tabi ki cort.. sabahtan beri vob tabelasındaki pozisyonları sayıyom.. :oleyo: şu an itibarı ile 18.822 cort var. ben de cortum..
Printable View
19023 oldu.. artıyor... :oleyo: bişiler olacak... :oleyo:
19.410.. bişiler oluyo... :oleyo:
:) hadi bol kazançlarSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20.286 valla olanlar oluyor.. hay ağzımı öpiyim... :he::he:
Vadeli ile ters durumda olan bir spot var bugün
takıp ettiğim şeyler tam kararsız durumda
biri düşeceğiz diyor
biri zor diyor
5 kurumda para g-ç durumu
hepside artıda
bende hedge amaçlı ilave şhort yapmış durumdayım
şayet buradan yukarı devam ederse
spot vadeliyi cuvala doldurur
vede herkes birbirini ezer
https://i.hizliresim.com/p4j0yci.PNG
aynen abi. hacim ve fiyat arasında uyumsuzluk var.
fiyat yukarıda durmaya çalışıyor ama hacim aşağıyı işaret ediyor.
benim bunca zamanki gözlemim der ki ; fiyat skalası yalancıdır, güvenilmez. hacim her zaman doğruyu söyler.
bu bağlamda kapanış beklentim aşağı yönlü.. dow açılınca salarlar belki, inşaallah.. :oleyo:
spot 30 short sinyali verdi.
spot 100 hala long.
piyasa kararsız.
pala yine yokuş yukarı sarii. kabız olcen len. sal rahatla ********. esinti gelsin accik.
ama temelde bence afgan ve mülteci sorununa odaklandı diyebilirim piyasa.
rahat ol, ben de emin değilim zaten.. bi umutla bekliyos işte.. :oleyo:
https://i.hizliresim.com/desyf0e.png
günün en çok yükselenleri arclk ve kchol..ikisi de koç grubu ve ikisi de geçtiğimiz haftalarda geri alım programı açıklamıştı.. arclk'e pek yaramadı ama kchol ciddi primlendi alım açıklaması sonrası.. bilançosuda çok iyi geldi.. f/k sı 6 civarı şu anda.
sabahtan yazılmış mesela afganlının veya arapların türk imamının arkasında namazama durmam meselesi.
birkaç not ekleyim
amacım din konusu değil.
daha önceki mesajlarımda bahsettiğim üzere insanlık uzaya bile çıkmış. hayvanlara bile kanun çıkarmış bir medeniyete gelmiş.
ancak dinsel anlamda hiç bir adım ilerleyememiş. daha önce yazmamın nedeni bu.
konu iş birlği ile belki 200 sene önce çözülmesi lazımdı ama bir karış bile yol alınmamış.
dedemden kalma dini yaşıyoruz diye bir söz var.
oysa islamın şartı belli. 5 esas.
başımdan geçen bir olayı aktarayım eksik var fazlası yok mesela komşumdan biri faslı bir kadın ile evli.
komşum uluslararası bir gemi şirketinde murettbat . haliyle tonla ülke geziyor yeri geliyor 1 senesi denizde geçiyor gemici yani.
faslı bir kadınla tanışıyor ve kadınla evlenmeye karar veriyor. fasta yabancı biri ile evlenmek için müslüman olduğunu kanıtlaman lazım :) bir nevi dini nikah gibi düşün. tr de
neyse adama 3 tane sure okutturyor oranın imamı. :he: bakın yalan yok isteyen araştırabilir.
eğer tatmin olursa nikah kıymaya izin veriyorlar. arkadaşım bir sureyi üçüncü okunuşta ikna etmiş imamı. yanlış okudun falan demişler neyse.
yani şimdi burda müslüman olduğunu allaha değil. karşıdaki imama inandırıyorsun.
abka diyor ya müslüman bir suç işlemişse kişiseldir. aslında değil.
iş biriği yok.
o nedenle herkesin inandığı islam farklı.
böyle olmaması lazım.
1583 cort, selamınaleyküm bilalemmi.
sadece şunu söyleyim.
yunanistana o kadar tank boşuna sevk edilmedi. tankların menzillerini araştırın. :)
yunanistan gibi bir adada o kadar tankı neden yığıyorlar ???
ab için mi ? türkiye için mi ?
rusya için mi
türkiye için mi ?
tr de artık birşeyler kopacağını bildikleri için bence.
kesin çuval.. hacim desteksiz fiyatı yukarı kaldırıyorlar.. gelenlerin üzerine salacaklar.. senaryom böyle.. kapanışa kadar 1560 altına yıkılır bu endeks..
https://i.hizliresim.com/56uceev.png
Yönü yukarı şeklinde tayin etti gibi. 1576'yı da kırarsa teyidi olur. Yurtdışı ile hareket ediyor yalnız. Fakat Temmuz'un tam tersi, yurtdışında en ufak yükselişte parlıyor gidiyor, düşüşlerde nazlı nazlı. Yine de herşey masada, XU100 14 Haziran tepesine varamadı ama XU030 Haziran zirvesinde
mesela diyor ya genellik olarak
çaldı ama çalışıyor...
bakın çalmayı islamın ötesine taşımış oluyor.
???
Yoncadaki badem ressam güzel manzara resmi çiziyor .
Elinde 8 silindir makina var , bizdeki gibi ümraniye sanayiden çıkma makina yok.:)
500luk makası 800 yapıp 300p alınca spotu bı cosku geldı garıp hareket ama yemezler
Bir shortingende benden gelsin
Yoncadaki 16.00 dan sonraki bar oyunu ne yöne çizileceğini kısa vade gösterecek.
o manzara resmini seans sonu atarız.
9.37 üzeri long cu , 9.27 altı şortçu kazanır ona göre endeks uçurtması o tarafa yön tayin eder.
bu surileri bize ittirip kuzey suriyede demografiyi değiştirdiler ve orada uydu bir kürt devleti kurdular bugün selo da geri dönmelerine müsade edemeyiz ateşin içine atamayız diye bi şeyler gevelemiş..
israil güvenliği için uydu kürt devleti tamam onu anladım lakin bu hepsi erkek olan afgan muhabbetini anlamadım..
inşallah aklıma gelen şey için değildir..
Aynen bir anda izlediğim hisseler de köyü yeşile döndü..
Ara gaz verdi desek değil..
Rölanti ayarı yapıyor benceSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkes az çok oturduğu yeri biliyor. ama dış ükede naıl bir norm var bilemezsin yaşamayınca.
bir alman ingiliz çocuğu 18 se girdimi hadi işine bak demesini biiyor eğer evinde kalıyorsa hala kiraya ortak olyor vs. bunuz biz hiç bir zaman anlayamayız. afganistanda durum ne ona bakmak lazım.
bizde olsa adamın oğlu bir şekilde aile destek çıkıyor.
kimi söylemler yürüyüş tarzlarının asker/militan olduğunu söylüyor bunların . ( erol mütercimler )
o nedenle kesin birşeydiyemem. afganistanın yaşam şekilni bilmek lazım.
Bülent ablamızın meşhur şarkısı vardı bir elinde cımbız , bir elinde Ayna umrumdamiki DÜNYA derdi.
Badem spor da öyle bir ellerinde Dolar , bir elinde borsa :kahkah:
oyun içindeki barlar öyle güzel ağırlıyorlarki ABD açılışına denk geliyor oynadıkları bazı tahtalarda.
Hala batık cons yeldeğirmenlerine saldırıyor.
senin etin ne butun ne kuzunun inşaatında bekçilik yapıyorsun.:)
Bugün bir cacık olacağı yok...
Yarın daha net görüntü oluşur özellikle spot piyasa da..
Nereye gideceklerine bir karar veremediler..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşın biri link atmış girdim okudum.gene yuvarlak laflar gene bozuk Türkçe anlamsız ifadeler cool takılmalar falan...
Tam ezik ya..
Loser..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.