Helal kardeşim,ağzına sağlık:bravo: Cellat, parmağımı görüyorsun değilmi sen anladın onu :ok::yes::ok: aynen..
Printable View
Başta şunu söyleyeyim kimsenin avukatı değilim yanlış anlaşılmasın, Benimde bu ibliste maceram 2000 yıllarına denk geliyor bu bağlamda inanın ihlas dışında pek bir kağıtta olmadım tek narkozum ihlastı,konuya gelelim Jellat kardeşimiz bildiğim kadarıyla yurt dışında ikame ediyor onu 2009 lardan beri bu hissede tanıyorum,belki demek istediğini ifade edemedi zaten kelimelerindende bazen anlam çıkarmak zor ama bu grubun ne olduğunu çok iyi bilir ve art niyetli olduğunu zannetmiyorum, Bunu ifade etmemdeki amacım kendi sinirlerimizi bozmaya gerek yok .ZATEN BÜYÜK sinir bozucumuz belli değilmi sevgili patronumuz, saygıdeğer spk yöneticileri,
Parp onlar günahlar içinde yanacaklar yapılan beddualar onları bulacak ve ne olduğunu anlayamayacaklar günahkar kul hakkına gözünü diken iblisler, hep öyle olur ky için alınacak yerden satıp satılacsk yerden almak fakat yapacak bir şey yok kendin zarar verip sevenlerini üzme kardeş Sağlıkla kal desemde biliyorum aklından atamayacaksın kolay kolay ama hepimiz yaşadık ve yaşıyoruz bunları
Aynısını çok insan yaşıyor.Zaten ben bu borsa denen kumar makinesinin işleyişini yeni yeni anlamaya başlıyorum.3-4 defa ya maliyet düşürmek için yada stoploss için sattığım ihlaslar için hep büyük zarar ettim.Alım yaptığım zamanlar ise hep tavana yakın yerlerdi.Yani almayı düşündüğün zamanlar satım,satmayı düşündüğün zamanlar da alım zamanıdır.Ben de ihlgm ve kardeşleri covit ten alaşağı düştüğü zaman satayım dedim en dipten yani 0,70 kuruştan sattım ve senin gibi mantıksal olarak gıda sektöründen sağlam diye bimaş aldım.Sonra yine senin gibi uçup giden ihlasın ardından baktım.Bimaştan da %5 kayıp gel de kanser olma.Beklemeyi becerebilseydim iyi kardaydım.Ama bunlar kumarbaz bi şekilde alıyorlar elinden.Sağlığınıza dikkat edin.
Kendimi tecrübeli akıllı zannederdim nerdeee dediğiniz gibi hepimiz yaşıyoruz 60 dan ihlası sat git 79 danmı 81 denmi sinirden hafızam bile karışık ihyay al son 8 bin puanlık yükslişi spk nın bizleri koruma adına brüt takastan dolayı kaçır ne diyeceğimşi şaşırdım ama sizler tahmin edersiniz ne diyeceğimi ... Diğer taraftan kovid ibnosuda psikolojimizi iyice bozdu.
en doğrusu sabırla beklemek idi.piyasalar düzelince kaldığımız yerden devam ederiz gibi görünüyor.daldan dala atlayarak daha fazla kayba neden olan arkadaşlar lütfen sabit durun.yayın ın önünde halka arz var brüt ten sonra elbet kıpraşir.
ayrıca en çok gözümüzü korkutan ali veli 49-50 yi fazla takılmadan geçmesi de umut oldu benim için.
karantinaya sağlığa ailelerimize dikkat lütfen herşey yoluna girer elbet.hakkımızda hayırlısı olsun