İyi de bu kademeyi kaldıran olursa hisse kendini tavanlamaz mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
O kademeyi koyan burayı da mutlaka okuyor.. Hemen 6.47-48 e çekti kademeyi ve normal lot aralığında. Aslında her işlem şekli olayın kendisini eleverir. Bence buraya heeçç kimse bulaşmasın diyor h.... ağası..
hiç sıkıntı yok belki kendi satışına alış vermiş yada cep to cep nasılsa aynı kademeden kapattı:wu:, komisyonda ödemiyorsa dediğim gibi hacim dışında bir kayıp yok.. fıkrada anlatıldığı gibi alan aynı fiyata satan aynı fiyata ancak o kadar boku boşuna yaladılar:oleyo:
5 hisse ile yeni yıla girelim dedik..4 ü eksi kapattı bugün bir tek az miktardaki ekgyo sıfır...Borsa 1.5 artmış mahlukatlara bak yahu:(
Tam çöldeki kutup ayısına denk gelen bedevi gibi olduk:(
Çok ruhsuz bir hisse imis,
Borsa inmis-cikmis, bankalar inmis-cikmis hic umurunda degil
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6.49 dan mallandim. Uzun suredir uzak kalmistim.
Kadir senmisin. Biraz hareketlendi girdikten sonra. Biraz yuklu aliyorum tek fiyat aktiften sanirim robotlari tetikliyorum genel intibam oyle oluyor. Bugun thy de baya al sat yaptim 13 alti topluyorum onu. 13 uzeri yuzde bir iki verip alttan yerine koyuyorum bugun ikinci ucuncu donusum oldu onda. Icbtc de beklenti cok. Guzelde baski var. sevdigim bi hava. Bakalim beklentiye paralel orta vade hareket olacakmi.
Çin işkencesi dedikleri böyle bir şey olmalı... Satıp kurtulayım bari, yarın...
O Burak abi hoşgeldin hissemize sen geldin ya artık bu hisseye inancım bir kat daha artti
Bende yeni geldim abi başka bir hisseyi satıp geri geldim abi 7.80 den satmıştım en son
Sabah esasinda Afyon alacaktim eksiydi. Gozum buna takildi. Afyon aksama tavana yaklasti. Neyse vardir bunda da bi hayr.
Konya yi kartonun ikinci tavan oldugu gun 1200 e yakin bir noktaya yazdim yuzde 3 ile gitmedi. Gerci bu saatten sonrada ne bedelsiz hisseleri nede sporlar satilir. Bidenlede anlasacaklar gibi. Dolar da guc kaybi devam ediyor.
Icbtc ozelinde ise bu hisse nin bu fiyatta olmasi Sam da kayisi alici olanlar icin. Suan en kotu 8 - 10 araliginda olmaliydi. Gitmeyen banka kalmadi.
Kağıt toplanıyor mu deseme tezgah mi var desem ne desem anlamadım 6.65 gelince sat 6.50gelince al 3 aydır böyle oluyor çıktığı gibi inmesi uzun sürmüyor ama kazanan sabırlı ky olacaktır..
Neler oldu öyle karanlık odada
Birileri kurmuştu tezgahı hergün 5-10 kademeye iş yapıyorlardı.Gördüler bugün anyayı konyayı olan bu.Yarın için niyeti iyice bozmuştum aldılar beni de bir cephe daha açmaktan kurtardılar.Güzel kapanış olmuş.
Benim satmamı beklemiş stajyer spekler... Geri almak için fırsat verirler mi acep ?
JP Morgan Çin'li varlık yönetimi girişimleriyle ortaklık için görüşmelerde bulunuyor. Konuya yakın kaynaklar, JP Morgan'ın China Merchants Bank ile stratejik ortaklık için görüşmelerde bulunduğunu açıkladı.Dünyanın en büyük ikinci ekonomisi olan Çin finans ve bankacılık sektörlerinde yatırımları ve rekabeti artırıyor.53 trilyon dolar büyüklüğündeki finans sektörünü küresel sermayeye açan Çin'de 2023'e kadar 30 trilyon dolar büyümesi beklenen pazar, JP Morgan, Goldman Sachs, UBS gibi bankacılık devlerini çekiyor.BELKİ BİZİMKİLERLE İLGİLİ BİRŞEYLERDE İLERDE OLABİLİRMİ ACABA NE DERSİNİZ
7ninnustune atamadilar biturlu
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayagimiz ugurlu geldi guneyli. 3 4 aydir hareketsiz hisse girdikten bir iki gun sonra harekete basladi bugunde dususe direndi. Gidecek yolu oldugunu dusunuyorum. Benim sagim solum belli olmaz. Satarsam bahsederim. Bugun yayinda ayrintili analizler yaptik zaten.
Bugunku direnci be islem hacmi Ile 7 uzeri ve hatta 8 leri gormek hayal degil çok yakin olur insaallah. Yeter ki saglam duralim.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tkfen ve Icbtc leri cikip Arzum aldim. Fibo desteginde donuyor gibi. Bakalim.