uyuzda bugün 9980 kapanış bekliyorum :ok:
powered by AMIGA 500 :
Printable View
uyuzda bugün 9980 kapanış bekliyorum :ok:
powered by AMIGA 500 :
dünden epey mc yiyen vardı.
şu saate kadar oyaladığın yeter da.
12.450 (ağustos vade) film farklı olacak. beklemedeyiz.
https://i.hizliresim.com/gg0p5d3.jpg
''d1'' bölgesinden her ne kadar satsakta 11494.xx a/ü üstü LONG a dahil, altı ise ''d1'' bölgesinden gelen shortun devamıdır,..11494.xx üstü, dün aşağı yönde geçilsede, bu güne 11327.xx gelen son LONG hareketi ''koruyor'',...
burası aşağı düşerse 11327.xx se devam edilir,...her durumda ''d1'' geçilirse, bu ''yeni'' durumdur,..benim tahminimse geçilemeyecek yönünde ama doğrusunu her zaman piyasa bilir,..
turunu yapmış... 58500 e kadar dolandırmış
bakalım şöyle :whistling:
akbank-işc tehlikesi geçmiş gibi... KOÇ HOLDİNG dalavereside durmuş sanki (işyatırım ''yok öyle tek kaatla endekis mühendisliği yapturmam '' deyor )
başında değilken fiyat çok düşmüş..
15:30 dan sonra 1154150 den şort kapabilirmiyiz bakalım
ben uzun zamandır zararına taşıdığım çöp hisselerin 1/3 ünü nakit yaptım,
8 haftalık bir periyodda bunları daha aşağıdan yerine koyma amacındayım,..aksi d1 geçilirse 2 lik bölüm kazanç sağlar,..geçilemezzse 1 lik bölümle maliyet yenilenir,
planım buna göre,..çöp hisselerin büyük ağırlığı inşaat ve enerji hisseleridir, faizlerden olumsuz yönde etkilenmeye devam etmekteler,...acımaları yok,...
düşecek olsa bile... bu çizgiyi test etmeden düşmez idi
https://i.hizliresim.com/cnlhfvp.jpg
sigaramızı içip gelelim... tekrar sayalım
Yurtdışı Yerleşiklerin BİST ve İBS Portföyündeki Net Değişim
Raporun PDF Hali İçin tıklayınız
TCMB verilerine göre, yabancı yatırımcılar 21 Haziran haftasında hisse senetlerinde 158 mln$ net SATIM gerçekleştirdi. (Önceki hafta - 439 mln$). Böylece BIST'te 2024 yılı sene başından bu yana toplam yabancı çıkışı net 1,02 mlr$ oldu. (2023: + 1,36 mlr$). BIST'te yabancıların hisse senedi stok tutarı ise 40,62 mlr$ olarak gerçekleşti (2023 sonu yabancı stok tutarı + 29,54 mlr$). Tahvil piyasalarımızda ise, aynı haftada net 100 mln$ yabancı çıkışı yaşandı. 2024 sene başından itibaren giriş 11,59 mlr$. (2023: + 4,88 mlr$).
Bu verilerle, yabancıların geçtiğimiz hafta Türk varlıklarında net 259 mln $ satıcılı olduklarını hesaplıyoruz. 2024 sene başından itibaren toplam yabancı girişi ise 10,56 mlr$ (2023 toplam yabancı girişi 6,24 mlr$).
Analiz manaliz yalan dayu..
İstop mistop yoh ..Bam bam bam
:drunk:
ABD'de mal ticareti açığı 2 yılın en yüksek seviyesinde
ABD'de mal ticareti açığı, mayısta aylık yüzde 2,7 artışla 100,6 milyar dolar olurken, iki yılın en yüksek seviyesi kaydedildi.
ABD Ticaret Bakanlığı, mal ticareti dengesi, toptan eşya ve perakende stoklarına ilişkin mayıs ayı verilerini açıkladı.
Buna göre, "öncü dış ticaret açığı" olarak adlandırılan mal ticareti açığı, mayısta bir önceki aya kıyasla yüzde 2,7 artarak 100,6 milyar dolara yükseldi.
Ülkede geçen ay, Mayıs 2022'den bu yana en yüksek mal ticareti açığı kaydedildi.
Piyasa beklentisi, ABD'nin mal ticareti açığının bu dönemde 96 milyar dolar olacağı yönündeydi. Mal ticareti açığı, nisanda 98 milyar dolar olmuştu.
Söz konusu dönemde mal ihracatı 166,7 milyar dolar ve mal ithalatı 267,3 milyar dolar olarak kaydedildi.
Toptan eşya stoklarının tutarı ise mayısta yüzde 0,6 artarak 901,6 milyar dolara, perakende stoklarının tutarı yüzde 0,7 artışla 796,8 milyar dolara çıktı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
12.515 biraz long azalttım.
Gri listeden cikiyoz sanırım alıma bakarsak..
Veriyolar mehderi..
Son dakika: Adı diğer partilerle geçiyordu! Koray Aydın İYİ Parti'den istifa etti
Allahtan endekis biraz borsa gibi oldu bazen düşüya.
Bir ara neydi ya millet dükkana gidip battaniye katlıyordu. :oleyo:
Biraz da 545'te long azalacak.
11494.xx sonrası 11661.xx e kadar tepti,..günlük sistemi dahi yeşil yaptı,
https://www.hisse.net/topluluk/showt...49565&page=424
12.575'e de yazalım.
makas 900'e yaklaşmak üzere.
5 likte arızasız yükseldi, nerdeyse 1 lik dahi öyle,..
yarın bu gün yazdığımız 11494.xx gibi, 11661.xx a/ü üstünde kalırsa grafikte görülen ''d1'' i tehdit eder,..
8 hafta genel short beklentim, iki bölümden oluışuyordu,
4+4=8 hafta,
ilk 4 baskıda yatay, ikinci 4 agresif short idi,..ilk 4 ün 2 haftası yarın bitiyor, şu anki yükseliş yatay düşüncemi elbette doğruluyor, ancak ''d1'' dediğim blge ve alt /üstü 11828.xx kalıcı yönde yukarı geçilirse ikinci 4 beklentim agrasif short düşüncem ''çuvallar'' tutmaz
long ile bağım kalmadı.
Allah bereket versin.
11735 haziranlarin yarısı kar aldım
Agustos devam ama makas da epey yuksek ptesi ya da yarın flat olur bunlar da
bu aralar burası çok sakin nedendir acaba? :)
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa Birliği'ne tam üyelik stratejik hedefimizdir. Birliğin de Türkiye'ye benzer bir pencereden yaklaşmasının müşterek menfaatimize olduğu aşikar.
Reis'in bu açıklamasına 530'dan short yazılalım bakalım.
Millet shengen vizesi alamıyor.
Bu kadar göçmen-mülteci ile bizi almazlar.
2003'ten beri aynı hikaye.
yeni vadede şişe gübre long mantıklı gözüküyor. sanki herifler özellikle bu haftayı beklemişler.
Fed/Bostic:
- Enflasyon endişe kaynağı olmaya devam ederken, işletmeler iş piyasası için önlerinde uçurum görmediklerini söylüyor
- Bu yıl bir, 2025'te 4 faiz indirimi bekliyorum
- Enflasyon doğru yöne hareket ediyor, dördüncü çeyrekte faiz indirmi muhtemel
İyi dayağa ara vermiş... Biraz üstü başı düzelttik ... Gri mri liste ayağına ne doğradı milleti.. bir damla bal için keçiboynuzu yedirdiler haftalardır millete ...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi