Amerikadan kimse yok kardeş . Varsa Ya Tınaz vardır ya da ben :)
Yabancı bu hisseye hiç bir zaman girmez . ZAten YAbancı oranı da sıfır veriyor .
Printable View
Ahan da gıpraştı gene
vurun her kademede kafasına
Yok ölmez de ayağa kalkarsa sıkıntı yok gider aya . . .
Kafasına kafasına vurun düşerse alttan al kar aya . . .
https://www.youtube.com/watch?v=ZB36qJtZnL4
Arkadaslar ben ciktim, kalanlara bereketli kazanclar dilerim
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Aman ilkbahar aylarında da ekin ekilir
Pergomon gevrek gevrek neyse pergomon bu işlemi yapan idarenin gevrek gevrek.nokta.ytd
dünyada bir çok şirket iflas açıklamaya başladı.özellikle küçük havayolunda. borsalar aldatıcı herkesde basılan dolar gelecek beklentisi
bizde küçücük şirketler ralli ile yükseliyor bu aralar bir gıdadır teknolojidir bilişimdir gidiyor bir yerde patlayacak kıçı kırık petun bile 6-7lerden 30 lira oldu.borsalar bence bu aralar sağlam firmalar harici çok riskli geçen akbank aldım sabreden ben bile 5.70 aldığımı korkudan 6 dan verdim.öylesine bin lot 19dan aldığım hubvc bugün 27.80 verdim salak gibi gittim 25e hayatta gelmez diye yazdığım kağıt geldi 24.12 oldu.1000 lot elimizde patlayacak gibi aldığımız kara sayarızda ortalık toz duman arkadaşlar ufak paralarla cep harçlığı çıkartma hariç borsada bence asla yatırım olmaz gibi.psdtc ye gelir isek kalan 0,79 kar sebebi ile 7.70 altına düşmez derim ben kızıyorsunuz ama uçan kaçanları görünce diyosunuz bu gitmiyor o gidenler bence balon psdtc alma yerini bilir isen asla üzmeyecek bir hisse bence .eğer 1.07 verse idi klasik 6lar hareketi olabilirdi ama kalan 0.79 temettü ile bence artık imkansız 7.70lere gelsin kızıma bi 10000 yazarım. yazmazsa elinde olanlar sevinir bende sevinirim.bankalar sanayiler harici pek girilmez gibi artık borsaya.slm olsn prgmn ytırmcsna
Bankalar nakit kar payi vermiyor, bu 3. sene.
Adam bekliyor, 90+4 oynanirken, nakit kar payinin %25 ini verin diyor.
Bunun mantigi nedir, Virus 2020 Mart'inda cikti, bu 2019'un kar'i.
Artik gercekten borsa'nin girilecek yani kalmadi.
Idare berbat, hukuk yok, itiraz etsen SPK ne diyecek.
Nasil olur da benim kar payimi devlet durdurur. Sen kendi ortak oldugun sirketlerde uygula bunu.
Sonra agzi acik bekliyor, yabanci gelsin para koysun diye.
Emrin olur (!).