Liman resmi buldum iskelenin birisi uzatılmış.
TCE EGE sandım ama değilmiş, Nemport Limanıymış
Printable View
Liman resmi buldum iskelenin birisi uzatılmış.
TCE EGE sandım ama değilmiş, Nemport Limanıymış
Eggub da bedelsizi phiç eden patronumuz Bağfaş da %1000 bedelli kararı almış iyimi?
Ben empati yapmaya çalışıyorum. Kendimi patronun yerine koyuyorum.
Gübre faaliyeti zarar yazıyor yıllardır.
Gübre faaliyetlerini markalarını ve tüm fabrika ekipmanlarını BAĞFAŞ a ya da başka birine satardım. Sonra şirketin ismini de Faaaliyetini de TCE EGE liman hizmetleri ve depolama hizmetleri olarak değiştirirdim.
Bedelli açıklaması yapmasınlar eggub de ters köşe olmayalım
Yapmaması lazım,
Net YPP (Hedge Dahil) 116.280.648 TL
İşletme Faaliyetlerinden Kaynaklanan Net Nakit 549.650.197 TL
Amortisman Giderleri 310.113.868 TL
Amortsiman giderleri nakit yapılan bir gider değil, varlıklardaki ekonomik ömüre karşılık ayrılan pay. Yani bu para kasada.
Bu tabloya göre aşağıdaki kalemleri Öz Sermayeye ekleyerek bedelli değil bedelsiz yapabilir.
Kardan Ayrılan Kısıtlanmış Yedekler 199.344.907 TL
Geçmiş Yıllar Kar/Zararları 3.758.174.514 TL
Dönem Net Kar/Zararı 253.526.073 TL
Bu tahtacıyla büyük rakamlar hayal, hep ederinden uzak fiyatlardan devam edecek gibi.
Sadece limana ilave 100'er metreyi fiyatlasa nerede olurdu hisse.
İyi haftalar.
Bedelli yapmaya ihtiyacı yok, nakit zengini , kredi de var nakitte. Şu liman büyütme işi bitip iyi para kazanmaya başladıktan sonra , en güzeli satışa çıkarsın daha iyi, herkes için hayırlı olur. Kimi yerde 2,5 milyar dolar kimi yerde 6 milyar dolar eder deniyor. Ama borsada ki değeri sadece küsürat , 200milyon dolar.
Pay başına net 1,53 ₺ temettü ödeme kararı alınmıştır.
Ödeme tarihi Belirlenmedi
Doğrusu yapılan yatırımlara rağmen bu oranda bir nakit temettü beklemiyordum. Yönetimi tebrik etmek lazım. Birde iç kaynaklardan bedelsiz kararı gelirse ballı kaymak olur:)
Ana faaliyet Gübre olarak biliniyor ama şirketin yıllardır ana faaliyeti Liman ve depo hizmetleri oldu.
Öncelikle bu durumu düzeltmeli ve bu konuda karar almalı.
Genel kurul gündeminde gübre faaliyeti veya diğer faaliyet konuları ile ilgili bir madde göremedim.
Sağlıklı bir trend beceremiyor bir türlü, 2-3 lira yükseltip aynı yere geri geliyor, sıkıntı yok beklemeye devam, al-satçılar yakasından düşene kadar böyle.
Milyarlık yatırım yapmasına rağmen yine de temettü dağıtan bir şirketin fiyat hareketleri bu olmamalı.
Olmaması gereken herşey oluyor bu tahtada, tahta sanki masa sandalye şirketiymiş gibi hareket ediyor, tahtada büyük problem var, belki de istemedikleri birilerini hisseden çıkartmak içindir. Neyse bizim için temettü sürpriz oldu, yeni yatırımların devreye girmesiyle daha büyük temettüler de gelecek, büyük resme odaklanıp bekleyeceğiz.
[IMG]https://resmim.net/cdn/2025/03/20/NKVkA6.png[/IMG]
Fırsat arayan tahtacı nerdeyse tavana kadar yoklama çekiyor ama bir türlü mal gelmiyor tahtaya, ne zamana kadar böyle devam edecek bakalım.
Bu mübarek ramazan ve cuma gününde Allah'ınızdan bulun.
23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
güçlen inşaat linkedyn de projeyi 7 ayda tamamladık diye bildirimde bulunmuş...Ege gübre KAP atmadı...
Düşerken devre keser, taban olur ama yükselişlerde %1 tepki, varlıklı şirketin pinti tahtacısı, böyle daha ne kadar devam edeceksin bakalım.
Temettü yerine geri alım yapsalardı keşke.
BYD dunyada Teslayi geçmiş satista ama gel görüşürüz ki mayis geldi 100 metre liman ve 100 metre kosusu baslamadi
Paylaşım için teşekkürler.
Şirket bunu neden duyurmaz enteresan. Ota b.ka KAP atan firmalar var.
Ben bundan şunu anladım; Patron hisse fiyatının yükselmesini henüz istemiyor
https://i.hizliresim.com/7vumfpq.png
Tahtacı dün yukarıdan sattıklarını yerine koyamadığı için yürütmüyor galiba, hisseler düşüş öncesi fiyatlara yanaşmaya başladı, bizimki demirledi resmen, yayı iyice gerdi, tahtacının bir yerine saplar bu gidişle.
Bayram üstü kimsenin yüzü gülmesin diye yırtınıyor resmen, üç kuruş için ücyüz takla atıyor, ayıp yahu.
Yırtınsın bakalım... zaten çoğu çıkıp gitmiş..oynasın kendi kendine..:)
gidecek nazlanıyor:)
İlave 100 metre liman fiyatlaması bu hengamede es geçilirse ödüllendirmek lazım şirket yönetimini, zamanı yaklaştı ama ısrarla tutmaya devam etmektedir, özel hikayesi olan şirketler hiç takılmıyor endekse mendekse.
Trump yeni vergileri açıkladı, bazı ülkelere çok yüksek oranlar koyarken Türkiye ve İngiltere'ye daha düşük oran koydu, bu durumda üretim ve ihracat üssü olabiliriz miyiz acaba, zaten bazı şirketler bu öngörüyle yatırımlara erkenden başlamışlardı, bizim patron da bunu öngörüp büyüttü limanı, bakalım ne zaman hak ettiği yere gidecek.
63.15 63.90 65.20
https://i.hizliresim.com/kvlfhe7.PNG
Yazı kütü