ne zaman açıklanacak bu paket
Printable View
ne zaman açıklanacak bu paket
Ben sercangilleri tutuyorum
Dolar neden 4.95 değil yav kim alıyor buradan [emoji3]
Dikkat et başka bişi tutuyo olmayasın
dünyadan haberin var mı
çin de virüs nasıl durdu okuyor musun
adam borsa morsa demedi kapattı hastane harici bütün işyerlerini çin borsası kaç gün kapatıldı o sektörde binlerce çalışan insan var orası açıksa banka da açılmak zorunda
2 gündür bankaların önünden geçtin mi paşaaaaaaaaaaaa ????
senin kıçı kırık vop pozun mu milyonların sağlığı mı !!!!
Birsa 2 ay kapali kalsin kardeşim....Hatta 3 ay..
akşam dow açılışı ve cb. açıklaması ile her yer süt liman ama nasıl!!!
kırmızı mı? yeşil mi?
şimdilik sadece ky. piyasada tutuyorlar bir yere kaçmasınlar diye. ha elbette yukarı bir hareket yaparsa da sizlere kazandıracağını sanmam. önce sert bir satış silkeleme sonra sert bir alış baktı hala ayakta duran var bir daha boşaltırlar tutanda zaten aldım alacağımı yada verilmiş sadakam var der kapatır sonra hooppp alır başını gider ta ki ohal'e kadar.
ytd.
La piyasalar kapanınca millet sağlığına mi kavuşacak sanki
Ha sen kavuşursun belki o ayri :)
*ecs/shnabel: Büyük bir ekonomik şok yaşıyoruz
(18/03/2020 - 13:06:40)
*ecs/shnabel: Resesyon olasılığı ciddi şekilde arttı
(18/03/2020 - 13:06:52)
Bence 4 yıl kapalı kalsın...
Reis açıklama yapacak diye belki akşama DAX ve DOW da döner:cool:
Sizin yazdiklarinizi anlamiyordum. Bir zaman sonra da okumamaya basladim nasilsa anlamayacagim diye. Simdi sizi iyi anladim. Bir kere daha insanlar hakkinda pesin hukumlu olmamayi ogretti bana bu durum. Galaksi liderine gelince sanirim kendilerinde ani gelisen kotu durumlarda korkuya bagli 3 gunluk dil tutulmasi gelisiyor.. ama bizi de dusunmesi lazim de mi. Alistim sana birtanem alistim hergun gormeye...
Arkadaş neden tavan olmuyor kötü bir haber varda haberimiz mi yok...
Hic açmayalım
Seçime giderken bi gün aciriz bist100 u 150 den
Johnny Cutter i kiralariz o seve seve gelir
10 dakka felan sonra tekrar devre keser kapariz ,
En iyisi bu :kahkah:
Sercan abey
Madem borsayı tutuyorlar neden mala girmiyorsun abey ?
şu kafa da çok ilginç. geliyor yazıyor düşmesi lazım hedef veriyor.. düşerse nasıl bildim diyor. yükselirse pala saçmaladı diyor.
hııı ne güzel ya.
hep biliyorsun yani. senin dediğin olmazsa pala saçmaladı.
dediğin olursa bildin.
zaten 2 ihtimal vardı..
kafa bambaşka.
bugun cb hayatının tek doğru kararı olan sokağa çıkma yasağı ile sağlık hariç tüm işyerlerini kapatacak umuyorum
geçen hafta 99 binde de heryer kapanmalı dedim yapılmadı 80 e düştük vakalar coştu
aynısı olcak
seçim elimizde ya bugün ya vakalar 20 bin üzerinde bist 60 bindeken
bu durumu yarın öbür gün terör çevreleri de kullunmaya başlayacak dünya tarihinin 2. dünya savaşı veba salgınından sonra en büyük felaketi yaşanıyon
burdakiler piyasa kapanmasın dıyor kafayı mı yemişler nedir
paşalarımız da bir zahmet pozunu kapatsın elleri tutulmuyorken
Cok zopa yiyince sesin acılmış viper.
puhahhaaha
Sen fazla konuşma
Devreni keserim senin
Sopayı da palaya veririm o napacagini bilir yavrusu
dün yazmıştım
fizik tedavisi görenin devlet hastanesinden ayrılma sebebi:
doktor: 7. kattan 5. kata ineceksiniz tedaviniz orada devam edecektir. isterseniz tabii.
hasta: neden?
doktor: biz o katı karantina için kullanacağız.
hasta: ben çıkmak istiyorum teşekkür ederim.
doktor: siz bilirisiniz.
duyum: bütün devlet hastaneleri virüs için hazırlanacak özel hastanelerde devlet hastaneleri gibi işlem yapılacakmış.
ytd.
borsa kapaması saçma...2008-2009 yılında 60,000 den 20,000 e yani elinizdeki malın değeri 3/2 eridi...
o dönemde kapamadılar şimdi 120,000 den 80,000 e düştümü kapayacaklar...
2009 krizi demek için borsanın 40,000 e düşmesi gerekir...
3 gun 3 gece ralli bekliyorum 15 bin puanlik.
Hazirliklarimi yaptim
Yeni portfoy
Garan halkb vakbn thyao ttkom
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çin borsası kapatıldıktan sonra açıldı ve çok kısa sürede tüm kayıplarını geri almıştı daha sonra dünya ile beraber düşüyorlar ama daha az oluyor düşüşler vakalar da durma noktasına geldi
tek sebebi ; karantina yapmaları
karantina ile dünyadan pozitif ayrıştılar
Valla dayı bU PALA DAYI
MASAYI SALLAYACAK YİNE DİKKAT EDİN DERİM
GÜN SONU ÇOK SEKSİ HAREKET ÇEKECEK GİBİ
YTD DEĞİLDİR
Dikkat Dikkat Adice şeyler olacak gibi geliyor bana
Dentex diye bi arkadaş vardı.
Petkimci.
Temettü zengini.:oleyo:
Çok laf atıyordu ELLIOT amcaya.
Ona bi petkim grafiği atmıştım.
Buralarda mı kendisi???
Ilk 1 hafta karsilastirmasi italyadan kotu Turkiye icin. Daha umreden gelenler taramaya sokulmadi.
Bir cok seyi dogru yaptik ama eksik ve gec yaptik.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
paketten ne çıkar? kabaca...esnafın, işverenin sgk, vergi v.s. ödemeleri ötelenir...bunun dışında belki vadesi gelen kredi borçları birkaç ay ötelenir falan gibi...
işsize fakire fukaraya ne çıkar vallah onu bilmiyorum...gönül ister ki bu insanlara da biraz nakit yardımı yapılsın hiç değilse 1-2 ay...ama sanmam...
ben olsam tam zamanı der ve hazır dünyada faizler yerin dibine girmişken IMF ve dünya bankası da kredi musluklarından para fışkırtıyorken alırım dolarları abicim...olası bir IMF anlaşması bu ülkenin kamu maliyesini bilmem nesini biraz hizaya sokar...tabii IMF adamın kara kaşına kara gözüne vermez o parayı ama bu virüs işi için açıklanan paketler yardımlar v.s. tüm ülkelerin ekonomilerinde ciddi delikler açacak hiç hesapta olmayan delikler...o nedenle bence IMF'nin yolunu tutmak lazım...
borsa düşüyor diye kapatılmıyor olağanüstü bir felaket yaşanıyor diye kapatılmalı
bu hastalığın tek çaresi külliyen eve kapanmak ornek wuhan
tartışılacak konu değil
..................................