Varsın 12 olsun 12 ile 13 arasında bişey yok[emoji846]
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Varsın 12 olsun 12 ile 13 arasında bişey yok[emoji846]
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.youtube.com/watch?v=B2Prki1W9Eg
emel sayın çile bülbülüm
Ahmet mergen:netas trendi yukarı gosteriyor.
Son dakika: ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'ye de yaptırım içeren 738 milyar dolarlık savunma bütçesini bugün onaylayacağını açıkladı.
Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı I TTGV Günü’nde “Otonom Ulaşımın Gelecek Parametreleri" paneline katılan Aviyonik, Navigasyon ve Deniz Haberleşme Sistemleri Direktörümüz Ersin Öztürk: 5G teknolojileriyle elde edilecek çok düşük veri iletim gecikmesi ve çok yüksek veri iletim hızları; daha güvenli, hızlı, koordineli otonom sürüşü ve x-ray tarama, şantiye gibi alanlarda uzaktan sürüş gibi uygulamalara imkan tanımasıyla otonom araçların gelişimine önemli katkılar sağlayacak. Otonom araçların haberleşme ihtiyaçlarına yönelik, araç içi ve yol kenarı haberleşme birimlerinin yerli olarak geliştirilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Son dakika bu haberleri haftaya amcalar ciddiye alırlarsa ky şamar oğlanı yaparlar. iyi bir haber değil. Siyasilerden keskin sözler gelmezse, karşılıklı yaptırımlar anlaşılan zaman yayılacak veya uygulanmayacak.
Ky'e bu hafta mesajını vermişti, 13-14 arası koşturdu, trad yap kazan. yapanlar iyi günlerde harcasın.
Siyasi gerginliği ciddiye almazlarsa yeni yıla 13 veya biraz üzerinde girme olasılığı şimdilik devam ediyor
Credit ve YFinans her gün satıyor. Bugün biraz hızı kesilmiş. Ben burada yabancıydı-değildi polemiğine girmek istemiyorum.
Ancak gördüğüm şey; Credit(Citi ye takaslıyor) takası artmaya başlayınca hisse 13 lere kadar geldi. Bu hafta ise hemen hemen hergün satıyor ve hisse pek fazla düşmemekle birlikte çıkamıyorda.
Günlükçü Gedikte 2-3 gündür azar azar tırtıkladı.
Bu işin tekniğini bilenler tweet ortamlarında 12 lere değmeli ve oradan güç toplayarak yeni bir dalga oluşturmalı dediler. Banada mantıklı gelen bu. Günlükçü arkadaşlara bişe demem ancak bizim gibi uzun vadeciler için sıkıntı yok gibi şimdilik. Hatta temeli sağlamlaştırıyor ki üste kat çıkabilsin diye düşünüyorum.
Öyle yada böyle teknik, hissenin 17 lere dokunacağını okuyor. Ama ondan sonrası meçhul. Eski hamam-tas mı yoksa yeni bir sayfa mı? Yaşayarak görelim...
ytd.