Mahmutpaşa yokuşunu tırmanıcaz ....
Tanıdık büfe(kuyumcu) var mı ?
Printable View
Aslında iyi ben desteklerim şahsen...Öyle veya böyle tahsilat yapıyorlar...Başka türlü hayatta alamazlar bu paraları...Ki bugüne kadar alamamışlar da zaten o kişilerden ki bu duruma düşmüşler...
Ama halkın tepkisini napacaklar, nasıl anlatacaklar ? Cesurca...
Ölçmüş biçmişlerdir herhalde...
En uygun altın külçe olarak kuyumcukent ten atölyeler bölümünden alınabilir.
ben full dewstekliyorum adam sgk ya ödememiş devlete ödememiş trafikte her türlü kuralı alt üst etmiş ama aprayıo ödememiş benim kapıma ödeme emri kondumu 1 haftayı beklemem ertesi gün gider salak gibi yatırırım.
bi tanıdığım vardı 5-6 yıl önce böyle bi af çıkardıkalrında gidip tam 8 tane cezayı faizsiz o zamanki toplam rakma üzerindne ödemişti.
ben ödemesem ilk muayenede karşıma çıkar adam kmuayeneye bile gitmiyordu aftan yararlanıp onlarıda temizlemişti.
adam hiç bir eşyi ödemeyecek kadar uyanık ama tüm parasını bankada faizde değerlendirecek kadar uyanık ama sistem içind etutacak kadar salak
12 Kasım Salı 10:54 ERDOĞAN: NE RUSYA, NE ABD VERDİKLERİ SÜREDE TERÖR ÖRGÜTLERİNİ TEMİZLEDİ
12 Kasım Salı 10:53 ERDOĞAN: (SURİYE) TERÖR ÖRGÜTLERİNİN BÖLGEDEN ÇEKİLDİĞİNİ SÖYLEMEK MÜMKÜN DEĞİL
12 Kasım Salı 10:51 ERDOĞAN: (ABD ZİYARETİ) TRUMP'LA SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ KONUSUNDA HEMFİKİRİZ
12 Kasım Salı 10:51 ERDOĞAN: (ABD ZİYARETİ) BU ZİYARETİ SANCILI BİR DÖNEMDE İCRA EDİYORUZ
12 Kasım Salı 10:50 ERDOĞAN: (ABD ZİYARETİ) GÜVENLİ BÖLGE KONUSUNDA BELGELER SUNACAĞIZ
12 Kasım Salı 10:47 ERDOĞAN: (ABD ZİYARETİ) İKİLİ İLİŞKİLERİN YANI SIRA SURİYE MESELESİNİ DE KONUŞACAĞIZ
kandırmışlar yine...
Takmazsan yasa yoktur diyen o kadar çok insan var ki.
Yasalara saygılı vatandaşı devlet bu güne kadar örnek gösterecek, koruyacak, onore edecek davranışlar sergilemedi.
Yasalara her zaman saygılı, hatta korkan bir vatandaş olarak , nasıl ki trafik de sorumsuzca davranan sürücüleri artık yakalarından tutup sallıyorlar, bence her tülü borcu takmadan dilediğince yaşayan insanlara da çüş diyen devlete bende de tam destek.,
Devlet faşizan davranacaksa bence bu konuda davranmalı.
Ağlayan da ağlasın.
Ama umarım herkese aynı muamele yapılıyordur...Kayırılan, arada kaynatılan, idare edilen, bi yolu yordamı bulunan YANDAŞ lar olmuyordur...
AB ye doğru BATI SINIR KAPILARINI açsın yiyosa konuşacağına...Yollasın Suriyelilerin bi bölümünü...Tehdit ve yaptırım nasıl oluyomuş bi göstersin hele...
Bunu bekliyorum ben şahsen...
Emir yüksek yerden gelirse sistem otomatik çalışır . Kimse de dokunamaz.
Ama istisnalar başlarsa...
Aynen aşağıdaki gibi..
"Kamu İhale Yasası 16 yılda 186 kez değişti, yasaya göre mi ihale, ihaleye göre mi yasa!"
https://t24.com.tr/haber/kamu-ihale-...P9hVaOwwO9YNeg
dur sevgili forumdaşım ne yollaması lütfen
daha vergilerimizle ev sahibi yapacagız sen bakma reyizin estigine kıyamaz o ensar o bir ümmet lideri vs vs
daha gecen hafta suriyeliler gitsin diyenlere nasıl çıkıştı görmedinmi kendi vatandaşını anasıyla kovar ama suriyelileri asla
Çünkü onlar sayesinde OYLARI ile sonsuza kadar iktidarda kalmayı düşünüyor...Vatandaşlık ta verilecek...Zaten it sürüsü gibi ürüyorlar 5-6 çocuk en az...10-20-30 sene sonra olacak nüfuslarını düşünün...
Bakın görün ölmez de yaşarsak göreceğiz hepsini...
Eğer bu vatandaşlık verilmeden iktidardan düşürüldü düşürüldü ilk seçimde...Yoksa geçmiş olsun...
Yukarda bunu bekliyorum derken...Yapabilirse helal olsun derim anlamında...Yoksa yapamayacağını ben de biliyorum...
Onlar kendi partisini kurar bir süre sonra.Suriyelilerin Ak Partiden ve Recep Tayyip Erdoğan'a çok sempati beslediklerini düşünmüyorum.Onlardan oy bekleyerek politika üretmek çift tarflı kayba neden olacaktır.
Hayır kabul etmiyorum...
Bu havaların sıradan bir pastırma sıcakları olduğunu kabul etmiyorum....
Korkuyorum
Hemde çok korkuyorum...
Çocuklarımız için korkuyorum...
Neslimizi devam ettirememekden çok korkuyorum...
saygılar/başarılar
Nooldu Tengri...Bu havalar dünyanın çekirdeğinden gelen bi ısı dalgası mı ? Deprem mi geliyo ? :)
Dün Bartın da orman yangını çıkmış...
Allah ım sen benim aklıma mukayet ol....
Kasım ın 11 de Karedeniz de orman yangını mı çıkar yahu?
Nasıl bir dünya bırakıyoruz gelecek nesillere söylermisiniz bana?
Alev topu mu?
saygılar/başarılar
Korkunun ecele faydası yok hocam.Sibirya tarafı yaşamak için güzel olacak bence ucuzken birkaç bin dönüm arazi alsanız torunlar size çok dua eder.
Latife yapmış olsamda ciddiye alınacak kısmıda var. Eğer ciddi bir sınma yaşanırsa o bölgeler daha yaşanır ve verimli hale gelecektir.Tabi sular altında kalma riskinide araştırmak lazım.
Aslında Himalyalar daha mantıklı gibi....
Buzullar eriyorsa ve erimeye devam edecekse önce Dünya sular altında kalmayacak mı?
O zaman yükseklere yerleşmek en mantıklısı...
saygılar/başarılar
Çoğunluk emekli olsam da memlekete göçsem diyor. Sayın Tengri Himalaya diyor. Bu hayatta çok az kişi dediğini yapabilir.
Doğa ile savaş halindeyiz kazanırsak kaybedeceğiz diye bir söz okumuştum.
REIS yine gitmeden evvel ortamı germe peşinde..
Bilerek yapılan mevzular..
Madem anlaşmazlık var borsa neden düşmüyor..
Dolar neden gidemiyor..
Bu gibi görüşmeler de önce 2 li heyetler zaten görüşüp bir sonuca bağlamışlardır..
İki lider ise olayın kaymağını yer ..
El sıkışılır işte oturdun kalktın gülümsedin gülümsemedin 5 dk dendi 10 dk oldu owww falan..
Trump erdoğan is very nice guy falan derse borsa yüzde 5 yapar dolar yüzde 2 çakılır falan
guy muy ne dedi falan..
hala s400 falan diyorlar yaa..
whatever is happenning has already happened..
Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, 33 yaşındaki tesisatçı Emre Kanber , karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede tahlil için beklerken, yaşamını yitirdi.
https://www.haber3.com/guncel/tahlil...GRo02bY3_RgiRA
Vatandaş biraz daha sabırlı ve dayanıklı olmak durumunda artık.
Giderek uzayacak bu süreler.
Cumhurbaşkanlığı'na ''sınırsız harcama'' yetkisi!
Türkiye tarafından düzenlenen uluslararası toplantılardan Cumhurbaşkanı’nca belirlenenler için yapılacak harcamalara geniş kapsamlı kural muafiyeti getirildi.
https://www.haber3.com/guncel/politi...haberi-5055791
Denetimi olmayan harcama zaten sınırsız sayılır.
Neslimizi devam ettirmeme korkusu deyince...
Bilirsiniz, ülkemiz insanında, soyunu devam ettirmek gibi sorumluluk bir inanılmaz yük vardır sırtında...
Bir de soyadını devam ettirmek takıntısı.
O nedenle de erkek evlat isterler.
Köyde bir akrabamız vardı. Ne rençber ne iş sahibi asalak bir adamdı.
Bakarsın ilkokulda hademe, olmadı otobüsün muavini...Olmadı şehirde inşaat işçisi.
Ömrü böyle geçti.
En son Fransa'ya gitti de ölmeden önce, elin gavurunun sayesinde biraz dünya, eli de biraz para gördü.
Fransızca'nın da şifresini çözmüş, Türkçe her ismin başına Lö diyerek (Lö kapı Lö pencere) idare ederdi.
En büyük iddiası ise kendi adının ve soyadının devamı idi.
İki torununa kendi adını verdiler metazori.
Sanırsın Osmanlı padişahı.
Soyun ve soyadının devamı nasıl bir iddiadır anlamam.
Hele de insanoğlunun devam etmesi konusu, bu konuda yapılmış filmler, bu amaçla bir uzay gemisi dolusu insanı bir başka gezegene yollanması gibi bilim adamlarının mesai harcaması bana inanılmaz anlamsız gelir.
Doğarsın. Yaşarsın. Layık olduğun bir sonla ölür gidersin.
Hemen her canlı gibi.
Tarihi incelediğinizde insan denen yaratığın, bu güne kadar yaptıklarıyla soyunu devam ettirmeye layık bir canlı, kopyalanacak bir örnek olduğunu düşünmüyorum.
Son dakika: Türkiye'den sınır dışı edilen DEAŞ'lı terörist, Yunanistan'ın kabul etmemesiyle tampon bölgede ortada kalmıştı. Teröristle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sınırda kalmış kalmamış bizi ilgilendirmez." dedi.
Yemeğini suyunu kim verecek acaba?
[emoji848]
Himalayalarda 5000m üstü kelepir arsa bakma lazım zaten o kadar yuksege çıkarsa sular o zaman bizde 7000 metre üstü bakarık
Hem orda her yer serbes
Yapı iskanda yok
Deprem risk i de
Taze sıkılmış yak sütü her gün kımız içeriz
Yok sadece Danimarka Hollanda sular altında kalan
Olası bi hiper ani ısınma olursa gene Uludağ kurtarır bizi
Evet Bu memlekette acayip bir olgu o soyun devam etmesi, adamlar bekar erkek hele de cocuksuzsan bir garip bakıyor.Soyun tükenecek vs diyorlar hemen. Ya benim ülkücü bir dayım var 5 cocugu var 14 torunu cocuklarının biri içerde cesitli suclardan madde bağımlısı. Torunları da aynı yolda.Şimdi bu adamların soyu devam edecek de kim nasıl hatırlayacak.Benim doktora tezim new york da kütüphanede elektronik katalogada bundan yuzyıl sonra belki iki yüzyıl sonra da okuyan ismimi hatırlar.Şimdi bu soy sop devam etse ne olur etmese ne olur.
Yahu bizim memleketimizde ,hatırlanmak için hiçbir şey yapamasa , ıslak betona ismini yazan damlar var. :)
Uludağ metrobüs gibi olur artık.
İlla bir canlının soyunun devamı gibi bir misyonumuz varsa bence bir Golden Retriever ailesi bıraksınlar yaşanacak bir yere...
Son bir not daha bu konuda...
Bu evrende dünyamız bir şekilde yok olsa ne eksilirdi sizce?
Kimin haberi olurdu?
Hangi gazetede yer alırdı bu haber?
Bu kadar çok önem vermemek lazım bu insanoğlunun soyunun devamı konusuna.
Ha. Nasreddin Hoca gibi kendi ölümünü büyük kıyamet kabul edenler için olay farklı tabi.