artış hızının düştüğüne kimse inanmaz. Mesela adamla kadın evleniyor 2-3 çocuk hemen. Sonra biri birini aldatıyor, hop ikisi de tekrar evleniyor tekrar 2şer 3er çocuk. Bakıyorsun yenilerle de bi aldatmaca, tekrar ayrıl, tekrar evlen 3er çocuk daha. Hepsini de salıyorlar ortalığa artık Allah ne verdiyse. Çocuklar rahat rahat büyüyor gidiyor, kalite kısmını sorgulamazsan
Bu adam 5000 yıllık Altına savaş açan adam.
Türk halkının ekonomik geleceğini başkalarına hizmet için hazırlıyor.
40 Milyar dolarlık altın şimdi 44 Milyar dolar olmuştu en azından.
Sıcak para yüksek faizle dolarları tekrar yurtdışına çekildikten sonra operasyon tamamlanmış olacak.
O zaman bakalım Şimşek burada olmuş olacak mı ?
[QUOTE=bahri;6815827]Masıl müdahale etti bu sömürge valisi, ben mi atladım?Alıntı:
. Mehmet Şimşek: Müdahale etmeseydik vatandaşlar tarafından 40 milyar dolar altın ithal edilecekti-Bloomberg HT /QUOTE]
https://resmim.net/cdn/2024/05/23/fu4LPo.jpg
O zaman hiç üzülmeyelim kiracı da üzülmesin, bu daireyi alıverelim.
Not: Güzelyurt nere Haramidere nere hiç bilmem, belki Allahın bile unuttuğu yerlerdir.
[QUOTE=reha kaya;6815838]Müdahele edildiğinin itirafı geldi.
Altına müdahale, müdahale etmesek şerro 20’li rakamlarda olurdu falan.
Her alanda müdahale.
enflasyon rakamlarına müdahale etmesek, enflasyon % 150 olurdu derler mi?
[emoji23]
Biri de (Memati galiba) KKM ilan gününde şerro düştüğünde , laaaaan nasıl? Biz bir şey yaptık mı demişti.
Yapmışsınız işte.
[emoji23]
FED ,bu sene 2024 un sonuna doğru bir faiz indirme kararı aldığında Altının onsu 3000 dolara doğru hızla yaklaşırsa Türkiyede bu sefer fiziki altından dolara geçiş süreci başlayınca Şimşek göreceğiz o zaman.
Pscyokinesis daha iyi bilir...Ingiliz Altına müdahale edince Altın Kilo başı 5-6000 dolar daha pahalı hale geldi...
Sadece araba , ev , ET başta olmak üzere temel gıda da dünya rekoru kırmaya devam ederken sıra Altına geldi...Yapabilen dışarıdan Altın getirip işleyerek kilo başı extradan 5-6 gayme kafadan kar yazıyor a.q....
Kolunumu dayamış?:kahkah:
normale döndü sayılır kiloda 1000 dolar vs
https://dhdb.adalet.gov.tr/Resimler/...20DUYURUSU.pdf
ahan sana başvuru şartları ve linki kapatabiliyorsan 1.000 tl ye kapat aradaki 450 yide ben vereceğim:)
ööretmenevlerinde yer bulursan
onuda 2 ihtiyara bi oda tutarsanız belki kişi başı 700 etrabzon öğretmenevind ekalırsınız
antalyaya bakmayın
orası siz emeklileri aşar
Sayın Şimşek biraz az konuşsa, çenesini çok yormasa güzel olacak da. Sürekli biz şöyleyiz böyleyiz, şöyle yaparız böyle yaparızlar, hayt huyt... Herhalta müdahale edip, insanları her alanda daraltmanın ne gereği var. Dövize sataşıyor, sıcak paraya dayılanıyor, borsaya çelme takıyor, ticari faaliyetler desen zaten orası ayrı. Bu yerel halk taş mı yiyecek
https://resmim.net/cdn/2024/05/23/fuVCYc.jpg
Link çalışmıyor, çalmayan hakim savcı anasının a. ile mi gidiyor oralara, 50-60 bin gayme maaşla.
Çin Taiwanı tahrik ediyor.
Taiwanda hiç cevap vermiyor.
İnsan bari hiç olmazsa ****** olun gidin der.Yok onuda demiyorlar. Qù nǐ de
Biraz altına heyecan lazım.:)
China Simulates Blockade of Taiwan in Large-Scale Military Drills | TaiwanPlus News
https://www.youtube.com/watch?v=bcvnCylvvz0
50-60 alan stajyer hakimlerdir
hakim savcı maaşı 100.000
illa gidecem diyorsan al
https://dhdb.adalet.gov.tr/Home/Sayf...u2803202404462
Şokta duru gliserinli zeytinyağlı banyo sabunu 600 Gr 67 TL.
Hah bir de çin tarafı karışsın. Vietnam, kamboçya, Laos, Kuzey tayland tarafına gitme niyetim var sonbahar ya da kışa doğru. 15 gün kadar. Bahtsız bedevi olmasak bari. Oralar da karışırsa bir de iadeyle onla bunla uğraş dur. Var tüm dünyada bir kudurukluk.
Kızdığım sayın Şimşek e destek için bir miktar dolar bozdum bugün. Minnacık aklımla, bir şeyler deneyecem bakalım
https://resmim.net/cdn/2024/05/23/fuuh03.jpg
Selim, senin bu götten bacaklı iki tane saf emekliyi buldum kekleyeyim diyor galiba, kamu tesisinde kişi başı yok günlük 5 bin yok 10 bin yok ebesinin amı diyor.:kahkah:
15 günlük, uçak biletleri, bütün geziler ve ekstra etkinlikler, 4 öğle 9 akşam yemeği dahil, tiyatro gösterilerine kadar, çoğunlukla 5yıldızlı otel konaklamalı vietnam, kamboçya, laos, kuzey tayland turu single fiyatı dahi 150bin tl civarı. Çift kişilik odalarda fiyat 20bin civarı daha düşüyor. Hadi hissenet döviz forumu olarak topluca gidelim ☺️. İndirim yaptıralım. Tabi vize ücretleri var bir de
Azıcık uzaklaşıp kafa dinleriz 🤣
Çok güzel bir psikolojik tespit yapmışsınız.Bravo.
Bizim Maliye Bakanlağına Psikolojide Narsist kişilik bozukluğuna yakın tiplermi seçiliyor yoksa o Koltuğun havasımı Narsist yapıyor cevabı merak edilen soru.
Narsist kişilik bozukluğu ise özellikle abartılı bir kendini beğenmişlik duygusu, kendisine sürekli hayranlık duyulması ihtiyacı, başkaları için empati eksikliği, başarılardan aşırı gurur duyma ve küçümseyen veya tepeden bakan tutumlarla karakterize bir kişilik bozukluğudur.
Benim İlk hatırladığım Babalar gibi satarım diye eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan.
Burası çok önemli ve Çok Beklersiniz Sözleri ile Berat Albayrak.
“Neo klasik ekonomi düşüncesinden, epistemolojik bir kopuşu temsil eden heteredoks yaklaşım................Sözleri ile Nurettin Nebati.
Biz Döviz almasak ve bugünkü 40 Milyar dolarlık altın sözleri.Mehmet Şimşekte zirveyi zorlamaya başladı.
Başka Bakanlık değilde bu Maliyecilerde var bir Narsistlik söylem.Paranın başında oturunca herhalde.
Başka sözlerde vardırda.Hatırladıklarım bunlar.