Ne diyeyim bilmiyorum ki abi
Millet görmüyormu hala
Açlık insanı öldürür ama önemli olan inançtır
Yarın ateist biri asgari ücreti 100 bin yapacağım dese millet yine oy vermez
Bize sakallı şalvarlı takkeli adamlar lazım öbür taraf daha önemli
Printable View
- Kıbrıs'ın "yavru vatan", Mars'ın "kızıl gezegen", simitin dolaylaması "öğrenci kebabı"dır. Simit 5 lira üzerine çıkmasın ki öğrenciler yiyebilsin lütfen.
- Fırıncılar Odası Başkanlığı'na saygılarımla...
- Yanına çayı, üçgen peyniri de olmalı.
- 10 lira verip çıkmalı yavrucaklar.
- BİST 100'ün buradan yukarı vereceği muhtemel tepki muhtemel sol omzu kırabilecek mi: https://invst.ly/1c8dp9
- "Muhtemel Aşk" https://www.youtube.com/watch?v=ScoYMC81Foc
- Ters bayrak olamaz mı bu: https://invst.ly/1c8drb
- Olabilir. Ne kadar yukarı gidebilirsek sağdaki çizgiyi o kadar üstten alırız, düşüş sınırlı kalmış olur.
- Ha ha ha! "Öğrenci kebabı" mı diyorlarmış simide demek?
- Balığa "derya kuzusu", İstanbul'a "yedi tepeli şehir", şehide "kefensiz yatan"...
Şimdi emlak rayiç bedeli dşye bşrşey var bşr çok yerde%599 ila %1000 arasında artış yapıldı bazı yerlerde %5000 diyorlar. Paranın çoğu devlete gidiyor emlak vergisi kısmı nın sadece çoğu belediyeye gidiyor alım satım vergilileri damga vergisi değerli ev vergisi hepsi devletin. Zammı yapan komisyonun çolu elemanı devletten ama şimdi bi hava yarattılar belediyeler ev vergilerine çok zam yaptı dşye.
Neyse hain belediye artışlarına reis el koyacak haberi yaydılar şimdide
Tınnnnnnnnnn… Pandemi de 50/75 kurş olup epeydir 20 tl olan le nedir? Kaça kat artmış tınnnnnnn. Yine ortaya çıkmışsın çarp böl bunları çözmeden yazma teneke seni…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu halkın dine zaafı var..bu zaaf dini bilmemekten geliyor..
sanıyorki arapça farsça vs. bilmeden okumadan dine göre yaşayamayız.
kuranı illa arapça okumak zorundayız gibi algı yerleşmiş.
bilmiyorki hangi dille okursan oku anadil ile düşünür beyin..
halkın cahil kalması yöneticilerin hep işine gelmiştir..
bu konu bizim için çözülemez boyutta..
Milyonlarca kişi artık yüzde 50 zamlı ödeyecek: Sadece yatı olanlar kurtuldu
Milyonlarca bakkal, manav, berber, çiftçi, küçük işletme sahibi, avukat, doktor, diş hekimi ve ev sahibinin ödediği vergiye yüzde 50 zam geldi.
https://www.sozcu.com.tr/vatandasin-...ndiler-p223184
Yenidoğan şebekesi dışarı çıktığına göre bebekler falan ölmemiş demek ki.
Genel greve gitmeden bu çeteden kurtulamayız. Öldüğümüzle kalırız
bazılarının benimle sorunu var .. fikirlerimle değil..bu yüzden malsınız..burda 100 kez yazdım..benim bahsettiğim zaman aralığı : 2020-2024 ..ÇÜNKÜ BORSADA OPERASYON BU DÖNEMDE YAPILDI..SIĞIR.. ...4 yıllık süreçte enflasyon-simit yada ekmek ne kadar arttı..simit hesabıyla 2 tl den 15 tl ye..7.5 kat...
SASA ve HEKTAŞ kaç kat artmış aynı dönemde ..50-70-100 kat...
ki zaten 2023 ortasından 2025 ortasına kadar bu tür kağıtların aşırı düşme nedeni bu.. aşırı fiyatlanma..
bunu 100 kez yazdım ama sığırın biri hala anlamamış..gerçi anladı sığır da yediremiyor kendine..
len hesap bu kadar basit..haa neden çıkıyor borsa..seni zik mek için..faizin düşmesi, enflasyonun düşük gösterilmesi, stopajın %15 e çıkması..nedeni bu..
Eskiler yeniler hep birlikte partimize sahip çıkacağız!
CHP Lideri, kurultay çağrısıyla Kılıçdaroğlu görüşmesini anlattı. Özgür Özel, “Olağanüstü kurultay çağrısını seçim hukukunu bilenler önerdi†dedi. Kemal Bey ile samimi bir görüşme yaptığını, partiye sahip çıkacaklarını söyledi.
KK yeşil ışık yaktı başa geçmeyecekmiş
Barzani ve Talabani’ye kırmızı pasaport verdim'
TBMM 20. Başkanı ve eski Dışişleri Bakanı Hikmet Çetin, SÖZCÜ’ye konuştu. “Cumhurbaşkanı Özal’ın talimatıyla Mesut Barzani ve Celal Talabani’ye kırmızı pasaportu ben verdim. Başbakan Demirel ve yardımcısı İnönü’nün onayı vardı.â€
halkın yarıdan fazlasının fikri hapsiteyken sen ekonomiden bahsediyorsan sen zaten malsın..ekonomist denen bazı sığırlar var..diyorki; siyasi çalkantı olmazsa borsa 14-16 binde olur..siyasi çalkantı dediği halkın yarıdan fazlasının fikrinin hapiste olduğu halde hala çalkantı beklemesi..kokuşmuşluk burda işte..haysiyetesizlik ********lik bu
borsa çıkıyor o zaman haksızsın..len adam sana 1 milyon verse kendini düdükletir misin..sen diyorsunki hee düdükletirim..şimdiki borsa bu işte
Birde gr altınla bakınız BİST e arkadaşlar burada paylaşmış.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...81#post7080281
Bist ne zaman 5 dolar olur yoksa ÜLKEMİ dağılır.
Evet Borsayı hisse bazlı takip ediyorum.
Altın ve faizi de önceden kullanmazdım Müslümanım diye baktım atı alan üsküdarı geçiyor lakin atta 15 saniye duramıyor.
Borsa vur kaç yeri olmuş.
Yüklü girersen çarpılırsın.
bazı hisselerde küçükler şirketin Sahibi haberleri yok.
Bist de batan şirketleride unutmayınız.
Yok sanmam ortak bir karar alınacaktır kurultayda aday olur belki seçilemez ise oturur yerine AKP'nin oyununa gelmezler para şöhret bir yere kadar burada amaç KK başa geçsin hakkı yenmiştir değil AKP'nin yaptığı CHP'yi parçalamak bunuda sağır sultan bile biliyor sadece ak koyunlar bilmez çünkü onlarda beyin yok ne derlerse ona inanıyorlar
Suudi Arabistan yatay, İsrail borsası hafif artı bugün.
Son Dakika... Manifest hakkında 'teşhircilik' soruşturması başlatıldı
Son Dakika Haberi... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Küçükçiftlik Park’ta Manifest Grubu’nun konserindeki dans ve gösteriler nedeniyle "Hayasızca Hareketler" ve "Teşhircilik" suçlarından resen soruşturma başlatıldığını bildirdi
Tamam doğru olabilir soruşturmanı yap
Peki
Tarikatların dini günlerde saçma sapan hareketleri kıyafetleri bağırmaları vs bunlarla ilgili neden bir şey yapmazsınız
Bu ayrımcılık değilmi
Balıkesir 'de 4.9 luk deprem.
- Abi, bir şiir atayım mı? Dumanı üstünde...
- Atma lan!
- Arada kaynar abi, bugün tatil. İnşallah pozisyonun yarın kâr yazar.
- At hadi, beni hüzne salma ama. Bir de saçma sapan olmasın. Genelde saçmalıyorsun.
SENİN İÇİN
Yaşamayı senin için seviyorum
Senin için yaşamayı seviyorum
Din işi tarikat çete işi değil bu. Akp balon bir partidir hep te öyle olmuştur. 7/8 senedir MHP desteği daha sonra eklemlenen diğer saçma partiler sayesinde iktidarda olmuştur. Bunun nedeni muhalefetin hep kontrol altında olmasıdır. Bizim millet salak değildir çünkü bu kadar saçma uygulamalara rağmen ayakta kalabilip, gemisini yüzdürebilmiştir. En basitinden ekonomik olarak altın tercihiyle piyasa çok bilmişlerine nal toplatmıştır. Ne zaman ki kontrollü muhalefet biraz ipleri gevşetti “ bakın biraz diyorum” iktidarın eli ayağı birbirine dolandı. Çünkü millet ne zaman ki bazı hassasiyetlerine dokunduğu anda taraf değiştirip muhalefete teveccüh gösterebiliyor. Bakmayın bunların kemik oyu topluma nazaran çok azdır. Yönetim değil yağma için biradadadırlar. Bizim millet aşırılıkları sevmez. Çünkü yüzyıllardır olan bir devlet sevgisi vardır ve devletin saçmalamasının nereye verildiği toplumsal hafızada vardır. İktidar buna tutunuyor ama millet devlet yönetiminin saçmaladığını görüyor. Sabır erdemdir düsturuyla hareket ediyor lakin 2002 de ve daha önceki seçimlerde nasıl bütün partileri çukura gömdüyse finalde de o olacak. İktidarın çırpınışları bu yüzden. Muhalefeti bölerse çıkış yolu var ve bunu da zorlayacaklardır. Kaybedecekse muhalefet kaybedecek ama iktidar ben kazandım millet bizi istiyor diyecek.
hadi bakalm.. başarılar... hanımar.
https://www.youtube.com/watch?v=VVzSanIxvF4
canlı...
:drunk::drunk:
vargas beee... gavura vurur gibim vuruyoru..:drunk:
Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamasında, "Şirketimiz tarafından yürütülen Damla Kent Projesi, planlandığı takvime uygun olarak kesintisiz devam etmektedir. Projemizin yer aldığı Başakşehir-İkitelli bölgesine yönelik hazırlanan ve 4 Eylül'de askıya çıkarılan yeni imar planları, projemizi aksatmayacağı gibi, bölgeye kazandırılacak ulaşım aksları ve bütüncül planlama anlayışıyla projemize ayrıca değer katacaktır." ifadeleri yer aldı.
Açıklamada kamuoyuna yansıyan ve geçmiş planlara ilişkin olan bilgilerin, projenin güncel uygulama ruhsatları ile bir ilgisinin bulunmadığı belirtilerek Damla Kent Projesi'nde inşaat faaliyetlerine başlamak üzere ihale çalışmalarının planlandığı şekilde devam etmekte olduğu ifade edildi
Eda erdemi nedendir bilemediğim şekilde özellikle galatasaraylılar çok eleştirip durdular. Ama yıllanmış şarap gibi hep.keyip veren bşr oyuncu oldu. Gerçek bir kaptan hem milli takımı hem Fenerbahçeyi hep toparladı. Bu yaz başı antrönörde eleştirileri dinledi turnulara götürmedi ama toparlayıcı bulamayınca turnuvalara götürmediği edayı adeta yalvararak milli takıma çağırmak zorunda kaldı
O kızın heykelini biz boşuna dikmedik.
4. Sete vargas başladı vargas bitirdi
2-2 oldu
- Başarılar milli takımımıza... "Filenin sultanları" da bayan voleybol takımımızın dolaylaması...
- Annem de filenin sultanıydı, bin liraya haftalık pazar alışverişini yapardı çürük çarık domates, elma vs.lerle... Yedi çocuk büyütmek kolay mı? Hâlâ elim gitmez pırıl pırıl meyvelere. İlla bir kenarı kararmış, biraz ulmuş olacak.
Alalım bu seti italyayı ağlatalım kızlar lütfen
Yazık oldu emeğimize