--kıyak mı geçmişler, yoksa diğer ihtimal mi?...
Printable View
--kıyak mı geçmişler, yoksa diğer ihtimal mi?...
Aynı şeyi söylüyoruz aslında. Kendi rezervinden 1 ton çıkarıp sat, başkasından aynı para ile kalorifik değeri düşük 2 ton linyit satın al kullan. Dekapaj maliyeti bu işin en fazla gider yazan kalemi nitekim. Yine de dediğim gibi, tamamen sallamasyon bir senaryo benimkisi...Alıntı:
--üretim maliyetlerinin düşme ihtimali var mı dır?
Şimdi...Yakın geçmişte Maduro çok zor günler yaşadı ve Allah var arkasında sonuna kadar duran tek bir lider vardı Sayın Erdoğan...Putin bile dayanamayıp pes etmişti...Venezuela'da en çok izlenen diziler bizimkiler...Alıntı:
Sahalarda devlet adına ispat edilmiş yaklaşık 593 milyon varil petrol rezervlerinin olduğu tahmin edilirken, gaz rezervleri yaklaşık 1,373 milyon cubic feet seviyesindedir.
Böyle bir işi başkasının almasına şaşardım açıkçası...Bakalım buradan daha ne hikayeler çıkacak, ömrümüz olursa göreceğiz...Satış hedefimi her an yukarı yönlü revize edebilirim, bu son haber bambaşka bir şey çünkü...YTD
Demekki tahsisliyi boşuna yapmamış,varmış bir bildikleri,hep diyordum 18 nire 21 nire diye.
Olay çözüldü.
Şirket bomba bir haber göndererek,altın piyango vurmuş,birileri daha hala eski defterleri karıştırma peşinde.
Yok kömür bilmemne,,kömürü de senin olsun,santrali de.
Biz artık,petrol,doğalgaz peşindeyiz.
:kahkah:
Anlaşılan o ki, elektrik fiyatları out, Petrol fiyatları in...Durumları...Vay anasını, nerden nereye işe bak...:)
GUBRF nin arazisinde olan altın rezervini KOZAL dan alarakkendisinin işleyeceği ni açıklaması sonrası fiyatlama ya benzer bir durum olur umarım.venezuella daPetrol ve doğalgaz işine gireceğ kimin aklına gelirdi.Ancak yapılan tahsisli sermaye arttırımı ve bunun borç azaltılmasında kullanulması bir hazırlık olduğunu düşündürdü . Burada bunu yazan arkadaşlar oldu. Ama Venezuella başka bir boyut… umarım taşıyabilen herkese faydası olur.