Ek 17311
Yuvarlak içinde göründüğü üzere fibonacci desteği çok iyi çalışmış burası aşağı kırılmadığı sürece ben bu hisseyi satmam yukarı hareket beklerim
Printable View
Ek 17311
Yuvarlak içinde göründüğü üzere fibonacci desteği çok iyi çalışmış burası aşağı kırılmadığı sürece ben bu hisseyi satmam yukarı hareket beklerim
Ayrıca baktıgım bütün indikatörlerde dipten dönüş görüyorum bi süre kıpırdamadan bekliycem bakalım
iştah yok hala... film bitti demek için erken bir süre daha takip edilmeli...zaten eski fiyatlarında şuan buraların da altına gelmesi mantıksız görünüyo.. ama bu MERKo MERKebinden hersey beklenir o ayrı tabi...
Bugün davet etmişler 5 milyon hisse için yarın ata satışı başlar 1.20 ye yolculuk var gibi hepimize geçmiş olsun arkadaşlar
Resmen adamlar halka arz yapıyor spk ne diyecek bakalım bu işe o başka birde şok tahsisiliyi onaylamazsa bunlar ne yapacak tahsisli olmadan satışa neden izin veriyorlar bunlar adamlar para vermeden para kazanıyor öyle bize verse patron hisseyi niye GEM e para kazandırıyor biz 2.00 den aldık adamlara 1.33 den mal veriyor
Şeytanın avukatlığını yapayım.
Nereden biliyoruz, GEM denen şirketin parayı verdiğini. Belki Alister( babasıda manüpülatordü, oğlunun öyle olduğu açık, ailecek var bi ....lik) gitti dediki sizin şirketin üzerinden ben parayı vererek bir operasyon yapacağım, sizde aradan 1-3 milyon arası para kazanacaksınız, risk sıfır. Alister ....side %28 olan halka açıklığı %70 üstüne hiç hisse fiyatı çökmeden satabildi. Ölmüş .... babası %30 unu halka itelemişti. Oğluda onu ....likte geçerek %40 daha halka arz ediverdi.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amacı ne olabilir? Aldıgı parayı cebine mi indirecek?Bu şekilde yapmaktansa neden direk sirketi bi başkasına satmıyorlar?%70 açıklık bu fiyattan hayra alâmet değil !..kim talepte bulunur da alır bu hisseyi bu durumda Gem de evet paravan olabilir Nasıl bi bataklık bu Merko....
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu güne kadar takaslar ve hisse geçmiş grafikleri benim için ümit vadediyordu fakat GEM in önceki davette sadece satış yaptığı kadar hisse alması ve kalan hisseleri almaması şirketin buna rağmen tekrar emanet hisse vererek tekrar 15 günlük süre vermesi artık bu işin niyetinin ne olduğunu acı da olsa gösterdi bize GEREL de 5 günlük süre verilirken bizde 15 günlük sürenin verilmesi hergün ATA tarafından yavaş yavaş yine hisse satılacağının kanıtı gibi bakalım bugün satışa başlarsa ATA zarar felan bakmadan artık kol mu gövdemi deyip kesmek atmak en iyisi gibi en fazla dayanacak 1,30 a kadar beklemeli gibi zaten altı uçurum adamların öyle ky gibi bir derdi yok bence bu saatten sonra şirket gibi de bir dertleri yok resmen şirketi ikinci kez halka arz ediyorlar takaslara çok güvenmiştim ama görüyorumki o takasları biz bu hale getirmişiz özellikle 1,50 altında maliyet düşürme çabası ve 1,30 dan dönecek havası alımları artırdı ve Ata bu sayede malı boşalttı kötü oyuna geldik beyler girin girdi artık çıkmaz