Sayın rxpu başınız sağolsun...
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sayın rxpu başınız sağolsun...
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Rxpu'nun basi sagolsun, Allah rahmet eylesin.
Sayın rxpu başınız sağolsun.Benimki öleli 10 yıl oldu nasıl bir acıdır bilirim.Yapacak bir şey yok alışılacak mecburen.
Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun.
Yarın mb den sürpriz gelmezse usd/tl de 5,50 leri son görüşümüz olduğunu söyleyebiliriz.. ytd..
Sn rxpu başınız sağ olsun, ışıklar içerisinde uyusun mekanı cennet olsun.
Başınız sağ olsun sn rxpu. Sabırlar dilerim.
Evet tekrar başı sağolsun rxpu nun .
Geçen Cuma konuşmuştuk ama onun iznini almadan paylaşmam ne kadar doğru olur bilemediğim için paylaşamamıştım bu konuyu Pazar günü soran olunca ailevi nedenleri var diyebildim sadece
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Başınız sağ olsun allah rahmet eylesin sn. rxpu
ben de aynı çekinceyi yaşadım ve izniyle paylaştım sn psycokinesis.
Sn rxpu Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.
Basi sagolsun, Allah mekanini cennet eylesin
Kolay degil. Bende aniden kaybettim babami 2.5 yil once kalp krizinden
Oyle kotu kader ki memlekete ucagim vardi Maltadan ve ben gitmeden 1 gun once vefat etti
Elini sikmaya, merhaba baba demeye giderken cenazesine gittim.
Nikkei 225 21.395,50 -695,68 -3,15%
Dow 30 24.583,42 25.306,23 24.533,19 -608,01 -2,41%
S&P 500 2.656,10 2.742,59 2.651,89 -84,59 -3,09%
Nasdaq 7.108,40 7.435,69 7.099,00 -329,14 -4,43%
Sn rxpu, başınız sağolsun.
Sn rxpu ve Sn alenichev başınız sağolsun. Soğuk ölüm ısınmaya sıcak gelmeye başlar sevdiklerimizi kaybetmeye başlayınca.. Kaderdaşız.
Sn rxpu, başınız sağolsun......
2019 için denge kuru ne olabilir?
6tl hiç değil, 7tl zayıf olasılık 8tl belki.. .........
DENGELEYEN DENGE KURU
"Denge kuru nedir sorusunun cevabı yalındır. Türkiye'nin normal büyüme hızı olan yüzde 5'in sağlandığı bir yılda, cari açık sıfırsa, o yılın ortalama döviz fiyatı denge kuru dur. Dengesiz 2003 yılının döviz fiyatlarını esas alan Reel Efektif Döviz Kuru endeksi, kendine yalan söylemektir.
https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarl...lmali-2700348/
https://www.youtube.com/watch?v=flTx...TBSTMDLWUt8dEn
Sn rxpu, hocam başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
rxpu...Başın sağolsun kardeşim...Allah rahmet eylesin...Işıklar içinde uyusun...
Sayın @rxpu ve @alenichev başınız sağolsun. Allah mekânlarını cennet eylesin.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah rahmet eylesin .
Sn alenıchev ın nasıl bir kaybı olduğunu bilmiyorum.Ama onun da başı sağolsun ,insan bu gibi zamanlarda aslında hayatın ne olduğunu anlıyor.Neyin önemli neyin önemli olmadığı bu gibi zamanlarda düşünülüyor.Aslında maddi işler boş.Temel ihtiyaçların karşılanabildiği insanca bir yaşam için gerekli maddiyat yeter de artar insana.Ama maalesef bu rakam bile ülkemizde hepimizi zorlayacak seviyelerde,insanlar zorlanıyor hayat koşulları karşısında.Yoksa ölümün olduğu bir dünyada maddi her şey manasız,sevgi, dostluk, aile, vefa,kardeşlik gibi duygular önemli de hayatın hay huyu içinde her şey birbirine karışıyor ,zaman geçip gidiyor.Oturup doya doya sohbet edemediğimiz insanlar arasında en yakınlarımız bile olabiliyor bazen.
Ben babamı kaybedince çok üzüldüğümden psikiyatriste de gitmiştim.İlaç bile başladım,6 ay sürer dedi ,yas reaksiyonudur çok normal bir olgudur dedi.6 ay sonra giderek azalır ve geçer dedi.Cidden öyle de oldu.Maalesef zor işler ama hayatın içinde acılar da var.
100 baz puana kadar bir arttırım beklerim bugün TCMB den...USD/TL hortlamak üzere çünkü yeniden yukarı doğru...Starting box ta bekleyen atlar gibi...
Aynen öyle abi.
Herkes insanca yaşasa bugüne ve yarına dair endişe duymadan,korkmadan yaşayabilse benim için yeterli olur.
Bekâr iken zerre önemsemezdim yarınları ama artık bir eşim bir çocuğum var. Sırf onlar için bu çaba bu uğraş.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada ben bugün %1 indirim bekliyorum faizlerde
Sağolun, sizin de başınız sağolsun, tam da dediğiniz gibi insanı olgunlaştıran bir süreç ve omuzlara binen yük daha da artıyor, insanın babası ölünce baba olduğunun farkına varıyor, babanız hayattayken çocuğunuz varsa bile babalık bilincine tam olarak ulaşamıyor insan.
Benim hayalim şu amerikan belgesel kanallarındaki gibi Alaska vari bir yaşam sürmek, çok soğuk olmasa iyi olur tabi, tamamen doğal ve kimseye muhtaç olmadan yaşamak, sanırım tek ihityacım elektrik olurdu ama eş, çocuklar olunca bu bir hayal olmaktan ileri gidemiyor, en azından bir toprak parçası alıp, onunla uğraşmak, hayatın dışına biraz çıkabilmek bile beni mutlu etmeye yetecek, lakin ona bile fırsat yok.
Başta sayın rxpu olmak üzere tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerine rahmet diliyorum.
Ben de babamı 2010 yılında kaybettim.
İnsan önce çok üzülüyor, sonra kendi ömrünün de hızla tükendiğini fark edip, üzülmeyi bırakarak mutlu yaşaması gerektiğini anlıyor.
Dolar iner çıkar, ülke batar çıkar, hiç biri sağlıklı bir nefes kadar mühim değil.
Arkadaşım başın sağolsun...
Allah tahsilatını affetsin..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bazılarınında bu dünyadaki ntahsilatlarını affetmesi gerekiyor o tahsilatlar için çok can yakıyorlar