Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz
Alıntı:
Originally Posted by
umutabi
O zaman Dolarları varsa bozdurup dış güçlerin oyununu bozacak da onlar bizden TEK CENT işlemez başka kapıya.
Bugün verdiğim son karar tüm kuruşuma kadar döviz ve altına geçmek. Bunları fiziki olarak almak güvenli yerde saklamak. Bankada değil asla.
Bir ay öncesinden yok Malezya halkı devleti için para topluyormuş haberi , diyanetten birinin devlet menfaati için paralara el konulabilir demeleri boş değil.
Güven bekledik Allah'a havale etti işi. Yapılacak birşey yok demenin diğer söylenişi.
Sürekli takip edemiyorum. Koyduk mu diyen aç çomarlardan gelen oldu mu ? Azıcık onlar umut versin bari. Reisle damattan hayır yok.
Alıntı:
Originally Posted by
umutabi
Bakalım Pazartesi nasıl bir gün olacak umarım dediklerinizi yapma imkanınız olur. Ben BDDK Cumartesi bankalarla toplantı yapacak haberini duyduğumda çok tedirgin oldum sonra haberin yalanlanmış olmasında bile bir hinlik var diye düşündüm. Haberi yapan sosyal medya değildi dünya gazetesinde yayınlanmıştı galiba yanılıyormuyum !
Doğrudur toplantı. Yalancılar yalanlamıştır panik olmasın diye.
Toplantıda ne demişlerdir ? Mobil bankacılık çalışmasın demişlerdir. Bankadan işlem yapmak isteyenlere sistem bozuk deyin demişlerdir. TL döviz vermeyin sakın el koyacak devlet ona göre demişlerdir. Ne diyecekler başka.
Alıntı:
Originally Posted by
romwar
Hiç olmazmış gibi gelmedi bana. Önce mobil giriş yapamayacağız. Bir kaç gün sonra da yasaklandı derler ki Cumartesi toplantısını yalanlamış olmanın yalanı ortaya çıkmasın diye.
Çok üzücü kötüye dair herşey var ama iyiye dair tek bir şey yok.
Ben en çokta bütün bu olacakları tahmin etmiş olmama rağmen TL de kalmış olmama üzülüyorum. Kısmetten ötesi de olmuyor işte. Basiret bağlanıyor oluyor birşeyler.