Adamların ciğerinin röntgen filmini çekmişiz, patron satışa başladı tahtada. Bir sonra ki hamlesi okkalı bedelli açıklamak. Uzak durun çoluk çocuğunuzun rızkını vampire yedirmeyin.
Printable View
Adamların ciğerinin röntgen filmini çekmişiz, patron satışa başladı tahtada. Bir sonra ki hamlesi okkalı bedelli açıklamak. Uzak durun çoluk çocuğunuzun rızkını vampire yedirmeyin.
Elinde ki tüm hisseleri böyle böyle satıp bedellilerle hortumlayarak en sonunda araziye karışıp kaybolacak diye tahmin ediyorum. Sonunda da tahtası kapanmış iflasını açıklamış bir kobi ve arkasında binlerce mağdur. Yazık günah daha yakında belli bir miktarın üzerinde yapılacak patron satışlarında önceden bildirme zorunluluğu getirilen tebliğ yayınlandı, adamlar kanunu bile hiçe sayarak satıyor, gözleri dönmüş.
bedelli yazanlar vardı daha dün..ytd
Patronunu tanımayan pek az saf kaldı, onlarda şu an tahtada malları satması için anlaştığı speklerden onun malını almakla meşguller. Sırada ki adım olan okkalı bedelliyi patlatınca onlarda küfür kıyamet eşliğinde tanışır. Banker kastellinin meşhur sözüdür; Bu ülkede deniz biter keriz bitmez. Siz de iyi öğrenmişsiniz bunu.
Kardeşim belli ki saf ve iyi niyetli bir kardeşimizsin. Dikkat et kendine, o kafayı da tez çöpe at, isotun bedellileri bilinen bedelliler gibi değildir. Amacı senin benim cebimde ki paramızı hortumlamaktır, ne kopartırsam kar kafasında ki isotzadeler sana öpücük kondurursa iflah olmazsın benden demesi. Ha banane siz bilirsiniz yine de, herkesin kendi aklı var.