Hayırlı bayramlar
Printable View
Girişim sermayeleri içinde en ucuz kalan hisse..
Pd ve fk olarak borsada bu iştirakleriyle vede bilançosuyla ucuz kalmış hisselerden biri..
Patron hissesi olmasa inanın bu iştiraklerle şimdiye 7-8 liralarda olmalıydı..
Düzenli kar eden ve şirketleri bebekken alıp borsada parlayan yıldız yapan girişim sermayesi..
Birileri dur demezse vede patron bulaşmazsa daha gideri var..
Asla YTD..
KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seyitler kimya ulusal pazara girdi..
Borsadaki kimya iştiraki.Maske yapmak için makineler aldı..
3 gün önce gayrimenkul geliştirme iştirakinin sermayesini 20 milyondan 40 milyona çıkardı..
Daha yeni Fade gıdayı halka arz ediyor..
KİMYA..GAYRİMENKUL..GIDA..
İştirakleri tam bir yıldız adayı..
Bedelsizi onaylandı..
Bilançosu yakın..
En önemlisi 3-5-10 a katlayan PD si şişmiş bir hisse değil..
Bir kez daha yazıyorum PATRON HİSSESİ OLMASAYDI ŞU ANDA EN AZ 7-8 lira arasındaydı..
Asla YTD...
sayın FİBONACCİ ; ideas ve İNFO hakkında düşünceniz nedir biliyorsunuz aynı gruba ait sonuçta, tabii en önemlisi gelişen işletmeler pazarında bulunan emekleme aşamasında olan ancak handikaplı olarak borsada işlem gören İDEAS ile ilgili düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum, İNFO, HDFGS, SEYKİM rüştünü ispat etmiş şirketler... herkesin bayramı kutlu olsun...
ilginize teşekkürler...
Hedef girişim halka arzdan fade deki iştirak oranını attırdım diyebilir mi.. Yüzde 5 namığın tarzı devam ettirebileceği bi oran değil..
Buralari hala dutluk
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanki asıl hikaye gayrimenkul geliştirme iştirakinden gelecek gibi..
Hedef girişim Afyon jeotermalin %97,5 una yani neredeyse tamamına sahip..
Şimdi burada nasıl bir bomba geliyor bakalım..
ADIM...1...
Bağlı Ortaklığımız Afyon Jeotermal Yatırımlar A.Ş.'nin*17.02.2020 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında*
Ülkemiz*nüfusu, jeopolitik konumu ve giderek büyüyen ticari ve sınai üretimi dikkate*alındığında gayrimenkul geliştiricileri ve yatırımcıları için fırsatlar sunmaktadır.*Gayrimenkul*sektöründeki fırsatları değerlendirmek amacıyla*
Şirket* faaliyet konusunun gayrimenkul yatırım ve proje geliştirme hususlarını* kapsayacak şekilde değiştirilmesine, Faaliyet konusu* değişikliğine bağlı olarak unvanının "HEDEF PROJELENDİRME VE GAYRİMENKUL* GELİŞTİRME ANONİM ŞİRKETİ" olarak değiştirilmesine, Ödenmiş* sermayesinin 3.000.000.-TL'den 20.000.000.-TL'na artırılmasına,*
Karar verilmiştir.
Şirketimiz yönetim kurulu da söz konusu*değişikliklere ve sermaye artırımına iştirak edilmesine karar vermiştir.
ADIM...2...
Şirket’in doğrudan bağlı ortaklığı Hedef Projelendirme ve*Gayrimenkul*20.000.000.-TL sermayesinin 20.000.000.-TL arttırılarak 40.000.000.-TL’na çıkarılmasına ilişkin sermaye artırımında yeni pay alma haklarının tamamının kullanılmasına oy birliği ile karar verilmiştir..
Sözün özü ASIL BÜYÜK LOKMA BURADA.Tamamı şirkete ayit olan yüksek sermayeli GAYRİMENKUL şirketi.Hedef girişim bunuda bebeklikten çıkarıp yıldızlaştıracak gibi duruyor.Afyonuda KESİNLİKLE HALKA ARZ EDECEKTİR..
Belkide umduğumuzdan daha kısa sürede halka arz edeceklerdır..
Çok kısa sürede sermayeyi 3 milyondan 40 milyona çıkardıklarına göre bu iştirakinda acele ediyorlar..
Bu şirket ORTA VADEDE YILDIZ OLMAYA ADAY İŞLER YAPIYOR..
BEDELSİZİNİ..
SEYKİM KİMYA İŞTİRAKINI..
FADE HALKA AEZINI YAZMIYORUM BİLE..
ASLA YTD...
6 tl hedefim vardı burada Vaybe erken çıktık erken :(
TÜM O SANa ait olduğunu düşündüğün herşey banada ait
[QUOTE=komutan logar;4642928]6 tl hedefim vardı burada Vaybe erken çıktık erken :(
TÜM O SANa ait olduğunu düşündüğün herşey banada ait[/QUOTE
Dayım nerelerde.. Forumu yetim bıraktınız
Sn Finonacci,
Bağlı Ortaklıklık Afyon Jeotermal Yatırımlar A.Ş.'nin min daha önce ne gibi varlıkları vardı?
Dönüştürüldükten sonra ve sermaye artışı yapılan şirketin doğrudan bağlı ortaklığı olan Hedef Projelendirme ve*Gayrimenkul A.Ş nin geliştireceği ne gibi gayrimenkul varlıkları var?
Web sitesinde bulamadım..
Ancak Afyonda çok büyük arazileri olduğunu okumuştum..
Bu zamanda Gayrimenkul şirketin olsun yeter..
Bizim için sürpriz olanı sermayeyi 3 milyondan kısa sürede 40 milyona çıkarmaları..
Elimdeki kadar birdaha mal aldim iyi mi yaptik kotumu göreceğiz
Daha önce işbankasından alıp satarken bu gün "bu kıymet şu an ikincil piyasada işlem görmemektedir" böyle bir uyarı çıktı. Bu nedir acaba?
CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin yolcu garantide simdilik boyle bir uyari yok ancak hisseye brut takas gelecek gibi duruyor
Hisswye Brut takas uygulamasi gelmis
Yarın iştiraki Fade Food borsada işlem görmeye başlayacak bakalım talep görme durumu ne olacak.
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fade gıda yarın işlem görecekmiş bakalım görelim durumu.oradaki durum Hedef girişimide olumlu olumsuz etkileyebilir.son zamanlarda halka arzlara ilgi olmakla birlikte Fade gıdaya ilgi olacakmı olursa ne düzeyde olacak yarın göreceğiz.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fade alamayan avod sktas alır..
Brut gelmesı iyi olmadı bennce..
arkadaslar fade alamayan hdfgs alcak dendı heryerde arabayı satıp basanlar varmıs neden hedef gıtmıyor:)
Bezdirme politikasi
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabanda kaç lot var acaba görebilen varmı?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilgi için teşekkürler bozdu ve yürüdü:))
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seyitler +%7, Fade +10, bizimki -%10. Ben mantıklı bir açıklamasını yapamıyorum.
Kap haberi bilanco ve faaliyet raporu geldi benim bekletilerimden çok daha iyi ozsermaye karliligi %34 ..
f/k 5.6 pd/dd 1.60 gozukuyor borfinde diger girisim sermayeleri ortalamalarinin cok altinda beklemeye devam
Ytd
25 milyon tl kâr çok iyi...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2a11ba2f80.jpg
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilanco hissede olan herkese hayırlı olsun
İşte arkasına bir rüzgar daha aldı..
Bugün endeks çökmese daha güzel kapatırdı.1.100.000 tabanı yedi bitirdi fırladı gitti.Ancak endeks çöktü..
Fade tavanlara devam..
Bilanço müthiş ve devamı gelir..
Seykim kimya kıpraşıyor o da kar yazacak..
Hedef gayrimenkul 40 milyonluk sermaye o bebek şirketide borsaya hazırlıyorlar..
PİYASA DEĞERİ VE FK OLARAK girişimler içinde EN UCUZ KALANI BU HİSSE..
Son 2 gün dinlendi diyelim..
İnşaallah yarın yoluna devam edecektir..
Asla YTD...YTD..
Hedefin kendi içinde özel fonu var. İstediği fiyata gelince büyük karlar ile satıp beklemeye geçiyor. Bu nedenle hisseyi alırken endişe ediyorum. Zamanında satabilmek te gerekiyor. İştirakleri çok güzel tabi. Sorun güven vermesinde bence.
Cuma günkü hisse işlemlerini sürekli takip ettim.Kademelerini anlık izledim..
Bakın cuma ne oldu???
Tabana yığılan 1.3 milyon lot endeksinde toparlanmasıla eridi gitti.Taban çözüldü hisde 4 lere kadar tepki verdi..
Sonra yine tabana hareket sonra yine 3.9x lara tepki..
Saat 4 den sonra birileri3.92 ye 284000 lot satış koydu.Muhtemelen elinde kalın lotlar olan acemi yatırımcılar.Bunu nereden anladım peki..Anlatayım..
Bu kalın lotu gören tahtacı bu hisseleri aşağıdan istedi hisseye bastı.3.80 lere getirdi ve satış kademesi 3.83 lere geldi.Yani acemilerin acelesi vardı..
Bu arada 280 bin lotlar arada tırtıklandı satış kademesi 180 bin lere kadar düştü..
Bu arada endeks müthiş ralli yapınca satışakonulan kalın lotları sildiler..
Hisse yine fişekledi.3.9X lara yine geldi ama sonra 180 bin lotluk kalın satış yine çıkıverdi..
Yine hisseye bastılar..
Kapanış 3.81 OLMUŞTU..Ama bizim acelesi olanlar karanlık odada ellerinde kalanların hepsini sattılar.kapanış 3.70 oldu..
Kademeler 3.83 e kadar bomboş kaldı.YANİ HİSSEDEKİ BU ACELECİ DAVRANAN kişi veya kişiler acemice iş yaparak hisse fiyatını altüst etti..
Tahtacıda tabana yakın bu lotları almış oldu..
PAZARTESİ HİSSE BU BOŞLUKLU DÜŞÜŞÜ GERİ ALACAKTIR..
Bu hisse spekülatif olarak yükselmedi..
ONUN İÇİN TABAN TABAN GİTMEZ..
Unutmayın sürekli milyon tabanları kaldırdılar..
Şirket hala ucuz..
Fade devam..
Bilanço iyi..
Sadece sert yükselişlerin düzeltmesi oldu..
Felaket tellallarına bakmayın..
ASLA YTD..
Sayın Fibonacci, 3.70'te o kalının hisselerinin tamamı satılmadı.157 bin lot satışta kaldı. Bence bu lotları satmaya çalışanın tek amacı hissenin çıkışına engel olmaktı. O lotlarla sürekli baraj kurdu. Taban kapatması için de en son 3.70'e kalan 157 bin lotu koydu.
Sayın FİBONACCİ, cuma gününe ait teoriniz sanırım tutmadı. İzliyoruz bakalım ne olacak. Bende alım için bakınıyorum.
Sn kızıldağ..
Bugün yine canlı bakıyorum..
Geçen hafta olduğu gibi çok sığ ve hacimsizce devre kesti.22 yıllık borsadayım ancak elimdeki hisselerde hiç böyle bir olaya rastlamamıştım..
Yani haber olmadan bu kadar az lotla sert salmaları çok ilginç..
Demekki millet iyice ürkmüş..
Bugün hisse dengeleniyor gibi.Spekülatif şişen bir hisse değil.O yüzden rahatım.Benim maliyet çok düşük...
Arkasındaki hikaye çok iyi olduğu için tutmaya devam edeceğim..
Bilançosu göreceli çok iyi..
Pandemi dönemi sektörlerini bünyesinde bulunduruyor..
Kimyada SEYKİM..Halka açık..
Gıdada FADE..Tavanlarla halka açık..
Gayrimenkule el attılar.Büyüttükleri gayrimenkul geliştirme şirketi var..
Büyüyecek bir şirket.Ufak bir holding gibi bakıyorum..
Şu ortamda bu PD ve FK da başka cazip hisse bulamadım..
Hikayeleri ve cazip çarpanları bana hisseyi tutmamı söylüyor..
Tecrübeyle sabittir ki orta ölçekli büyüyen iyi şirket her zaman yeniden zirvelerini test ediyor...
ASLA YTD..