denilene göe çok yavaşmış. bende bir sorun yok gibi.
Printable View
Toplantı sonrası açıklama . İletişim Başkanlığı: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurmaylarıyla bir güvenlik toplantısı gerçekleştirmiştir. 2 saat önce başlayan toplantı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilmiştir.
İstanbuldayım,Giresunda uydu interneti kullanıyorum,detaylar daha belirgin onda,burada Turkcel kullanıyorum,şu an sorun yok,sadece gizlilik var,yabancı basında sorun yok,neyse açıklama yapacaklar mutlaka,ama durumlar hiç iç açıcı değil.
Hatay Valisi Doğan: "İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurları hava saldırısına uğramıştır. Bu saldırı sonucu 9 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur" / Son dakika
twitter da youtube da normal bende (kablonet).
turk telekomda sorun var derler.
https://i.hizliresim.com/QygoWv.png
Hatay Valisi Doğan: "(İdlib'deki saldırı) Ağır yaralılarımız var, yaralılarımızı Cilvegözü Sınır Kapısından Türkiye'ye aldık. Tedavileri devam ediyor"
Çok özür diliyorum forumdakilerden,
rusyasınında, suriyesininde bu milletin damla kanına sebep olan herkesin damarlarında akan kana kadar sokayım!
halk tv ınternet yayını uçtu
9 asker umarım fazlası yoktur
online proxy olarak aratıp eksizozluge girmeyi denerseniz calisiyor
edit: proxy de kilitlendi pardon
twitter engellendi madem bir şey yok niye twitter kilitli? gezi zamanından iyi hatırlıyoruzda niye olduğunu.
Uluslararası ilişkilerde dostluk haklılık dürüstlük gibi kavramlar yoktur.Sadece akıl ve güç vardır.
Üst düzey Türk yetkili: Türkiye bundan sonra Avrupa'ya ulaşmaya çalışan mültecileri ne karada ne de denizde durdurmayacak
gecenin en karanlık anı sabaha en yakın olduğu andır.
adamın biri müebbet yemiş buda geçer ya Hu demiş.
Gördüğüm kadarıyla Ekşide, 80 sayfalık gönderiler uçmuş konuyla alakalı.
Böyle zamanlarda doğru da olsa yanlış da olsa pek konuşmamak lazım bence . Siyasetçiler için değil askerlerimiz için konuşmamak lazım. Onların morale ihtiyacı var . Sosyal medyanın gereksiz konuşmaları onları anlamsızlığa itmemeli ki sağsalim dönebilsinler . Siyasetçileri eleştiriyoruz ama şehit olan bizim çocuklarımız.
Allahım aklıma mukayet ol...:vk:
Ekşi reklamını XXXyim.
Göçmenlere avrupa kapilari acildi.
Çok yavaş fakat ekşi çalışıyor..
Hatay'dan ziyade Reyhanlı önemliymiş, vali ben Hatay devlet hastanesindekileri biliyordum deyecek, arada tabiki 9 rakamı da azar azar revize edilecek.
Hatay Valisi Doğan: Şehit sayısı 22'ye yükseldi / NTV Son dakika
Reuters: ‘Türkiye, Suriyeliler de dahil olmak üzere mültecilerin Avrupa'ya geçişine engel olmayacak’
Bu iyi haber işte.👍🏻
Temel idama mahkum olmuş...son sözün ne demişler...ha baa bu ders olsun demiş..
Toplumumuz yıllardır hemen bir çok konuda inanılmaz baskı altında...buna bir de giderek daha da yaygınlaşan ekonomik zorluklar eklendi...
cinayetler, intiharlar, iflaslar, borç takipleri, davalar bitmeyen hukuki davalar...cinnet seviyesindeyiz haberimiz yok...
Suriye, Libya, korona bu duruma tüy dikti... Ekşi sözlükte bu gece okuduklarım bir nevi paranoya.yarinsa, yönetime, otoriteye duyulan güvensizlik...
zor durumdayız
Ekşi mekşi okuyup bilgilenemezsiniz arkadaşlar naçizane fikrim, en azından gündelik gelişmeler ve siyasi başlıklarda.
Kendi içinde sansür sistemi ve anlık yazılanları takip eden ve engelleyen-silen algoritması çalışan bir siteden bahsediyoruz. Moderatörler de cabası.
Twitter a Turkish army Turkish soldiers yazın zaten bir sürü haber çıkacak onların arasından ayıklama yapıp bilgilenebilirsiniz.
Ayrıca önemli bir zaiyat verildiği ortada. Esas haber budur, kaç kişi olmuş bu önemli değil. 10 kişi olunca az mı oluyor 75 kişi olunca çok mu oluyor?
Bir askerin bile hayatı herşeye bedel olmalıdır eğer biz kadim bir gelenekten gelen bir devletsek.
Tam yazdığım gibi, burada küfür var % 140 revizyon.