Tek kademede 400-500 lot arasi verenler oldu bugun bana. Sasirdim. Tam istedigim seyler. Bunu fiyat 30'dayken yapmak istiyordu gonlum, olmadi. Endeks buradan doner, poltk'cilerin bir kismi bu yoldan korkar geri doner dedikce olmadi. Olamadi.
Printable View
Tek kademede 400-500 lot arasi verenler oldu bugun bana. Sasirdim. Tam istedigim seyler. Bunu fiyat 30'dayken yapmak istiyordu gonlum, olmadi. Endeks buradan doner, poltk'cilerin bir kismi bu yoldan korkar geri doner dedikce olmadi. Olamadi.
Sabah sabah biraz cilginlik yarattim tahtada. Herkesin hosuna gitmistir umarim.
Ve tahtada birileri var.. Mal vermek istemiyor. Belki 5 defadan fazla alisimin kademesini degistirdim, her seferinde birkac kademe ustume yazdi. Herkes bir ufak el atsa mi acaba :)
An itibariyle 36.900...Hadi baslayalım o zaman :))
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sormak istediğim bir soru var, geçmiş gönderileri okuyordum. Piyasadan alınıp çekilen 150 bin hisseyi kim aldı, ana ortak mı? Bunu ana ortak yaptıysa hangi amaçla yaptı? Aslında temel amaç günün birinde Piramit'i devre dışı bırakıp şirketi kottan çıkarmak mı? Sizce böyle bir gündem var mı ana ortağın aklında..
Yabancı Ana Ortak Coventya nın Türkiyeye ne kadar önem verdiğini buradan görebiliriz. 2019 Sonunda İstanbulda fuara katılım var.
Politeknik uzun vade bir yatırımdır. Anlık düştü çıktılara bakılarak yatırım yapılacak şirket değildir.
Yatırım tavsiyesi değil, sadece kişisel öngörüdür.
https://twitter.com/artkimgroup/stat...95832315457539
https://i.hizliresim.com/zjM38g.png
Tok alıcıysam ben de aşağılara yazar beklerim. Ancak belli bir rakama kadar almayı düşünüyorsam ve piyasa değeri uygun gördüğüm aralıktaysa o zaman 3-5 kuruşu kovalamam.
Ancak burada şöyle bir durum da oldu.. Ben hangi kademeye alış yazsam ya bir kademe ya da 3-4 kademe üstüme çekildi alışlar. 35.50'den bu yana kovalıyordum zaten. O sabah 36 gibiydi, alışı mevcut olan alışın 2 kademe üstüne yazdım. Bir baktım ki çok kısa süre sonra yeni alış kademesi benim 1-2 kademe üstüme çekilmiş. Ben yine üste çektim, onlar da üste çekti. Bu sefer beni çıldırttılar, dedim burada bir üst akıl var, tahtada dış güçler var, beni kendime düşürmeye çalışıyorlar, ama ben bu oyunlara gelmem dedim. 36.50'ye kadar çizdim. Hasta adamım ben. Fiyata değil, lot sayısına bakarım. O lot sayısını kafaya koymuşsam gözüm bir şey görmez. 36.50'yi temizledikten sonra da alışlarım orada duruyor. Ama bir baktım 36.88'lerdeyiz. Arada çok mesafe var. Dedim olmaz. Oraları da aldım 37'ye kadar. Sonra bir baktım satış 37.60. Dedim, 37'yi alan adam 37.60'ı almaz mı. Oraya kadar yine aldım. Şimdilik aklımdaki ilk partiye yaklaştım. Bir süre ortada olmam. Gevşetsinler. Kim yapıyorsa. Sonra 2. parti için yine geleceğim. Hızlıca, acısız halledip kapatacağım konuyu.