çok çok enteresan fiyatlamalar
şaşırmamak elde değil
Printable View
çok çok enteresan fiyatlamalar
şaşırmamak elde değil
yılanolu da galiba nosfe abinin dediği gibi oldu.
alan yoksa bilem satan da yok anasını keseyim biri 50 tane alsa da gidiyor
vobda 10 bin makas var 13 gün var inanılır gibi değil inanılır gibi değil hiçbirşey
Faiz olmadan bh yılan ölmez gibi
ülkeyi düşman yönetse bu kadar yapardı..bravo..:thumbdown:
adamlar birde pişkin pişkin demeç vermezlermi ya dalga geçer gibi ...
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: Asgari ücret 2002-2022 arasında 24.4 kat artarken, enflasyon 6.4 kat arttı. Enflasyon yüzde 538 artarken, asgari ücret yüzde 2 bin 438 arttı ..
aşağıda ekmek hesabı yapmışlar yalnız ekmek şu an bazı yerde 3 tl bazı yerde 3.5 buna göre % 50 daha düşük asgari üçret verilmiş durumda
https://i.hizliresim.com/99r9s2r.png
bist100 ada şeklinde açıldı abi 235,199
herşeyden bağımsız uzayda bir noktada açıldı hiçbirşey geçerli değil...
Yılanoğlu bey beni okuduğunu biliyorum :he: ereğli senle yarış ediyormuş diyorlar,şunun icabına bak, koskoca yılanoğlusun fakir senle nasıl yarış edebilir, vatandaşa kötü örnek oluy
Şuanki fiyatı not alıyorum
Yılanoğluuuuu 16.09
Ereğli 35.25
heralde ada formasyonu ne deseler bu olurdu.. ekran alıntısı alalım tarihi formasyon örneği..
ada mada teknık temel hiç bişey baktığı yok dün bedavadan kapadım longları bugün çeyrek şort açtım bana mısın demiyor adam....yılanoğlu düşmeden borsa düşmez emanukella....
günü 2382 den kaparız dıyorum nedersiniz???düşüş düzeltme vs yarın yapar artık ....
Endeks 3 bin olacak 4 bin olacak mühim değil sanki.
Yatırımcısı olduğunuz hisse enflasyona karşı ne durumda?
Döviz kuruna yenilmeyen bir artış mevcut mu?
https://i.hizliresim.com/6tpdute.png
[QUOTE=tarkank;5686407]günü 2382 den kaparız dıyorum nedersiniz???düşüş düzeltme vs yarın yapar artık ....yada mc saatıne kadar bu sevıyeyi görup de verebilirde...
evet hisseler tarihi dipte dolar bazlı olarak özellikle bankalar.
burası dip te olabilr dün yazdım tepe de olabilir.
dolar bazlı grafik değişmiyor hergün aynı her açılıyor dolar ralli bist ralli. tarihi dip desteğinde tutunuyor hisseler. ne kalkıyor ne şelaleye geçiyor.
dediğim gibi burası dipte olabilir tepede...
Batan gemide lüks kamara olmaz. Ama titanikte bile seçilmiş azınlık için özel flikalar vardı onlar kurtuldu...
Böyle giderse asgari ücret zammı havada kalır
akape iş başına geldiğinde 100 dolarmış endeks.. grafikten..
20 yıl içinde 600 küsur dolarları gördü.. şimdi 160 dolar mertebesinde..
20 yılda dolar enflasyonu %60..
yani bu bakışa göre 100 dolar 160 dolar enflasyonla düzeltldiğinde, ve sanki reset atılmış durumda borsaya, başlangıca döndü..
https://i.hizliresim.com/r7swod1.JPG
bak bu grafik dünde dedim burası ya dip ya tepe. açıkcası dipte olabilir... dip ihtimali daha yüksek tepede olabilir.... dipte...
burayı aşşa geçerse kaç yıllık dip kırılmış olacak. tepe kalacak.
ama dipte olabilir kaç yıllık destek...
garanti 0,80 centinde altına geldi...
Az daha sabredin aga. Dip mi tepe mi belli olur.
buralarda iş yapma şansımız kalmadı.
Yeni ekonomik batış planı hayırlı olsun
Bozkurt battık. 7 gram altın dan zarar katlanıyor. Senin ki benden az fazla yakında bilezik yerine küpe alırsın böyle giderse
abi 236.000 endekste bankalar tarihi dipte 2009 kriz dibinde usd bazlı nasıl sen işlem yapacaksın tl grafiklerle her grafik 5 li tamam görünüyor. böyle birşey yok abi. böyle bir parayla analiz yapılamıyor. fikir sahibi olamıyorsun. ekmek 1 dolar olsun gene 1 dolar diyebilirsin hesap yapılamıyor getirdikleri nokta bu..
kağıt tarihi dipte..
bu endeks rakamında kim giderde GARAN çağrısına katılır ya 12,20 TL fiyattan...en az %30 fiyat yükseltmeli BBVA...
Fena fena hiç tinlamiyo sopayi
Ek 28022
3 4 3 4 kombinasyon yapıyor bakıyorsun 5 li serinin son bacağının son uzaması görünüyor. geliyorsun kağıda bakıyorsun tarihi dip nasıl olacak peki ?
Garanti 13,06 de alıcı eyyyyyy BBVA
sen çok beklersin
garanti alım işi iptal olmuştur an itibariyle...
garantinin en az 20 lira ederi var masa sandalyesini satsa şu anda...
eski JCR Euroasia başkanıydı bu adam...
SESMİR/Ökmen: Merkez Bankası ile Piyasaları arasındaki beklenti kanalı tamamen kopmuş, para politikasının hiçbir çıpası kalmamıştır
Tam olarak bağımsız bir ekonomik program yönetiliyor...
HALK devre dışı.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kuşlu sitede okudum benim hoşuma gitti sizlede paylaşayım
Kazanan insanlar, uzun vadeli hedeflerine ulaşmak için kısa vadeli ihtiyaçlarını değiştirir.
Kaybeden insanlar, kısa vadeli ihtiyaçlarını karşılamak için uzun vadeli hedeflerini değiştirir.