Kımız için
Kımız için
Neyse Ramazan'da alkol vesaire konuşmak uymaz.
Herkese saygımız var.
Ben diyorum hisse konusalim siz diyorsunuz matrak gecelim
Ohooo oba büyüdü. Bu ne kalabalık. Meaşşlaahhhh meaşallahhhh.
Oynak beyime biat etti mi bu yeni gelenler?
Elini öpüp sefirimiz olduğunu kabul ettiler mi?
Yoksa ille racon kesmeden kafa mı kesmem mi gerekiyor?
IDH 0.06
Başka var mı sonuçlanan
Hasan abi değer vermiş sağ olsun var olsun ben çömüm daha ama doğrudan hayatım boyunca şaşmadım evet para kazanmak için borsadaydım ama para için kişiliğimden ödün vermesim sadece bilgi paylaştım tekrardan sağ olsun hasan abi güzelliği gördü
Hisse konusunda da bir haftalık dyoby,acsel,alctl bence en az yüzde on kazandırır hepsi de direnç üstü kapattı borsa çökmediği sürece en diplerindeler kaplm ve alka da keza öyle özellikle alka bugün yükseliş trendine girdi ve bank of amerika da almaya başladı
Kripto paraya gelince haziranda btt 200 bandını kesinlikle görür ytd😅
Mesleğime gelince fizyoterapistim
Valla ben de girmedim sadece grafiği inceledim 0.060 bandında çok bekledi sizin değiminizle gerilmiş yay a dönüştü ileriye fırlayacak
Dışarıdan severek takip ediyorum.
Çok güzel ve keyifli bir başlık
Fuatim not al p.tesi takip listemiz
Link
Armada
Sarky
Vertu
Ve tabiki
Luksk😀😀😀
Hasan abi ben luksk u 86 dan satmıştım ınvesting te yazmadım keşke sen de yengeyi dinleyip satsaydın sonra gelip 70 küsürler de aldım ve geçen de yanlışlıkla da 71.75 ten bana vermişti hatırlarsan
Abi ben bugün de luksk ün 460 lotunu 86.25 ten sattım kaldı 1.5 k
Eğer pazartrsi sabahı eksi 2 ile 3 arasına giderse tepki verip tavana gider bence o arada belki biraz alırım
Valla oynak beyim o kağıdın içini bilmem. Bakırcılar. Bakır iyi zamlandı son dönemlerde. Şirket güzel kâr açıklayabilir.
Çok ilginç dönemdeyiz bence. Baksana Tofaş 30 lirada yüzüne bakan yok. Geçen sene pandemi düşüşünde 25 liradan aşağısını görmedi bu kağıt kaldı ki 1 ay önce 38 liraydı.
Sizin daha ocağınıza incir ağacını önümüzdeki günlerde kadife alınca dikecemmm. Bu daha niyetlenmeydi :)