Her gündür klasik olduğu üzere seviyeyi sabahtan bir güzel %2-3 indirdiler. Hissemiz çok iyi tutunuyor arkadaşlar... :)
Printable View
Her gündür klasik olduğu üzere seviyeyi sabahtan bir güzel %2-3 indirdiler. Hissemiz çok iyi tutunuyor arkadaşlar... :)
1.96 gösterdikten sonra oradan destek geldi,yarın bedelli son günü saat 16'ya kadar,zaten düşüreceği kadar düşürdüler,yukarı hareket bekliyorum,zaten tavanı 2.20,2.10 üstüne atarsa yukarı hareketlere göz kırpar,tersi olursa 2 gün daha oyalanır,peşi el mahkum çıkarmaya,öyleya ky'ları R olayında donuna kadar soydular,o soyulanlardan biride ben maliyet 2.30 olduğu için,ama fark etmez,bu tahtadan kar elde etmeden çıkmak yok...ytd.
Benim 2 gün önce bloke kondu ama halen senetler hesaba geçmemiş. İş yatırım kullanıyorum. Bu durumda olan var mı?
Panik yapma,3 gün önceden talimat verenlerinki bugün saat 17 sonrası hesaba geçer,zaten 16 topluca sonuçlandırıacak hepsi,17 olmazsa 17.55,olmazsa 18 sonrası gerçekleşir,ortalarda verenlerinki önceden gerçekleşir,1 üstüne atamadığı için ben 0.90 cıvarı bedelliye atmıştım,olurya keza belki bir tavan çekerde nemalanırım hesabındaydım,genellikle bu başıma çok geldi,ama bu iyice laneletleşti,2.05 üstüne atmadı bile,elimde E miktarının 5 mislisi R gözüküyor bedelliye çevirdiğim için,yaklaşık zararda 85.000,tabiki bu sanal,5X85=425,neye göre,çünkü E 2 üstüne göre,yani 0.81 olan hisse E fiatına geldiği için,tahminen işte bu yüzden birazda baskı,çünkü çoğunun hesabı hesaba geçtimi 2.5 misli üstünde artmış olacak,tabiki R maliyetide önemli,benim R maliyetim ana hesabımda 1.17-diğerinde 1.32,diğer hesapta çok az işlemim var,ortalaması 1.20 yapıyor,buda E fiatını 2.30 yapmış oluyor...neyse bakalım bugün nasıl bir plan çalışacak göreceğiz.
Bedelliye katılım bugün saat 16 son,elinizde R kalmasın,yoksa yanar !!!
2.07 oldu,burasını kırarsa gider,olmazsa 1.99...İyice bıktırdı,bu hisse buraları hak etmiyor,normalde yeri 2.50,ama tabiki 2.29 bölünme noktasını aşması lazım.
2.09,hadi gayret.