yukarı %25 aşşağı %75 ...haftalık limit doldu...depo azına kadar dolu.... bagaja atacaksa bilemem ...
Printable View
mert abi prkme ler verildi raporrrr :halay: bagfs gibi bakmaz isem tabi:whistling:
500 denemesi geliyooorrrr :)
80 altı kapatırsa şaşmam ..kapatmazssa ceset ortada ... 90 üstü kapatırsa yarına gıbraşır :)
sinter hocam sağlam bir gırbaç:kahkah:
bizim çarpar mı acep ?)))) dalıyommmm
buralardan bizi tavana yapıştırabilir banka endeksi 400 pts daha düşüp kalması düşüş başlatır
bi cugara içimde kafa dumansız çalışmii:whistling:
Arkadaşlar , küçük yatırımcıyı koruma derneği falan yok mu ..bu kaybettiğimiz paraların hesabını kime soracağız ya :notr:gelsinler zararımızı karşılasınlar ..:dvr:
bugünkü hacimi 5 ve yukarı pekliyordum ...pala sınıfta kaldı :)
neden acaba ....
günlük 134800 shortlar duruyor... zararı görmüştüm ..muhtemelen yarına bırakabilirim ... daha çok zaman var bakalım ....
pala zorluyor ...vermiceeem vermiceeem benim değilmi vermiceem :kahkah::kahkah:
tüm indikatörleri sat verdirir bu gece .zabeleyin bir bakmışşsın hepsi al da:kahkah:
ben harbi kaşınıyorum haa :dvr: ne dersin mer hocam ... :)
KARDEŞİM Şaşkın olmayan mı var ki ?
http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=53935
107500 e çekmediği sürece yön yukarı ... 108 üzeri yön yukarı...adam şaşkın değil çakalın önde gideni :) yarın ya yeni zirve gelir ...ya tepe yapar döner.... haftalık marj doldu bence ...ona oynuyorum ..sonraki hamlesi bende ...sürsün bakalım zarar yazdıramaz ...
8000 kontrat satisa konuldu ne anlama gelir ki bilemedim.....
cümleten iyi akşamlar ...ben kaçar ....görüşmek üzere....
Şimdilik bana musade yarın ola hayr ola görüşürüz ben çıkıyorum ALLAH'a emanet olun inşaallah
sinter hocam ...durum biraz düze geldi sanırım:one:
27.7.17 Perşembe
İstanbul borsası TL bazlı tarihi zirvesini görüp ve tarihi en yüksek kapanışını yaptı ...yakışır :)
Ve fakat Vob tarihi zirvesini görmedi tarihi en yüksek kapanışını da yapmadı.
https://resmim.net/f/LTCDkJ.jpg
Şu an CNN TÜRK izliyorum ..gene İstanbul'da yüzme yarışları başlamış ...:notr:
Ben pazar günü boğazda hakkımı kullandım ..bunu da burada yazdım ...ahali sokaklarda yüzüyor ..İlginç .
Vob kapanış 134300 ..uzlaşma 134500.
Dow yardırmış gidiyor...:oleyo: