Maliyet 98 6-7 aydır bekliyorum zararda . Atacak kurşun olmadığı için 62 lerden alamadık . Hala maliyetime gelsin diye bekliyorum. Yazık ettiler bize . 115 olsa anca beklediğime değecek.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Maliyet 98 6-7 aydır bekliyorum zararda . Atacak kurşun olmadığı için 62 lerden alamadık . Hala maliyetime gelsin diye bekliyorum. Yazık ettiler bize . 115 olsa anca beklediğime değecek.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ortak hemen hemen hepimiz aynı durumdayız maalesef,sadece vade ve zararlarımızın miktarı farklı (benim maliyet 96-97 arası vade 1,5 yıl) bugün beklediğim hareket olursa istemeyerek biraz satıp diğer hissede maliyet düşürmeyi planlıyorum...
YTD!!!Kişisel görüş ve yorumumdur!!!
Satarmıyım 62 de satmadık hocam :)
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sn.turguaz otkar sizin satmanizi bekliyormuş.[emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji85] [emoji85] bizim için dua edinde 125 lere hareket başlasın.inşallah sizde aldığınız diğer hisselerde kazanırsınız.saygilar
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak sen şu otobüse!!! endeksten %1 fazla yapıp, günün en yükseğinden kapamış... Hayır olsun inşallah, fark attı diğer hisselerime ama daha yeterince toplayamadım. :)
Kağıdı Turkuaz tutuyormuş
Demek dedikodumu yapıysiniz hee
Yarın ilk iş otopoh alayımda görün siz
:)
Umarım hepiniz gönlünüzdeki fiyata satarsınız