Originally Posted by
Emrecant
Patronun ve ortağı tahtacının hareketlerinden benimde midem bulandığı için uzun zamandır hissem olmadan takip ediyorum. Adamı bıktırıyor gerçekten. Bana iyi para kazandırmıştı ancak çok sinir testi yaptı. Mesela sermaye artışında deli gibi düştü ve sinirleri test etti. Patron ne zaman açıklama yapsa hisseyi pazarladılar. vs....
Bence bu şirketin yurtdışına açılma falan gibi kısa-orta vadede böyle bir planı yok. Zaten oralarda sadece taşeron olur, herhalde patron da bunu istemez. Onun için yurt dışı işi bence hayal yıllardır aynı şeyleri söyler durur. Ancak Türkiye içinde bu şirket iş yapıyor ve iyi de yapıyor. Yurt içinde iş sorunu zaten olmaz. Yurt içinde iyi iş çıkartıyor. Ancak Kanal İstanbul bu şirkete çok şeyler katacak milat olacaktır. Fakat zamanı var daha. Asıl patlama Kanal İstanbul gerçekleşmeye başladığında yaşanır gibime geliyor. O zamana kadar azar azar git gellerle milleti bezdirip mal toplarlar sanki.
Bir ara şirketin borsaya açıldığından sonra ki değer artışı ve borsa fiyat artışını analiz etmiş ve şirketin ancak gelişmesinin 50%'sini hissedarları ile paylaştığını farketmiştim. Belki o gözle bakıp halihazırda ne kadar prim potansiyeli olduğu hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca emtialardan bakırın artışı her ne kadar bu aralar çok yüksek olsa da patron akıllı kablo fiyat artışlarıından kendini koruyacak şekilde ya hedge etmiştir ya da anlaşmalarda mutlaka bu konuda riskini sıfırlamıştır. Geçmişte bu konuda ki yeteneklerini gösterip rüştünü ispat etmişti. Çakallıkta üstlerine yoktur.
Ben şu anda uzaktan izlemekteyim. Kazancınız bol olsun. Önü açık bir şirket ama olay zamanlama olayı gibi sanki.
Sağlıcakla kalın.
ytd.