Kardeşim benim aktif sürekli bir 20k lotum oluyor sağda da soldada hacim az olsada 3 kurumdan işlem yapıyorum ufak tefek alış satış oluyor bakalım...
Printable View
Helal bu tahtada bile al sat yapmak kolay değil ....
bende 3 üstünde vermiştim elimdekileri sonra spk yasağı gelince bekledim .geçen 3,16 a zıplayınca geri aldık ama biraz daha düşük maliyetli alabilirdik.Kısmet ama haber geldiğinde kimse tutamayacak belli.
Zeytin kardeşim son durumu atarsan bakalım önümüzde kaç lot var
Dolar 3,50 altına indi tepki alımları gelmezse bayagı sarkacak gibi bakalım
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a5ef1943a7.png
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birazdan biraz hareket olacak gibi
Sent from my iPhone using hisse.net
Hiç bakma kardes durum içler acısı. Ya bizim bilmediğim iz birşeyler alicengiz oyunlari var. Yada spek in biktirma çabaları. Dolasimda zaten 7.5 m lot var bunun % 1 i bana ait. Beklentim benimde çok büyük ama ters bişi ler olursa yandı gülüm keten helva. SPK biz Kyleri korumak adına internet işlem yasağı getirdi, birde onay vermezse spk ya çok teşekkür mu etmek lazım acaba bilemedim
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satışllar aşagı inmeye başlamış bu kötü olacak eğer spek degilse kapanışa felaketi yaşayacagız galiba şaka şaka neyse demekki spek mal almak için çabalamıyor yoksa benim 600 lotu 2,90 dan alırdı bir daha yazmam bi deneyim dedim tam tahmin ettigim gibi spek bizden zügürt bayramda camii önünde yardım toplayalım spek için bu hisseyi yine ky adam edecek anlaşılan