Olur... İnanmıyorsan sor YTM'YE... Numarası var sitesinde...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Olur... İnanmıyorsan sor YTM'YE... Numarası var sitesinde...
mete diyor ki 1 lotun satılması olmaz....diyecek bişey yok...kaynak aramaya da gerek yok....ama eğlenceli oldu yine de...yazacak bişey yoktu çok zaman....tşkler mete,,,sürrealist yorum ve hesaplamaların için...
ha ammada inatmış bu arada....çocuk erkek doğmuş o yokkk illede kız dır diyor..slmlar
YTM'yi aradım. İligili kişiye bağladılar. Nedir bu liste diye sordum. O da anlattı... İşlem görmeyen hesaplardaki 10 yılı dolduran senetler bunlara devroluyormuş bunlar da satıyorlarmış. Espirili bir konuşma geçti aramızda... Dedim listedeki senetler borsa dışı, bir de Genyh var; o ne iş? O da satılık, alır mısın diye sordu. Ben de 1 lot bile değil uğraşmaya değmez dedim, beraber gülüştük. Ama orda Bshev var, o niye bu listede diye sordum. Bshev bist'ten çekildiği için pazarda işlem görmüyor, biz de bu yolla satıyoruz dedi. İşiniz zor çoğu battı bu senetlerin dedim, yine gülüştük. Uğraştığınıza değmez dedim. O da bunlardan fazla bi beklentimiz yok, imtiyazlı senet düşerse onlar para eder dedi.
Yani senin anlayacağın Meteak,
Zamanında sermaye arttırımına denk gelmiş ama hesabında atıl olarak kalmış 0,709 lot hisse satılık.
Mertsen ara sor...
Yok be... Adam samimiyetime güvendi bi kaç espri patlattım güldü, o da esprisine söyledi.
Ama madem Meteak inanmıyor. İtibarı da çizdirdi. 1 lota veya 700 lot her ne ise artık... Formu doldurup 5 lira teklif versin. Eğer 700 lot ise 15 kuruşa M.D'a satar. Kar eder. Yok eğer 1 lot bile değilse 5 lira + kargo ücreti ödemiş olur. Çok bi para değil.
Diyorum ki ceza olarak Meteak Genyh hissesi satışına teklif versin. İtibarını düzeltsin... Hem Genyh'ın namı yürüsün...
Sirke çevirmişsiniz burayı. Kim haklı kim haksız yarışına girmişsiniz. Kalabalık etmeyin, sanki haklı olanın başı göğe yükselecek.
1 haftadır cezalıydım, birileri işini gücünü bırakıp alavere dalavere boş işlerlen uğraşıyor yasak koyduruyor, kim acaba. İtibarını kaybetmiş kendini avutmaya çalışan 1 kişi var, o olmasın, malum müjdat
Yönetimiz Kestiği Parmak Acımaz Yapmışız bir hata Aslanlar Gibi Sincan Kapalı Ceza Evinde 40 gün yattık Geldik... Nerede Kalmıştık Beyler ! d: )):plc: