Maliyer bedelli öncesi fiyatla 1.6 vesselam ytd
Kesinlikle YTD.
Printable View
Gipten çıkış şartlarıyla ilgili
'Şirket hissesi GİP'te en az 2 yıl işlem görmüş olması' böyle bir madde gördüm. Bu hesapla en erken seneye çıkacak gipten?
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VKFYO tavanda 9.82,nereden nereye,5-6 ortalama ile satmıştık,üstelik gidişinide çözemedim,buda gidermi,speklerine bağlı+bomba haberine bağlı.
Sadee bumu,buna benzerleri çok,1-150-2 fiatlı hisselerin çoğu uçtu,120 pahalı dediğimiz KENT hep ironi oldu 2432 hala tavanda,buna 100 lotluklar halinde takılırdım trade için,130 sonrası peşini bıraktım,1 lot 120 tl eski fiatı,şimdi 2432 tl %1500 gitmiş,onu bu fiattan kim alıyor anlaşılmaz denklem.
Penguen bundan iyi,2.73 olan hisse 2.93'e vurdu birden,ondan biraz bunun zararını hafiflettik,yani R zararını,bunda zararı düzeltmemiz için 3.60 üstüne atması lazım,yada E fiatının 500 üstünde olması lazım bedelliye girmek için,neyse yarın R tahtadan kalkıyor,bunun peşinden 5 ağustos bedelli süreci takibi başlıyor,ben bu aralar bir hareket bekliyorum Penguen gibi...ytd.
Bu zamana kadar bütün girdiğim bedelliler bunun kadar beni yormadı,üstelik onlarda tavsiyede vermiştim,bu belirsiz denklem.