:dvr::dvr::dvr::dvr:
Printable View
:dvr::dvr::dvr::dvr:
Tarıh ıslem kodu maksımum emır degerı(tl)
date transactıon code max order value(tl)
2.11.2023 ıskur.e ?19.000.000
daha önce yazdıklarımı okumuş olsaydınız kap atmayabilir ama yükseltebilir demiştim.
linçlemek daha kolay geldi sizlere
https://www.borsaistanbul.com/tr/say...asasi-verileri
bu sayfadan bülten verileri, sonra marj bilgilerini tıklayın.
tarih tarih bakabiliyorsunuz. hiç vakit kaybetmeden banka kendine düşeni fazlasıyla yapmış. sadece sizi bilgilndirmedi.
ben bilgilendirdim sizi ama sakalım yoktu.
canınız sağolsun.
ben sizin gibi küfür etme hayali kurmuyordum.
merhaba, bilenler yardımcı olabilir mi?
iş bankasının sahibi olduğu bu şirket 2016 da kurucu hisselerini toplamış. toplam 1.000 adet kurucuları varmış. bunların tamamını mı 27 milyon Tl ye almış. yani 1 adet kurucu hisseye 27.000 (yirmiyedibin tl) tl yani 9.000 (dokuzbin) dolar mı vermiş?
9.000 dolar doğru mu siz bunu söyleyin. çünkü milli reasüransın mali değeri açısından çok ufak bir rakam geldi bana. acaba değerlendirmeler çok mu farklı yapılıyor.
not: zaten şirketin kap ını paylaşmışım. gereksiz cevaplar verip konuyu bulandırmak yerine bilenler cevap verirse sevinirim.
milli resunans 2016 dan beri aynı sermaye hiç arttırmamış. bu da enteresan
sanırım buldum 261.000 lirayı nereden bulduğunuzu. 9.000 doları güncel kur ile çarpmışsınız. fakat verildiğinde yani 2016 da elinde hisse olanlara verdikleri rakam27.000 lira yani o gün ki 9.000 dolar.
sizin hesap mantığı doğru ise de o zaman İŞKUR ŞU ANDA 989.000 TL Mİ OLUYOR?
40 yapar - sn. d. bahceli
Bişey mi oldu. Yoksa bişey mi olmadı?
Telegramda kendiniz çalıp kendiniz oynamaya devam edin bakalım.
Size düzgünce bişey anlatmak isteyenleri banlayın. Ki kimse bişey öğrenmesin.
Yazık değil mi 700-800 den alanlara.
bizler yıllardır buradayız, 700. 800 den alanlar paraları var ki alıyor, gariban almıyor, borsa da kağıt önünde sonunda yüksekten de olsa aldığın fiyata gelir, sabır edenler kazandı, aldığımdan bu yana kağıt 25 kat artmış, bana yeter de artar, alanlar da kazanacak, ama sen pimpirikli oldukça geceleri uyuyamayacaksın. kazansan da sağlığından çok şey kaybetmiş olacaksın. bizler yatırımcıyız.
Doğru. Borsacılar gibi satmadıkça zarar etmiş olmuyorsunuz. Ama silmezsen bu yazdıklarını o 25 kat artmayı sana hatırlatacağım. 😁
Tabi şu anda bile zarar edenler ayrı. Allah onlara yardım etsin. Gerçi gariban değillermiş. Neyse benden söylemesi.
Ayrıca beni dert etme. Ben 10 da uyuyup 7 de kalkarım. Çünkü ben hiç gariban değilim. Ve de hiç salak değilim. Pinpirikli hiç değilim. Sussususuruklu da hiç mi hiç değilim. 😁
Herkes maskesini taksın.
Telegramda GAZ dan geçilmiyor.
Gariban olmasanızda dikkat edin derim. :(
Keşke olsa. Ama alan olmadığına göre 8.037 değil. Serbest marj olsa kaça düşer sen onu düşün. Neticede 5-10 kağıtla bu fiyatlara geldi. Satış oldukça bunlar gerçek değil diyorsunuz ya. Yükselişte gerçek değildi belki. 650 den çıkabildiyse 650 ye de inebilir. Hayaller ile realiteler uymayabiliyor.
Dünyalı bu sayfada yazman için kafana biri silah mı dayıyor.İnanmadığın bir konu hakkında bu kadar olumsuzyazı yazman burada negatif bulut yayman hiç normal değil.Elinde senet varsa taban, tavan farketmez satarsın bizde kurtuluruz sende.
5.5 milyonnnnnn
sana insan gibi teklifimi verdim, yok 6 veriyorlar, yok 8 veriyorlar, oyaladın durdun, sen kimsin tehdit ediyorsun. diğer arkadaşları da oyaladın durdun. diğer kağıtlarımı da satacam, ortada bırakırsan ne olacak. garanti olacağına ikna et tamam.
Dünyalıdan haber gelmediğine göre istikamet Mars.Bunu indikatör olarak kabul ediyorum, yakında bir dolu_kap umudumuz arttı. Ytd
Bugün 2 işlem yaptığım için pek yazmadım. yoğundum :)
Kazancın bol olsun Dünyalı.Hepimiz bu işin sonunda kazançlı çıkalım. Fakat sürece inanmış ve yıllar öncesinden yatırım yapmış insanların da beklentilerine de saygılı olalım.Bu senede sahip 1924 yılından itibaren KURUCULAR olduğu gibi ali Cengiz oyunlarla halka arz edilmiş kısımdan da bir gün mutlak ederini bulacaktır mantığıyla senet sahibi olan ortaklarımız var.Dünyanın hiç bir yerinde bir bankanın öyle sıradan bir banka da değil bahsettiğimiz adeta Dev holding yapısında ve ilk Milli Banka olması,Ulu Başbuğ Ata Türk'ün göz bebeği olması, intifa senetleri olmasının da ayrıca manevi yönü, gururu bulunmaktadır.Sadece bundan dolayı bile bu tapu senet alınır mantığıyla yatırım yapan ben sonuna kadar, beklediğimiz kap haberi gelene kadar burdayım.Ytd